Προς το περιεχόμενο

Capitalism: A love story

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Μουρ για εμένα είναι ένα επίπεδο κάτω από το Zeitgeist και την έρευνα που αυτό έκανε. Και σε αυτήν την ταινία δεν έψαξε να βρει την πρωταρχική πηγή του προβλήματος, επικεντρώθηκε όμως στα απτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μέσος καθημερινός άνθρωπος, με αποδείξεις και ονόματα των υπευθύνων. Το zeitgeist είναι πιο θεωρητικό. Και το ένα είναι χρήσιμο και το άλλο, αλληλοσυμπληρώνονται.

Ο τύπος όμως είναι πολύ αντιφατικός ρε παιδί μου. Πώς είναι δυνατόν να έχει σε τόσο υψηλή εκτίμηση τον Ρούσβελτ, όταν επί της προεδρίας του δημιουργήθηκε το New Deal που έκανε παντοδύναμη την Fed;

Δημοσ.

Εγω παλι απορω πως καταφερατε να μηδενισετε τα παντα. Φτασαμε στο σημειο να ριξουμε τον Μουρ στο επιπεδο του Χιου. Στην τριτη σελιδα βλεπω να τον παρομοιαζετε και με τον Πανο Τοκο που αγγιζει την τελειοτητα.

Νταξ, δε λεω οτι ο Μουρ ειναι ο man αλλα οχι κ ετσι. Κρατηστε οτι σας φανηκαν χρησιμα απο τη δουλεια του, οπως για παραδειγμα την προσπαθεια του να πει στον κοσμο οτι εχει την δυναμη να αλλαξει καποιες αποφασεις οταν λειτουργησει ομαδικα και πεταξτε οτι δε σας αρεσε. Simple.

Αυτο.

Δημοσ.

καλά δεν τον εκμηδένησα κιόλας...Είπα ότι μου μοιάζει με τον Χίο ως προς τα "ξαφνικά" που κάνει. Ένα σχόλιο έκανα, μη το πας superstarr στο άλλο άκρο. Εγώ πραγματικά θα ήθελα να τον δω να παίρνει συνέντευξη από τα κοράκια της wall street και να μην αρκεστεί στο κλάσιμο που έφαγε για να περάσει το μύνημα, στο οποίο φυσικά και συμφωνώ. Και εννοείται πως τον θεωρώ θετική προσθήκη στους ντοκιουμενταρίστες, απλά νομίζω ότι άλλοι το κάνουν καλύτερα.

Αυτά

Δημοσ.

Πολυ πεσμενος στο νεο αυτο του ντοκυμαντερ μου φανηκε.

Αυτα που εκανε στο τελος ειναι μεγαλα καραγκιοζιλικια,ενταξει καταλαβαινουμε τι θες να πεις ρε Μαικλ.

Απο τις μετριες του δουλειες πιστευω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...