jabar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω αν το κανουν κι αλλου,στο πλαισιο αν εχεις επιδοτηση κινητου,για να συνεχισεις απ αυτους το συμβολαιο σου,το ποσο της επιδοτησης το κανεις οτι θες απο προιοντα τους κι οχι ντε και καλα κινητο...αν εχεις 300 ευρω π.χ μπορεις να παρεις 50ε κινητο η και καθολου και να παρεις 1 λαπτοπ +την διαφορα,μια τι-βι κ.τ.λ....
panagiotisr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ βολικό!!! Εγω φέτος δεν έχω σκοπό να αποχωριστώ το OMNIA μου, ακόμα. Οπότε αντί να περάσει άλλος ένας χρόνος τζάμπα, χτυπάω κανένα νεό gadget!!!
deadp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα το Δεκέμβριο, μου το αρνήθηκαν αυτό !&*(%##. Κι όχι μόνο αυτό, αναγκάστηκα να πάρω μία συσκευή, ενώ θα προτιμούσα δύο για τα 400 ευρώ της επιδότησης που είχα.
jabar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ποιες εταιρείες κινητής υποστηρίζουν? νομιζω και τις τρεις...(μου το προτειναν σε βοδα παντως...)
orck Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο εαν ισχυει και για νεες συνδεσεις θα ηταν πολυ καλο. Κατα καιρους βαζουν προσφορα καλα κινητα αξιας 300€ με συμβολαια με παγιο 30€.
k_dinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ποιες εταιρείες κινητής υποστηρίζουν? Cosmote και Vodafone, αν δεις και απο το site τους οταν πας για αγορα τηλεφωνου σου εμφανιζει τα προγραμματα τους
chiderboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Βάλτε την επιδότηση να περνάει στο λογαριαμό. Γιατι σώνει και καλά να πρέπει να πάρουμε κάτι με αυτά τα λεφτα; Τα κερδίζεις σε ρευστό που το ξοδεύεις όποτε θές και αν θές
altea6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή το έκανα την Παρασκευή ,στο Πλαίσιο, σου δείνουν πιστωτικό για το ποσό της επιδότησης ,μόνο για vodafone. Πολύ καλή λύση , αν δεν θέλεις συσκευή.
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μονο απο Γερμανο μην παρετε γιατι ''βρισκει'' τροπους να κοβει εγγυήσεις.
mindscape Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω αν το κανουν κι αλλου,στο πλαισιο αν εχεις επιδοτηση κινητου,για να συνεχισεις απ αυτους το συμβολαιο σου,το ποσο της επιδοτησης το κανεις οτι θες απο προιοντα τους κι οχι ντε και καλα κινητο...αν εχεις 300 ευρω π.χ μπορεις να παρεις 50ε κινητο η και καθολου και να παρεις 1 λαπτοπ +την διαφορα,μια τι-βι κ.τ.λ.... Ισχύει ακόμα; Ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει; Το ποσό είναι ολόκληρο το ποσό της επιδότησης ή ένα ποσοστό πχ 80%; Αφορά πιστωτικό για αγορά ενός ή πολλών προιόντων ή αφορά αγορές σε ένα διάστημα χρόνου όπου απλά το πιστωτικό "σβήνει" μέχρι να τελειώσει; Αν ναι, πόσο διάστημα είναι αυτό; Το πιστωτικό ισχύει και για αγορές από internet, σωστά; Αυτές οι απορίες για τώρα... Πραγματικά ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.........
k_dinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ΚΑι αφου μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε την απιδότηση, μπορουμε μηπως να την προσθεσουμε σε μια αλλη επιδότηση νεας συνδεσης?
jabar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ισχύει ακόμα;Ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει; Το ποσό είναι ολόκληρο το ποσό της επιδότησης ή ένα ποσοστό πχ 80%; Αφορά πιστωτικό για αγορά ενός ή πολλών προιόντων ή αφορά αγορές σε ένα διάστημα χρόνου όπου απλά το πιστωτικό "σβήνει" μέχρι να τελειώσει; Αν ναι, πόσο διάστημα είναι αυτό; Το πιστωτικό ισχύει και για αγορές από internet, σωστά; Αυτές οι απορίες για τώρα... Πραγματικά ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ......... εχθες που ρωτησα,1ς υπευθυνος μου ειπε οτι τρεχει καιρο,ο φιλος παραπανω που λεει οτι δεν το δεχτηκαν μετα απο προταση δικη του τον δεκεμβρη δεν ξερω γιατι δεν τον εξυπηρετησαν ,εγω πηρα το 100% της επιδοτησης στο πιστωτικο χαρτι,στο χερι κι αναμενω τι θ αγορασω...δε ρωτησα διαρκεια παντως το χαρτι ειναι του πλαισιου κι οχι βοδα...τωρα,αν το ποσο ειναι μεγαλο μου ειπε,σου αφαιρουν ηλεκτρονικα και μενει υπολοιπο να ξαναψωνισεις...
jabar Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Manhattan-2300-2-0-160780.htm
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Άρχοντας ο jabar. Έκανα παραγγελία και παραλαβή απο το κατάστημα. Παίζει να τα πάρω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.