EKTELESTES Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ ξέρω ότι 4-5 Canon που έχουν περάσει από τα χέρια μου ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΕΣ, ειδικά σε αυτόματες ρυθμίσεις ( δε χρειάζεται να παίζεις 1 ώρα για να βγάλεις ωραίες φώτο ) Δες Review στο Internet για την Ixus 95 ή αν σε ενδιαφέρει και το καλύτερο video την 100 ( την έχω εδώ και 2 μήνες και τα ΣΠΑΕΙ ) και αποφάσισε ^^ Για την Lumix δε ξέρω τίποτα προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 εχω σόνυ αλλα δεν θα σου πρότεινα φθηνο μοντέλο της σόνυ (<100), είναι απαράδεκτα... Καλη λύση οι κάνον και οι πανασονικ πηγαινουν αρκετα καλα τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosgate7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Την sony είναι αλήθεια ότι δεν την εμπιστεύομαι και πολύ Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για βίντεο έχω CANOΝ (πρόσφατο), αλλά για φωτογραφία έχω SONY (μερικά χρόνια)! Για φωτογραφική - ΜΟΝΟ SONY θα πάρεις! Δες εδώ - katerelos.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για βίντεο έχω CANOΝ (πρόσφατο), αλλά για φωτογραφία έχω SONY (μερικά χρόνια)! Για φωτογραφική - ΜΟΝΟ SONY θα πάρεις! Δες εδώ - katerelos.gr A ναι, και για λειτουργικό, ΜΟΝΟ LINUX φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 LINUX δεν κάνει για σένα - σπυράκια θα βγουν στον avatar σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosgate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Για όσους θα ήθελαν να μάθουν τι έγινε με αυτή την υπόθεση κληρονόμησα την tz5 του μπαμπά αγοράζοντας του μια tz7 μεταχειρισμενη ;-) Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jase Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια! Σκεφτομαι και εγω να αγορασω μια ψηφιακή μηχανή και μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο κατεληξα στην Canon Ixus 100. Δεν παω σε κατι πιο ακριβο διοτι δεν πιστευω οτι μου χρειαζεται.. Θελω μια νορμαλ μηχανη για φωτογραφιες σε διακοπες κτλ.. Παρ'ολα αυτα δεν θα με χαλαγαν τα 720p σε video και γι'αυτο την προτιμησα σε σχεση με την Canon Ixus 95. Επειδη ειμαι εντελως ασχετος με το αντικειμενο (τοσα χρονια με τη φωτογραφικη του κινητου την εβγαζα) εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα χοντρικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 όχι, cannon φίλε το είπες και μόνος σου. Μη σπάς το κεφάλι σου με άλλες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Όποια φωτογραφική και να επιλέξεις, προτίμησε να παίρνει συνηθισμένες μπαταρίες ΑΑ ή ΑΑΑ. Θα χρησιμοποιείς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, και όταν βρεθείς χωρίς μπαταρία εκτός σπιτιού ή ξενοδοχείου, απλά θα πας στο κοντινότερο περίπτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ακουγεται λογικο το σκεπτικο με τις επαναφορτιζομενες αλλα στην πραξη ειναι μπερδεμα μεγαλο. Εχω μια canon sx100 και αντεχουν πολυ λιγο, ειδικα με flash. Ειναι παρα πολυ προσεγμενες οι μπαταριες. Σκαω πολλα λευτα σε καλες αλκαλικες λοιπον. Εχβω καταληξει οτι ειναι καλυτερα να εχει την δυνατη "pack" μπαταρια η οποια κραταει πολυ. Βεβαια η μηχανη ειναι πολυ καλη και με βολευει με τις πολλες ρυθμισεις αλλα το αναφερω με τις επαναφορτιζομενες γιατι καποιος μπορει να μην εχει τοση υπομονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Απλα να προσθέσω εγω ότι οι νορμαλ μπαταριες ΑΑ ή ΑΑΑ δεν κρατάνε καθόλου πολύ. Μια άλλη λύση είναι να πάρεις ΝΟΝΑΜΕ την κανονική μπαταρία της εκάστοτε μηχανής από κανένα ebay, και να τη χρησιμοποιείς μόνο όταν η original τύχει και σου τελειώσει. Και γενικά καλό ειναι καθε βράδυ φόρτιση στις διακοπές και είστε οκ, ουσιαστικά το flash είναι που τις εξαντλεί και το playback, αν αυτά τα κάνετε με μετρο είστε κομπλε για τουλάχιστον 150-200 φωτογραφίες την ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosgate7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχετε δίκιο εμένα η panasonic που έχει επαναφορτιζομενη όλο την σκαλιζω και δεν λέει να πέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.