Lagoudisio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδες. Εμφανιστηκε ενα προβλημα στο pc και θελω την βοηθεια σας. Χθες εκει που επαιζα ξαφνηκα κολλαει και τον κανω restart. Μετα ανοιγε ο υπολογιστης αλλα τα περιφερειακα δεν παιρνανε ρευμα. Μετα απο καποια restarts πειρε ρευμα η οθονη και εκει που διαβαζει δισκους κτλ μου εβγαλε ενα μυνημα του στυλ "The previous overclocking failed. Press any key to return the default settings", αλλα επειδη το keyboard δεν ειχε ρευμα δεν μπορουσα να πατησω τπτ. Για να μην τα πολυλογω, τον ανοιξα τον καθθαρισα και ειπα να δοκιμασω τις RAM. Εχω τεσσερις οποτε δοκιμασα να βγαζω μια καθε φορα. Οταν εβγαλα μια απο τις 4 μπηκε κανονικα ο υπολογιστης. Σημερα που πηγα να τον ανοιξω, αργησε να διαβασει δισκους κτλ και κολλησε στο windows loading. Με την 3η φορα μπηκε. Μπορει καποιος να μου πει τι παιζει? Ευχαριστω *Να προσθεσω οτι δεν εχω κανει overclocking και δεν εχω αλλαξει κατι στο pc. Το μονο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το WoW και να παιξω λιγο.
Sir Pretender Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πες μας τα specs του συστήματός σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Θα μπορούσε να είναι θέμα δίσκου, M/B, τροφοδοτικου, RAM κλπ...
Lagoudisio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Χμ... κολλησε και ηθελε καμποσα restart για να μπει. Εβγαλα και την 3η RAM αλλα παλι τα ιδια. Προσεξα οτι αργει πριν φορτωσει το 1ο DV-ROM και μετα κολλαει στο starting windows. Δοκιμασα να κανω system restore στο τελευταιο critical update των windows. Το εκανα και δεν κολλησε και στα 2 restart που εκανα. Οποτε σκεφτομαι να ξαναβαλω τις 2 RAM που εβγαλα. Τα specs ειναι: 1) Intel Core 2 Quad Q6600 στα 2.4GHz 2) MSI-P7N SLI 3) GeForce 9800 GT 1Gb μνημη 4) 4 Crucial Ballistix απο 2Gb η καθε μια 5) Windows 7 64bit
Sir Pretender Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Τροφοδοτικό; Δοκίμασε να ξαναβάλεις τις RAM και πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.