censOred Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν,γεια χαρρρά/ θελω σε ενα παλιο πισι,επειδή μαλλον τα χει φτύσει η προηγούμενη κάρτα που είχα (δες εδώ) θέλω να αγοράσω καμια αλλη για να ξαναχρησιμοποίησω το φτωχό πλην τίμιο - παλιο μηχανημα μου. και επί της ευκαιρίας να περάσω Linuχ(θέλω πολύ να ασχοληθώ) Αποτι συνειδητοποιώ Geforce μονοδρομος!ωραία. θέλω να μου προτείνετε αν είναι καμια καλή value for money geforce κάρτα..ειτε να αγοράσω από κατάστημα είτε να τσεκάρω εδώ στις αγγελίες. Δηλαδή να αναφερετε συγκεκριμένα μοντέλα λαμβανοντας υποψιν οτι το budget είναι 30 ευρώ/θέλω να παίζει κανα παιχνιδάκι δυετίας-τριετίας ικανοποιητικά.δεν θα παιζω crysis και τέτοια.κανενα φιφα,κανενα pro,κανένα adventure,και στα μεγάλια κεφια κανα παιχνιδι styl unreal tournament,doom. φυσικά όχι να τα παίζω στις μέγιστες αναλύσεις Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε καμια οθόνη,στα 100-120 ευρώ γιατί το μηχανημα εχει ξεμείνει με μια philips 15αρα. η τουλαχιστον προς τα που να προσανατολιστώ.δεν ξέρω καν αν υπάρχουν οθόνες στα 100 ευρώ Δεν θυμαμαι την συνθεση ακριβώς του υπολογιστή,πάντως έχει πάνω Pentium 4 στα 1,5 Ghz,ram 512+128 mb (λογικα sdram,οι ddr πότε ξεκινησαν να κυκλοφορούν??),σκληρός 80αρης και αυτά πάνω σε μια μητρική DFI (αυριο βράδυ μπορώ να ενημερωσω πλήρως για το μοντέλο της) Προτείνετε να ψάξω πουθενά για κανένα dimmaki στο ebay να ανεβει λίγο και η ram? ---το πισι θα σερφάρει (8-9 tabs ανοιχτά),θα βλέπει ταινίες,η θα ακούει μουσική α και θα κατεβαζει απο ρώσικο σερβερ. Ευχαριστώ.
censOred Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν κοιταξα για ορισμένες καρτες γραφικών εδώ στο τμημα των αγγελιών/ Αναμεσα σε: a)Albatron 6600 GT AGP 128 MB 15 ευρώ b)GeForce 7600GT 250 MB 25 ευρώ c)asus 8600gt silent 512mb 30 ευρώ d)Asus 7950GT 512MB HDTV Pci -Express 25 ευρώ Α,επίσης η μητρική μου είναι αυτή,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρόλο στην επιλογη καρτας γραφικών Ελπιζω καποιος να βοηθησει.
caution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Η μητρική σου δέχεται κάρτες γραφικών AGP άρα τα c, d και ίσως b δεν σου κάνουν
censOred Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Caution,σε υπερευχαριστώ για την απαντηση. Λοιπόν θέλω να δώσω "ζωή" σε αυτό το μηχανημα. Θελω να του περασω λινουξ πάνω.τι πιστεύεις ότι θα ταν καλό να αλλαξω ωστε να σερφάρω ανετα και να ακούω μουσικη-βλέπω ταινίες. να πάρω την 6600? να πάρω κάποια αλλη μητρική (μεταχειρισμένη)? να ψάξω να βρω κανα dimmaki επιπλέον στο ebay? Τι προτείνεις?και οποιοσδήποτε αλλος καλοθελητης την αποψη του.. Συστημα: Μητρική dfi Intel Pentium 4 sta 1.5 (δεν τον είχα πειραξει καθόλου) Memory Sdram:1 dimm 512 + 1 dimm 128 τροφοδοτικό είχε αλλαχθεί πρριν 4 χρόνια περίπου,δεν είμαι σιγουρος ποσα watt. πλζ παιδες βοηθήστε με να ξαναγίνει λειτουργικό
sukalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε το σύστημα σου είναι πολύ αργό και παλιό.Δε σε συμφέρει να αναβαθμίσεις στο ήδη υπάρχον ,εκτός αν βρεις ram~=2gb(ddr400)+vga < 30 ευρώ.Πόσα λεφτά διαθέτεις για αναβάθμιση?
censOred Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ε όχι και αργος ο πρωτος μου υπολογιστής,εγώ θυμαμαι ότι φυσούσε. Λοιπόν μπορώ να διαθεσω 100 ευρώ για τον υπολογιστή.+τα λεφτά της οθόνης. Βεβαια αυτός είναι στο σπίτι των γονιών μου και επομένως θα τον χρησιμοποιώ απο την εξεταστική του Ιουνίου και μετά. Αρα μέχρι τότε μπορεί να μαζεψω καμια εκατοστάρα ακόμη. Αν μπορείς να μου φτιάξεις το πιο φθηνο συστημα που μπορείς εσυ,θα σου ημουν ευγνωμων. κουτί και τροφοδότικό λογικά θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προηγούμενα,ε?
sukalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αφού θα τον χρησιμοποιείς από τον Ιούνιο και μετά, κοίτα τότε για αναβάθμιση. Τροφοδοτικό και κουτί εξαρτάται.
caution Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 +1, τον Ιούνιο γνωρίζοντας το budget σου, θα στήσουμε κάτι αξιοπρεπές. Προς το παρόν μην "καις" χρήματα στο παλιό pc
cabdik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 αν εχεις 100€ μπατζετ γι'αυτο το συστημα, καλυτερα να το αφησεις ως εχει, προς το παρον. γιατι με 130-140€ αυτη τη στιγμη αλλαζεις cpu-mb-ram, και εχεις ενα πολυ πιο συγχρονο μηχανημα, με δυνατοτητες αναβαθμισης.......!!! οποτε θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με τους προγραψαντες, να περιμενεις και να στησεις νεο μηχανημα κατευθειαν οταν μπορεσεις.
disqualified Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικα δεν αξιζει να δωσεις 100€ δινεις ελαχιστα παραπανω και πας σε PC κλασεις ανωτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.