mitsosgate7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Για σας παιδιά θα ηθελα να σας ρωτήσω περί αγοράς ψηφιακής μηχανής .διαθετω μέχρι 130 ευρώ αλλά θέλω να πάρω κάτι που να αξίζει τα λεφτά του. Τι θα μου πρότεινατε? Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 να μαζέψεις και αλλα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanista Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αν πας για compact θα σου πρότεινα να μαζέψεις και άλλα λεφτά και να χτυπήσεις μία εκ των panasonic lumix tz5 - tz6 - tz7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563088&u=SONY-CYBERSHOT-DSC-W210-GREEN http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562280&u=PENTAX-OPTIO-P70-BLUE http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562987&u=CANON-IXUS-95-IS-SILVER αυτές τις τρείς...βρες στο google χαρακτηριστικά περισσότερα και αποφάσισε!!! που να μην έλεγε ρε παιδιά μέχρι 130€, τι του προτείνεις με 300€, είναι σαν να ψάχνει polo 1.4 και να του λες για passat 1.8... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ έχω λεφτά για μεταχειρισμένο Lada αλλά θέλω να πάρω ένα που αξίζει... βοηθήστε με παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αφού είσαι τόσο ξύπνιος και large τύπος , δώσε εσύ τα υπόλοιπα 170€ για να πάρει μηχανή με 300€... ζήτησε κάποιες που να αξίζουν τα 130€ , νομίζεις δεν ξέρει ότι υπάρχουν και πολύ πιο ακριβές? και μη μου πείς ότι αυτές που του πρότεινα είναι για τα μπάζα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Canon Ixus 95 στα 150 ευρώ ( 640x480 video) ή Canon Ixus 100 στα 180 ευρώ με 720p video Οι καλύτερες επιλογές στις κατηγορίες τους, διαλέγεις και παίρνεις ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αφού είσαι τόσο ξύπνιος και large τύπος , δώσε εσύ τα υπόλοιπα 170€για να πάρει μηχανή με 300€... ζήτησε κάποιες που να αξίζουν τα 130€ , νομίζεις δεν ξέρει ότι υπάρχουν και πολύ πιο ακριβές? και μη μου πείς ότι αυτές που του πρότεινα είναι για τα μπάζα.... Πες μας ρε φίλε τι καπνο φουμάρεις γιατί βλεπω ότι πρέπει να είναι καλό πραμα. Που διαβασες για 300? Επισης, εσύ μπορεί βολεύεσε να πάς στο χωριό σου με τον γαίδαρο, εγώ πάλι με το μεταχειρισμένο μου lada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Επισης, εσύ μπορεί βολεύεσε να πάς στο χωριό σου με τον γαίδαρο, εγώ πάλι με το μεταχειρισμένο μου lada καλά μην τρελαίνεσαι, ο lanista του πρότεινε με 300€ μηχανές... Επίσης, εγώ μπορώ βολεύομαι και με τα πόδια αμα λάχει, εσύ κράτα το lada όπως βλέπεις δεν έχει νόημα η συζήτηση, αυτός που ρώτησε είναι άφαντος χαχαχααα καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 mitsosgate7 δεν μας λες και τί ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις με την ψηφιακή που θες? Θες κάτι που θα σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις manual ρυθμίσεις με σκοπό να προχωρήσεις αργότερα σε άλλη κατηγορία, μήπως σε ενδιαφέρει η μηχανή σου να έχει μπόλικο ζουμ ή π.χ. hd video ή απλά επιθυμείς μία pocket point&shoot για φωτό διακοπών κλπ κλπ? Nα σου προτείνουμε μηχανή είναι το μόνο εύκολο, αν θέλεις όμως να προτείνουμε μία μηχανή που θα κάνει για σένα τότε καλό είναι να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Στα 130 ευρώ υπάρχουν αξιόλογες μηχανές τις οποίες αν τις "μάθεις", θα μπορείς να βγάζεις πολύ καλές φωτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 λοιπων, προτεινω ο φιλος mitsosgate7 να φάει ένα ban σπεσιάλε. Εδώ δίνονται μαχες επικών διαστάσεων για χαρη του και αυτός μας έχει γραμμένους εδώ : http://www.oliviamunn.com/wp-content/uploads/2009/02/stress-balls-copy.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanista Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 οι cannon που προτάθηκαν από τους παραπάνω είναι πραγματικά αξιόλογες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosgate7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά 17χρονων είμαι πανελλήνιες δίνω δεν έχω και πολύ χρόνο για να πω πολλά τεσπα για την πενταημερη την θέλω.σκευτομουν για panasonic επειδή έχουμε και μια tz5 (επεισης panasonic) και βλέπω καλή ποιότητα (ο father δεν ψήνεται να μου την εμπιστευτεί) οπότε θέλω να πάρω δική μου Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosgate7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Τεινω προς fs62 Lumix η την canon ixus 95 που μου πρότεινε και ο φίλος πιο πάνω τι λέτε? Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 χωρίς να τις ξέρω φίλε, λόγω και μόνο μάρκας προτείνω την canon είναι απλά η κορυφή στις φωτογραφικές. Ασχετα αν εγώ πήρα προσφατα sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.