LsPhotography Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εβαλα το VMware Fusion με Windows xp Performance edition χωρις bootcamp για να έχω την πλήρη έκδοση του Windows Live Messenger γιατί τα εναλακτηκά για msn στο mac δεν έχουν καλο support στην καμερα. Λοιπόν, εγκατέστησα στα xp το bootcamp iSight Drivers χωρίς πρόβλημα και οταν κανω συνομιλεία με κάποιον στο msn η κάμερα αυτόματα κανει zoom. Μήπως υπάρχει λυση σε αυτό? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 βαλε skype :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 βαλε skype :-D:-D haha εχω skype αλλα θελω να δουλευει η καμερα και στο msn.. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 γιατι τετοιο κολλημα με το msn? και τοσο που να βαλεις windows για αυτο το σκοπο ελεος... με msn δεν νομιζω να βγαλεις ευκολα ακρη... skype ειναι η πιο ευκολη λυση ... η εστω ενας jabber client (πχ iChat) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Στην περίπτωση μου, όλα τα άτομα που μιλάω δεν χρησημοποιούν skype και δεν έχουν mac για να δουλέψουν το iChat. Εγω εννοείτε θα πρωτημούσα skype και iChat αλλα κανείς δεν τα χρησημοποιεί.. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 δεν χρειαζεται να εχουν και οι αλλοι iChat αλλα οποιονδηποτε jabber client... google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 δεν χρειαζεται να εχουν και οι αλλοι iChat αλλα οποιονδηποτε jabber client... google it Ναι αλλά πάλι πρέπει ο άλλος να συνδεθεί σε άλλο client. Βρήκα λυση εγώ τελικά, ήθελε να σετάρω την κάμερα με τα καινούρια drivers και τώρα δουλεύει. Και εγώ θα προτημούσα να μιλάω με άλλα client αλλα ο κόσμος είναι πορωμένος με MSN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.