Προς το περιεχόμενο

πλαισιο,ειναι+δεν ειναι προσφορα...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Παιδιά εγώ πριν ένα μήνα που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι ισχύει μόνο για επιδοτήσεις vodafone!

Για vodafone μπορείς να πάρεις σε πιστωτικό την επιδότηση και να πάρεις ότι θές. Αλλά όχι από internet τιμές, μόνο κατάστημα. Πρόσφατα κιόλας γέμισα και το οπλοστάσιο του wii με αυτό τον τρόπο. Μόνο σε κάτι που προωθούν πολύ θα σου ρίξουν άκυρο και καλά.

Για κινητά μπορείς να πάρεις και με vodafone και με cosmote, αλλά στις τιμές που χρεώνουν αντίστοιχα και όχι σε τιμές πλαισίου (συνήθως πιο φθηνές). Το τελευταίο ισχύει σίγουρα για voda, για cosmote δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

Μόνο από wind δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεωρητικα παντα, γινεται/δε γινεται αυτη η "εξυπηρετηση" , αν εχεις ενα ψιλο-γνωστο ή εστω πετυχεις ενα καλοκεφο πωλητη μπορεις να κανεις το εξης :

Πχ εχεις επιδοτηση 300 ευρω. Συμφωνεις μαζι του οτι "ξερεις φιλαρακι, δε με νοιαζει να παρω νεο κινητο, αλλα δε θα με χαλαγε ενα ps3....μπορουμε να κανουμε το εξης?" Βρισκετε ενα κινητο να κοστιζει πανω απο 300 ευρω (λιγο αν γινεται οχι πολυ) κανετε αγορα του με την επιδοτηση κλπ και χωρις καν να το βγαλεις απο το καταστημα το κανετε επιστροφη οπως ειναι σφραγισμενο και μενει η αξια του πιστωτικο στο ονομα σου. Μετα αγοραζεις οτι θες... η vodafone/wind δε ξερει τιποτα και ουτε γατα ουτε ζημια...

Απλα χρειαζεται λιγη καλη διαθεση απο τον πωλητη που πραγματικα δεν εχει τιποτα να χασει απο τη στιγμη που δεν αγγιζεις καν το κουτι του τηλεφωνου στην ολη διαδικασια...αν μη τι αλλο, θα παρεις μετα απο το καταστημα και κατι ακριβοτερο...

Δυστυχως δε το σκεφτηκα πριν 3 μηνες που ειχα 330 ευρω επιδοτηση και φορτωθηκα ενα "καλο" κινητο χωρις λογο.... 330 ευρουλακια ενα καρο ωραια πραγματα παιρνεις :(

• Moderators
θεωρητικα παντα, γινεται/δε γινεται αυτη η "εξυπηρετηση" , αν εχεις ενα ψιλο-γνωστο ή εστω πετυχεις ενα καλοκεφο πωλητη μπορεις να κανεις το εξης :

Πχ εχεις επιδοτηση 300 ευρω. Συμφωνεις μαζι του οτι "ξερεις φιλαρακι, δε με νοιαζει να παρω νεο κινητο, αλλα δε θα με χαλαγε ενα ps3....μπορουμε να κανουμε το εξης?" Βρισκετε ενα κινητο να κοστιζει πανω απο 300 ευρω (λιγο αν γινεται οχι πολυ) κανετε αγορα του με την επιδοτηση κλπ και χωρις καν να το βγαλεις απο το καταστημα το κανετε επιστροφη οπως ειναι σφραγισμενο και μενει η αξια του πιστωτικο στο ονομα σου. Μετα αγοραζεις οτι θες... η vodafone/wind δε ξερει τιποτα και ουτε γατα ουτε ζημια...

Απλα χρειαζεται λιγη καλη διαθεση απο τον πωλητη που πραγματικα δεν εχει τιποτα να χασει απο τη στιγμη που δεν αγγιζεις καν το κουτι του τηλεφωνου στην ολη διαδικασια...αν μη τι αλλο, θα παρεις μετα απο το καταστημα και κατι ακριβοτερο...

Δυστυχως δε το σκεφτηκα πριν 3 μηνες που ειχα 330 ευρω επιδοτηση και φορτωθηκα ενα "καλο" κινητο χωρις λογο.... 330 ευρουλακια ενα καρο ωραια πραγματα παιρνεις :(

Xμμμ εμενα η πωλητρια με ρωτησε συγκεκριμενα και σαφεστατα. "Θα αγορασετε κινητο με την επιδοτηση σας ή κατι αλλο?".

