Προς το περιεχόμενο

πλαισιο,ειναι+δεν ειναι προσφορα...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν το κανουν κι αλλου,στο πλαισιο αν εχεις επιδοτηση κινητου,για να συνεχισεις απ αυτους το συμβολαιο σου,το ποσο της επιδοτησης το κανεις οτι θες απο προιοντα τους κι οχι ντε και καλα κινητο...αν εχεις 300 ευρω π.χ μπορεις να παρεις 50ε κινητο η και καθολου και να παρεις 1 λαπτοπ +την διαφορα,μια τι-βι κ.τ.λ....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ βολικό!!! Εγω φέτος δεν έχω σκοπό να αποχωριστώ το OMNIA μου, ακόμα. Οπότε αντί να περάσει άλλος ένας χρόνος τζάμπα, χτυπάω κανένα νεό gadget!!!

Δημοσ.

Εμένα το Δεκέμβριο, μου το αρνήθηκαν αυτό !&*(%##.

Κι όχι μόνο αυτό, αναγκάστηκα να πάρω μία συσκευή, ενώ θα προτιμούσα δύο για τα 400 ευρώ της επιδότησης που είχα.

Δημοσ.

Αυτο εαν ισχυει και για νεες συνδεσεις θα ηταν πολυ καλο. Κατα καιρους βαζουν προσφορα καλα κινητα αξιας 300€ με συμβολαια με παγιο 30€.

Δημοσ.
ποιες εταιρείες κινητής υποστηρίζουν?

Cosmote και Vodafone, αν δεις και απο το site τους οταν πας για αγορα τηλεφωνου σου εμφανιζει τα προγραμματα τους

Δημοσ.

Βάλτε την επιδότηση να περνάει στο λογαριαμό. Γιατι σώνει και καλά να πρέπει να πάρουμε κάτι με αυτά τα λεφτα; Τα κερδίζεις σε ρευστό που το ξοδεύεις όποτε θές και αν θές

Δημοσ.

Επειδή το έκανα την Παρασκευή ,στο Πλαίσιο, σου δείνουν πιστωτικό για το ποσό της επιδότησης ,μόνο για vodafone.

Πολύ καλή λύση , αν δεν θέλεις συσκευή.

Δημοσ.
δεν ξερω αν το κανουν κι αλλου,στο πλαισιο αν εχεις επιδοτηση κινητου,για να συνεχισεις απ αυτους το συμβολαιο σου,το ποσο της επιδοτησης το κανεις οτι θες απο προιοντα τους κι οχι ντε και καλα κινητο...αν εχεις 300 ευρω π.χ μπορεις να παρεις 50ε κινητο η και καθολου και να παρεις 1 λαπτοπ +την διαφορα,μια τι-βι κ.τ.λ....

Ισχύει ακόμα;

Ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει;

Το ποσό είναι ολόκληρο το ποσό της επιδότησης ή ένα ποσοστό πχ 80%;

Αφορά πιστωτικό για αγορά ενός ή πολλών προιόντων ή αφορά αγορές σε ένα διάστημα χρόνου όπου απλά το πιστωτικό "σβήνει" μέχρι να τελειώσει;

Αν ναι, πόσο διάστημα είναι αυτό;

Το πιστωτικό ισχύει και για αγορές από internet, σωστά;

Αυτές οι απορίες για τώρα... Πραγματικά ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.........

Δημοσ.

ΚΑι αφου μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε την απιδότηση, μπορουμε μηπως να την προσθεσουμε σε μια αλλη επιδότηση νεας συνδεσης?

Δημοσ.
Ισχύει ακόμα;

Ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει;

Το ποσό είναι ολόκληρο το ποσό της επιδότησης ή ένα ποσοστό πχ 80%;

Αφορά πιστωτικό για αγορά ενός ή πολλών προιόντων ή αφορά αγορές σε ένα διάστημα χρόνου όπου απλά το πιστωτικό "σβήνει" μέχρι να τελειώσει;

Αν ναι, πόσο διάστημα είναι αυτό;

Το πιστωτικό ισχύει και για αγορές από internet, σωστά;

Αυτές οι απορίες για τώρα... Πραγματικά ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.........

εχθες που ρωτησα,1ς υπευθυνος μου ειπε οτι τρεχει καιρο,ο φιλος παραπανω που λεει οτι δεν το δεχτηκαν μετα απο προταση δικη του τον δεκεμβρη δεν ξερω γιατι δεν τον εξυπηρετησαν ,εγω πηρα το 100% της

επιδοτησης στο πιστωτικο χαρτι,στο χερι κι αναμενω τι θ αγορασω...δε ρωτησα διαρκεια παντως το χαρτι ειναι του πλαισιου κι οχι βοδα...τωρα,αν το ποσο ειναι μεγαλο μου ειπε,σου αφαιρουν ηλεκτρονικα και μενει υπολοιπο να ξαναψωνισεις...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άρχοντας ο jabar.

Έκανα παραγγελία και παραλαβή απο το κατάστημα.

Παίζει να τα πάρω ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...