Feb26 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, ρωτώ αν υπάρχει τρόπος να στείλεις SMS μέσω I-phone με χρήση wifi tnks Sent from my iPhone using Insomnia.app
gs20309 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, ρωτώ αν υπάρχειτρόπος να στείλεις SMS μέσω I-phone με χρήση wifi tnks Sent from my iPhone using Insomnia.app εαν είσαι συνδρομητής σε πάροχο ίντερνετ (στη γραμμή του σπιτιού σου) πχ για οτενέτ ξέρω σίγουρα ότι δικαιούσε 5 sms τη μέρα μέσω ιντερνετ. φαντάζομαι ότι αυτό ισχύει και σε άλλου παρόχους ίντερνετ. οπότε μέσω wifi ανοίγεις από το safari τη σελίδα του παρόχου σου που μπορείς να στείλεις τα sms και στέλνεις έτσι..για κάτι άλλο απευθείας τύπου μόνο sms δε μου ρχεται. εαν δηλαδή ψάχνεις για εφαρμογή που να στέλνει αβέρτα κουβέρτα sms σόρρυ αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει. κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.
Feb26 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Thnks gs20309 Sent from my iPhone using Insomnia.app
Technology fan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης, αν έχεις cosmote μπορεις να μπεις στο mycosmos και μπορεις να στειλεις και απο κει καμια 10αριά..
memtsas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 επισης και απο skype, που ειναι πολυ φτηνα ειδικα για εξωτερικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.