Να ρωτησω και κατι ψιλοασχετο με το θεμα (οχι εντελως βεβαια). Αν σου προσφερουν ενα δωρο απο το Πλαισιο και εσυ πας να το αλλαξεις μπορεις να ζητησεις πιστωτικο ή πρεπει να παρεις κατι αλλο την ιδια στιγμη? Το ρωταω γιατι θα μου δωσει ενας φιλος μου την επιδοτηση του και σκεφτομαι πως αντι να τον τρεχω καθε φορα που θα θελω να αγορασω κατι να το χρεωνεται στο ονομα του, να γινει με τον τροπο που ανεφερα παραπανω, να παρει κατι για δωρο και να μου το "δωρισει" οποτε εγω να το αλλαξω. Γιατι να κοπει χρεωστικο στο ονομα μου μαλλον δεν θα το δεχθουν....

Απο οτι ξερω πιστωτικο δεν μπορει να μεταφερθει.Αν ο φιλος σου εχει την επιδοτηση και ισχυει οτι λενε τα παιδια,το πιστωτικο θα μπει στο ονομα του.

Μαλλον ειναι θεμα λογιστηριου για να μην βγαινει ελλειμα.

Παιδιά πολύ ενδιαφέρον αυτό.

Επειδή τυγχάνει να έχω επιδότηση voda γύρω στα 180 ευρώ και σκεφτόμουνα να πάρω ένα καινούργιο case απο Πλαίσιο. Μπορώ να πάω και να κάνω ανανέωση του συμβολαίου αλλά όχι στο υπάρχον που έχω αλλά σε ένα καινούργιο με λιγότερο πάγιο πλέον και να πάρω την επιδότηση? Επίσης αυτή να την μετατρέψω αυτόματα στο Πλάισιο σε πιστωτικό για να πάρω το case? Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Δηλαδή να απευθυνθώ αυριο αρχικά στο τμήμα με τα κινητά ή να πάω απευθείας στο τμήμα hardware?

Aν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας μου πεί μπάς και καταφέρουμε να πάρουμε φθηνότερα το obsidian... :P

Παιδιά πολύ ενδιαφέρον αυτό.

Επειδή τυγχάνει να έχω επιδότηση voda γύρω στα 180 ευρώ και σκεφτόμουνα να πάρω ένα καινούργιο case απο Πλαίσιο. Μπορώ να πάω και να κάνω ανανέωση του συμβολαίου αλλά όχι στο υπάρχον που έχω αλλά σε ένα καινούργιο με λιγότερο πάγιο πλέον και να πάρω την επιδότηση? Επίσης αυτή να την μετατρέψω αυτόματα στο Πλάισιο σε πιστωτικό για να πάρω το case? Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Δηλαδή να απευθυνθώ αυριο αρχικά στο τμήμα με τα κινητά ή να πάω απευθείας στο τμήμα hardware?

Aν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας μου πεί μπάς και καταφέρουμε να πάρουμε φθηνότερα το obsidian... :P

Δεν καταλαβα 100% τι θελεις να πεις. Ελπιζω να μη θες και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο, δηλαδη να παρεις και εκπτωση στο παγιο ΚΑΙ την επιδοτηση 180 ευρω...

Το μονο βεβαια ειναι οτι δε θα πας στο τμημα hardware...

Σε πρωτη φαση ξεκαθαρισε τι θες να κανεις με την συνδεση σου και μιλα απευθειας με τη vodafone απο το τηλεφωνο, δες τι συμφωνια θα κανεις με αυτους και ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ θα πας στο πλαισιο.

Ας πουμε, αν αυτη τη στιγμη εχεις 180 ευρω επιδοτηση και το κουτι κανει 290, η λογικη λεει οτι απλα πας στο πλαισιο και λες στην κινητη τηλεφωνια "εχω επιδοτηση 180 ευρω και θελω να κανω ανανεωση συνδεσης αλλα να παρω κατι αλλο και οχι κινητο" , και θα αναλαβουν αυτοι αποκει και περα πως θα το κανουν και οταν ερθει η στιγμη να παρεις οτι παρεις θα πεις οτι θες ενα κουτι απο την αναβαθμιση και ή θα σε στειλουν εκει θα σου πουν οποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησεις τελοσπαντων.

Τωρα αν θες να αλλαξεις τα 180 ευρω επιδοτηση και να τα κανεις πχ 130 ευρω και 10% εκπτωση στο παγιο, αυτο θα το κανονισεις απο ΠΡΙΝ με τη vodafone και στο τελος θα πας στο πλαισιο και θα πεις "εχω 130 ευρω επιδοτηση μπλα μπλα μπλα"

Ισχύει κανονικά αυτό που είπα. Μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα, εφόσων έχεις συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο, σε κάποιο με λιγότερο πάγιο και να πάρεις πιστωτικό για την επιδότηση που έχεις ήδη για να αγοράσεις κάτι άλλο. Μόλις γύρισα απο κατάστημα Πλαιίου. :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...