Προς το περιεχόμενο

Σε λίγο καιρό θα πάρω νέα κονσόλα....

ZzZWebOfferZzZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εαν το case ανοιχτει σωστα και δεν σκιστει το αυτοκολλητακι της εγγυησης ειναι καλυμμενος.

πως εισαι καλυμενος αφου οι πλακετα επανω θα εχεις κολλησεις. μηπως αναφερεσαι στα παλιοτερα drive 74850c και ta 8 v1 γιατι ta v2 kai ta 9 θελουν κολησεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οτιδηποτε version και να ειναι το drive εαν δεν εχεις σκισει το αυτοκολλητακι και το case δεν εχει σημαδια το case απο το ανοιγμα η εγγυηση ισχυει. Δεν νομιζω οτι μπαινουν στην διαδικασια να ανοιξουν το drive και να κοιταξουν την πλακετα του απο κατω, ποσο μαλλον αν του εχεις κανει ενα restore το original firmware πριν το στειλεις. Βεβαια παιζει ρολο και το τι error θα εχεις ΑΝ παει κατι στραβα με το flash. Εμενα παντως μου εχουν στειλει 2 xbox καινουργια πισω ετσι και το 2ο ηταν με 93450c.

Δημοσ.
Οτιδηποτε version και να ειναι το drive εαν δεν εχεις σκισει το αυτοκολλητακι και το case δεν εχει σημαδια το case απο το ανοιγμα η εγγυηση ισχυει. Δεν νομιζω οτι μπαινουν στην διαδικασια να ανοιξουν το drive και να κοιταξουν την πλακετα του απο κατω, ποσο μαλλον αν του εχεις κανει ενα restore το original firmware πριν το στειλεις. Βεβαια παιζει ρολο και το τι error θα εχεις ΑΝ παει κατι στραβα με το flash. Εμενα παντως μου εχουν στειλει 2 xbox καινουργια πισω ετσι και το 2ο ηταν με 93450c.

Το οτι κανουν τα στραβα ματια δεν σημαινει πως αν δουν ποτε καποιο drive Με κολλησεις οτι σιγουρα θα το αλλαξουν. δηλαδη αν χαλαση το Laser και δεν διαβαζει δεν θα πρεπει να το ανοιξουν? επισης δεν πιστευω πως καποιος που ασχολειται δεν βγαζει σωστα το αυτοκολλητακι ή κανει σημαδια στο case

Δημοσ.

Το να αφαιρεσεις το αυτοκολητακι ειναι τραγικα ευκολο και το ανοιγμα του case με λιγη προσοχη δεν ειναι πυρινικη επιστημη. Σιγουρο οτι θα στο αλλαξουν ναι δεν ειναι ισως σε αυτο εκανα λαθος στην διατυπωση μου, ομως αυτο δε σημαινει οτι και αν αποφασισεις να το modαρεις εχεις ξεχασει καθε ειδους αντικατασταση ουτε χανεις τιποτα με το να εισαι προσεκτικος. Νομιζω οτι ο καθενας αντιλαμβανεται το ρισκο μιας τετοιας διαδικασιας και τον βαθμο δυσκολιας, ειδικα στα τελευταια drives. Γιαυτο ακριβως προτεινα αρχικα στο παλικαρι να ψαξει καποιον να του το κανει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...