dr.sakis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σας φιλοι εδω κ καιρο με προβληματιζει ενα θεμα.Να παω η οχι για τεχνικος η/υ.Ειμαι προγραμματιστης εργαλειομηχανών cnc,κ θελω να ξεκινησω να μαθω κατι που μου αρεσει να ασχολουμαι,σαν τεχνικος η/υ σαν πιο ειδικοι απο εμενα θελω να με βοηθήσετε στην αποφαση που θελω να παρω.Πηγα που λετε στην masterd για κ μου ειπαν οπως ξερεται οτι η εκπαιδευση ειναι διαβασμα μονος σου κ μεσω μια πλατφόρμας στο νετ θα γινονται καποιες ασκησεις + καποια εργαστηρια που θα γινονται στην σχολη.θελω να μου πειτε κατα ποσο αξιοπιστη ειναι αυτη η εκπαιδευση.κ τι γνωμη εχετε για αυτην την σχολη(οπως θελετε πειτε την) ευχαριστω
JohnEngineer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σας φιλοι εδω κ καιρο με προβληματιζει ενα θεμα.Να παω η οχι για τεχνικος η/υ.Ειμαι προγραμματιστης εργαλειομηχανών cnc,κ θελω να ξεκινησω να μαθω κατι που μου αρεσει να ασχολουμαι,σαν τεχνικος η/υ σαν πιο ειδικοι απο εμενα θελω να με βοηθήσετε στην αποφαση που θελω να παρω.Πηγα που λετε στην masterd για κ μου ειπαν οπως ξερεται οτι η εκπαιδευση ειναι διαβασμα μονος σου κ μεσω μια πλατφόρμας στο νετ θα γινονται καποιες ασκησεις + καποια εργαστηρια που θα γινονται στην σχολη.θελω να μου πειτε κατα ποσο αξιοπιστη ειναι αυτη η εκπαιδευση.κ τι γνωμη εχετε για αυτην την σχολη(οπως θελετε πειτε την) ευχαριστω Γιατί δέν πέρνεις το self-study με τον simulator να κατσεις μόνος σου να διαβασεις και να αποφασίσεις μετά τι πρεπει να κανεις...
beastgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Όντως αν έχεις όρεξη μπορείς να κάτσεις και να διαβάσεις μόνος σου γι αυτές τις πιστοποιήσεις. Δε χρειάζεται να δώσεις ένα κάρο λεφτά.
dr.sakis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ξέρει κάποιος κάποιο βιβλίο για αυτήν την ειδικότητα;
liopyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα και εδώ. (δεν είναι και πολύ updated, αλλά είναι μία αρχή).
Rabican Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 το CCNA μπορεις να το διαβασεις και μονος, ειδικα αν εισαι σχετικος με το χωρο..
tmjuju Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ειμαι προγραμματιστης εργαλειομηχανών cnc, Τι να πώ… ξέρεις πόσος κόσμος ψάχνει για σοβαρό cnc στην Ελλάδα και δε βρίσκει? Να μην πώ για οικονομικό και συνάμα αποδεκτό. Γιατί συνήθως είναι και ακριβό και μη αποδεκτό. ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:56 ---------- Δε δοκιμάζεις να ξεκινήσεις παραγωγή σε μια καλό-ρυθμισμένη μηχανή. Μαζί και ένα μικρό website που να δέχεται παραγγελίες – σχέδια σε ηλεκτρονική μορφή. Στο εξωτερικό υπάρχουν κάμποσα για παραγγελίες Online.
pix_lax82 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Κοιτα κατα την γνώμη μου μπορείς να διαβάσεις μόνος σου. Εαν ομως δεν πιστεύεις οτι θα καταφέρεις κατι τοτε η MasterD θα σε βοηθήσει γιατι εχει αρκετά ευέλικτο πρόγραμμα. Εαν παλι θες stadar ωρες νομιζω οτι η Ελληνοαμερικανική ενωση ειναι μονοδρομος.
Rabican Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 η masterD νομιζω εψαχνε ατομο για το support της σε αυτους που κανουν CCNA. εγω το A αλλα και το Ρ το εκανα ελληνοαμερικανικη παντως.. και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.