Προς το περιεχόμενο

Ζητείται συγκάτοικος

geotri314

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδια. Πρέπει να κατέβω αθήνα για μεταπτυχιακό και δουλειά. Οπότε τώρα στην αρχή ψάχνω για συγκατοίκηση σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας, μιας και δε μπορώ να νοικιάσω μόνος μου ένα σπίτι. Δε με ενδιαφέρει το φύλο, η θρησκεία, ή η ομάδα του άλλου. Μόνο να μη θέλει ερωτικά ανταλλάγματα ή να είναι ακόλουθος θρησκείας που υποστηρίζει τις ανθρωποθυσίες. :P

όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει στο : [email protected]

Δημοσ.
Μόνο να μη θέλει ερωτικά ανταλλάγματα ή να είναι ακόλουθος θρησκείας που υποστηρίζει τις ανθρωποθυσίες. :P

όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει στο : [email protected]

Είναι τρομαχτικό τι μπορεί να βρει κανείς πλέον με ένα email.

Interests:Murder, Rape, Human Sacrifices, Gardening Flowers

Hail to Web2.0 :P

Δημοσ.

Και που ξερουμε ρε φιλε οτι δεν εισαι εσυ βιαστης ή δολοφονος; Πως θα μας το αποδειξεις;

Δημοσ.

cue το λέω αυτό γιατί η τελευταία αγγελία που βρήκα για συγκάτοικο ήταν ενός "ενεργητικού που έψαχνε παθητικό". οπότε λέω να το δηλώσω από τώρα ότι προτιμώ να μην κάνω μεταπτυχιακό προκειμένου να στήσω... :P

Τώρα αν πρόκειται για καμιά ψηλή ξανθιά γαλανομάτα συγκάτοικο, η οποία με παρακαλέσει πολυ, ε μπορεί να ρίξω λιγο τα standard μου. :D

aledjo μοριακή βιολογία τελείωσα, αλλά έχει να κάνει? :)

Και που ξερουμε ρε φιλε οτι δεν εισαι εσυ βιαστης ή δολοφονος; Πως θα μας το αποδειξεις;

λολ, αδερφέ δεν προσπαθώ να σε πιέσω για να συγκατοικήσουμε. είπα αν υπάρχει κανένας που να ψάχνει για συγκάτοικο και θέλει, ας επικοινωνήσουμε και βλέπουμε. αν όχι, καλή καρδιά. :)

Δημοσ.
.....ας επικοινωνήσουμε και βλέπουμε. αν όχι, καλή καρδιά. :)

όπως πήγε το θέμα φταίω εγώ που διάβασα......"καλή και η καρδιά"....

:lol: :lol: :lol: :lol:

βασικά πρέπει να δείς και άλλα πέρα απο τα ακραία του πεσίματος και της ανθρωποθυσίας....όπως πως θα είναι η καθημερινή συμβίωση με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις...π.χ. καθαριότητα , ησυχία (φασαρία) , φαγητό , έξοδα (τσιφουτιά) , οικογένεια (φαντάζεσαι κάθε βδομάδα να έχεις μουσαφιραίους απο το χωριό....) κλπ κλπ κλπ κλπ....

πάντως γτ δεν βάζεις και εσύ μια αγγελία???

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ρε φίλε geotri314 πως θα μας αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!

Δημοσ.
ναι ρε φίλε geotri314 πως θα μας αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!

Αυτό δεν είναι ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ

Δημοσ.

λιγο ασχετο με το 8εμα αλλα επειδη ειμε πρωτο ετος μοριακη βιολογια μηπως μπορεις να μου πεις αν εχει καλες προοοπτικες?γιατι οι δικοι μου μου λενε καλυτερα να κανω το 10% για καποια αλλη σχολη?εσυ σαν πιο εμπειρος τι προτεινεις?αααα και αν επιτρεπετε πανω σε τι κανεις μεταπτυχιακο?

Δημοσ.

λιγο ασχετο με το 8εμα αλλα επειδη ειμε πρωτο ετος μοριακη βιολογια μηπως μπορεις να μου πεις αν εχει καλες προοοπτικες?γιατι οι δικοι μου μου λενε καλυτερα να κανω το 10% για καποια αλλη σχολη?εσυ σαν πιο εμπειρος τι προτεινεις?αααα και αν επιτρεπετε πανω σε τι κανεις μεταπτυχιακο?

Λολ , αυτός θα σου πει τι να κάνεις εσύ με τις σπουδές σου ? Σκέψου μόνο οτί αυτήν την δουλειά θα την κάνεις οσώτου πάρεις σύνταξη (αν πάρεις έτσι? :P) ....

Δημοσ.
Λολ , αυτός θα σου πει τι να κάνεις εσύ με τις σπουδές σου ? Σκέψου μόνο οτί αυτήν την δουλειά θα την κάνεις οσώτου πάρεις σύνταξη (αν πάρεις έτσι? :P) ....

μια γνωμη ζητησα δεν ειναι κακο να μαζευεις αποψεις.....Αλλωστε η απολυτη σιγουρια και ο φοβος να ζητησεις μια δευτερη γνωμη μας εχει οδηγησει ως κρατος στην κατασταση να αναρωτιομαστε αν 8α παρουμε συντα3η....:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...