giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι για αγορά των Ζ5500, αλλά με την OnBoard κάρτα, ποιος ο λόγος να πάρω τέτοιου είδους ηχεία. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή κάρτα ήχου, έως 100+-; Χρήση σε μουσική κυρίως, και δευτερεύον παιχνίδια.
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εφόσον μιλάς για μουσική κυρίως, μήπως θα ταν καλύτερα κάποια ποιοτικά 2.1; Μια ιδέα απλώς. 350+ πήγαν τούτα...
giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εφόσον μιλάς για μουσική κυρίως, μήπως θα ταν καλύτερα κάποια ποιοτικά 2.1; Μια ιδέα απλώς.350+ πήγαν τούτα... Τόσα χρόνια 5,1, μου φαίνεται δύσκολο να γυρίσω σε 2άρια =P
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ιδέες πολλές. Ποσά λεφτά δίνεις ; Τι setup θέλεις ; Για τι σκοπό τα θέλεις ;
apomat1982 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Z5500 μακραν τα καλυτερα ηχεια για υπολογιστη. αν εχει ορεξη για ψαξιμο αρκει να βρεις εναν ανταπτορα SPDIF που συνδεεται απευθειας πανω στη μητρικη και δε χρειαζεσαι ουτε καρτα ηχου αφου ολη τη δουλεια την κανουν τα ηχεια!
vdanasto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Z5500 μακραν τα καλυτερα ηχεια για υπολογιστη. αν εχει ορεξη για ψαξιμο αρκει να βρεις εναν ανταπτορα SPDIF που συνδεεται απευθειας πανω στη μητρικη και δε χρειαζεσαι ουτε καρτα ηχου αφου ολη τη δουλεια την κανουν τα ηχεια! Δεν γίνεται να μην χρησιμοποιήσει κάρτα ήχου. Εκτός αν εννοείς ότι με σύνδεση SPDIF ο ήχος φεύγει ψηφιακά από τον υπολογιστή και αναλαμβάνουν το decoding (των DTS,THX κλπ) τα ηχεία. Και πάλι η έξοδος SPDIF θα βρίσκεται στην κάρτα ήχου.
super_Vegeta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ......αναλαμβάνουν το decoding (των DTS,THX κλπ) Το THX δεν είναι format ήχου , αλλά πιστοποίηση ποιότητας ότι πληρεί κάποιες προυποθέσεις για να είναι THX certified. Ta Ζ-5500 υποστηρίζουν Dolby Digital kai DTS 96/24( kai PRO Logic που στην ουσία είναι ένας αλγόριθμος διαμόρφωσης και όχι πρότυπο ήχου) ......Και πάλι η έξοδος SPDIF θα βρίσκεται στην κάρτα ήχου. Όχι . Τα περισσότερα motherboards έχουν ενσωματωμένο Optical output (TOSLINK connector ) για SPDIF (Sony Philips Digital InterFace). Έχει γίνει πλέον mainstream. giorgos147 Σου συστήνω ανεπιφύλακτα τα Z-5500 , είναι απίστευτα ηχεία και 2.5 χρόνια που τα έχω στην κατοχή μου συνεχίζουν να με εκπλήσουν. Αν θα πάρεις τέτοιο set καλό είναι να τα συνδυάσεις και με μια καλή κάρτα ήχου. Θα δείς μεγάλη διαφορά, εγώ τουλάχιστον είδα .Αν χρησιμοποιείς win7 μην πάρεις X-fi.
vdanasto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Όχι . Τα περισσότερα motherboards έχουν ενσωματωμένο Optical output (TOSLINK connector ) για SPDIF (Sony Philips Digital InterFace). Έχει γίνει πλέον mainstream. Μα αυτό λέω, το SPDIF αποτελεί έξοδο της κάρτας ήχου (ενσωματωμένης ή μη). Για το ΤΗΧ έχεις δίκιο, σαν παράδειγμα το έγραψα.
@topos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παλι θα ψηφιζα για τα z-5500 για αρχη,τα κουμπωνεις πανω στην ενσωματωμενη καρτα ηχου και εαν δεν σε ικανοποιουν πας μετα για αλλη(κατι μου λέει πως δεν θα την χρειαστεις)...
mobile21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 και εγω τα παιζω στην μητρικη.κανενα προβλημα.αργοτερα αν εχω χρημα θα παρω μια καρτα.
sozz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια τα 5.1 ηχεια που εχω δεν παιζουν οταν στης ρυθμισης ηχου τα εχω 5.1........οταν τα κανω 7.1 τοτε παιζουν............τι πρεπει να κανω εχεισ βαλει αντι για τα πισω ηχεια στην καρτα ηχου στα πλαινα αλλαξε τα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.