sozz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ?δεν καταλαβα? μαλλον εχεις βαλει πισω στην καρτα ηχου στην υποδοχη για τον πλαινο ηχο ετσι μονο οταν θα εχεις 7.1 θα παιζουνε τα πλαινα αυτο βγαλτο και βαλτο στην υποδοχη για τα πισω ηχεια ετσι θα παιζεις στα 5.1.....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Οταν λες δεν παίζουν ; Όλα η μόνο τα πίσω για παράδειγμα ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Για να παίζουν τα πίσω πρέπει να έχεις μια ταινία που να εχει 5.1 ηχο ή ενα game με 5.1 επίσης. Η μουσικη που ακους εχει δικαναλο ηχο και γιαυτό δεν ακούς από όλα τα ηχεια. Τωρα αν θελεις να ακούς απο ολα τα ηχεία ενα ψευδο 5.1 τοτε ψάξε στην creative console για να βάλεις CMSS.
sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 οχι μουσικη ακουω με ολα....τα ηχεια δουλεβαν κανονικα οσπου μια μερα τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα απο τοτε δουλεβουν με 7.1 και εχω ηχεια 7.1 τα ζ-5500 εχεις?? η αλλα ηχεια?? γιατι ειναι 5.1..... παλια επαιζαν και τα πισω κανονικα μεχρι που τα εβγαλες και τα ξαναεβαλες και απο τοτε δεν παιζουνε τα πισω?
sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 δεν εχω τορα τα ζ5500 κατι αλλα........ναι παλια δες στις ρυθμισεις ηχου αυτο που σου ειπε το προηγουμενο παιδι
sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 στης ρυθμισης εκει στην διαχιριση ηχου οταν τα κανω 5.1 δεν δουλεβουν τα πισω οταν τα κανω 7.1 δουλεβουν ολα αν εχεις 5.1 τοτε βαλτα στα 5.1 και προσπαθησε πισω στην καρτα ηχου να συνδεσεις τα πισω ηχεια σε αλλη θυρα
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση για το στήσιμο των ηχείων. Πρώτα απ'ολα μου κάνει φοβερή εντύπωση πως κανένας σας δεν έχει αναφέρει τις ελεϊνές βάσεις στήριξης που έχουν οι δορυφόροι όταν προορίζονται για κρέμασμα στον τοίχο. Ούτε αλλάζει η γωνία τους ούτε κλίση έχουν ούτε τίποτα! Τα έχω βάλει στον τοίχο σε ύψος 2.45m. Είναι σωστό αυτό? Πρέπει να τοποθετούνται στις τέσσερις γωνίες του δωματίου (σαλονιού) ή στο ύψος των αυτιών όταν κάθεσαι στον καναπέ? Επίσης τα έχω συνδέσει με οπτική ίνα. Μπόρει να μου πεί κάποιος τις καλύτερες ρυθμίσεις που υπάρχουν? Τέλος έχω την Sound Blaster Audigy 2 Platinum EX και κάθεται. Για ήχο χρησιμοποιώ την onboard κάρτα της P55A-UD4. Τι είναι προτιμότερο, να βάλω την γερασμένη PCI στο PC ή να μείνω όπως είμαι? Ευχαριστώ εκ των προταίρων... Υ.Γ: Εγώ χρησιμοποιώ τον Media Player Classic για την αναπαραγωγή κάθε είδους βίντεο, είτε αυτό είναι .mkv είτε .avi. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στον player για να μου βγάζει πολυκάναλο ήχο? Κάτι τέτοιο νομίζω διάβασα εδώ μέσα...
Chaos3X Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Επειδή έχει περάσει ΤΟΣΟΣ καιρός και δεν έχει απαντήσει κανένας, σας παραπέμπω εδώ: http://www.thx.com/consumer/home-entertainment/home-theater/surround-sound-speaker-set-up/
tarantules Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Είχα κάνει παλιά ένα post με μια πατέντα που είχα φτοιάξει με κάποιες βάσεις δαπέδου που τις προσάρμοσα στα Z5500 και μπορώ να ρυθμίζω την κλίση, αλλα δεν το βρίσκω πουθενά.Μάλιστα είχα αναρτήσει και photos.Προφανώς κάποιος θα μου έσβησε το post.Πάντως εαν ενδιαφέρεσαι οι βάσεις που χρησιμοποίησα για το εν λόγο modd είναι οι Skymaster 2700. Τώρα όσο αφορά το ύψος που πρέπει να είναι τα ηχεία , εγώ τα έχω ρυθμίσει να κοιτάνε στο κέντρο του καναπέ στο σαλόνι και συγκεκριμένα στο ύψος του αφτιού. Εαν θες μπορώ να σου κάνω upload κάποιες photo να τα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.