petsoukos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Γεια χαρά, Έχουμε κανέναν εδώ στο Insomnia ο οποίος έχει κάνει την αλλαγή σε HDD στο Aspire One του; Πήρα πριν 1 χρόνο το Acer Aspire One (AOA 110-Ab) με τον 8GB SDD και τώρα που έληξε η εγγύηση ψήνομαι να κάνω την "εγχείρηση" και να του βάλω έναν HDD. Από όσο έψαξα στο νετ υπάρχουν οδηγοί και how-to's για την διαδικασία. Βρήκα στο e-bay και μερικούς HDD 20gb-30gb σε ZIF conncetor. Έχω μια απορία σχετικά με το ZIF. Από που παίρνει ρεύμα ένας δίσκος ZIF;;
mpleka Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Παρείγγειλα ένα supertalent zif ssd των 16 GB από το αγγλικό amazon (~80 ευρώ με τα μεταφορικά). Μου φάνηκε καλή ιδέα για να ανανεώσω το ΑΟΑ 110 aspire one μου και το θετικό είναι ότι είναι πανομοιότυπο σε διαστάσεις με το stock SSD, οπότε δεν χρειάζεται πατέντες για να κάτσει. Έχε το κι αυτό στα υπ' όψιν, λενε είναι πολύ γρήγορο (read: 80 MB/sec, write: 40 MB/sec). Παίζει και μοντέλο στα 32 GB αλλά ακριβότερο. Θα γράψω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω.
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Να ρωτησω κατι..εμενα το ασπαιρ 1 μου εχει εναν σκλιρο 120 .. αν ειχε ssd ας πουμε. ποια θα ηταν η διαφορα?
cyberwolvie Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Λιγοτερη χωρητικοτητα , μεγαλυτερη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων(πιο γρηγορο pc).....
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Λιγοτερη χωρητικοτητα , μεγαλυτερη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων(πιο γρηγορο pc)..... Οποτε φτιαχνοντας ενα πισι καλιτερο θα ειναι να φορτοσω τις εφαρμογες στο ssd. Και επισης τα aspire1 παιρνουνε 2 σκλιρους?
NikAntonios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Λιγοτερη χωρητικοτητα , μεγαλυτερη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων(πιο γρηγορο pc)..... Θεωριτικα μιας και τo ειχα και το εδωσα για αυτον ακριβος τον λογο. Κασα κανονικη λεμε,το aser με τον ssd του. Ειχε και 1,5 gb ram αλλα δεν! Ισως με ενα aftermarket ssd να ειναι καλυτερο,οπως ειπε ενας γνωστος που εβαλε ενα 32αρι σε asus 901... Επισεις πριν το παρω ειχα για καποιες μερες και asus 701 4gb και 900 20gb για δοκιμη αλλα τελικα με κερδισε γενικα το 1000He p.s. Απο τα παραπανω που αλλαξα μονο το 701 ειχε linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.