Προς το περιεχόμενο

Σε λίγο καιρό θα πάρω νέα κονσόλα....

ZzZWebOfferZzZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, αλλα το Wii ειναι ξεχωριστη κατηγορια. Αν εισαι αναμεσα σε Ps3 και Xbox360 δυσκολα θα σου αρεσει το Wii.

Ναι όντως μια φορά που είχα παίξει Wii η αλήθεια είναι οτί δεν μου πολυάρεσε.Αλλά νταξ καλό είναι.

Είχα όμως παίξει μόνο αυτά τα mini games που έχουν tennis,basket κλπ κλπ.Κατάλαβες ποια λέω;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για μενα το 80% των παιχνιδιων του Wii ειναι μινι games. Το αλλο 20% ειναι παιχνιδαρες. Εγω ειχα Wii αλλα το πουλησα. Μετα τον ενθουσιασμο των πρωτων ημερων κατανταει κουραστικο. Τουλαχιστον εγω κουραστικα.

Δημοσ.
Για μενα το 80% των παιχνιδιων του Wii ειναι μινι games. Το αλλο 20% ειναι παιχνιδαρες. Εγω ειχα Wii αλλα το πουλησα. Μετα τον ενθουσιασμο των πρωτων ημερων κατανταει κουραστικο. Τουλαχιστον εγω κουραστικα.

Σε όλες τις κονσόλες κάπου υπάρχει ένα μείων. :cry:

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω, θες αντιγραμένα άρα πας σε xbox360. Εγώ έχω wii και ps3 (αν είσαι ανάμεσα σε ps3 και 360 τότε ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ wii ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν είναι μάπα αλλά από τότε που πήρα το ps3 δεν το έχω ανοίξει το wii πάλι...). Διάλεξα το ps3 λόγω των exclusives που έχει. Πάντως για σένα είναι το 360 :P

Υ.Γ.: Οι φράσεις «Λιώνω το COD4» και «δεν παίζω online» απλά δεν πάνε μαζί... Δηλαδή τι κάνεις; Παίζεις 7ωρα το single ξανά και ξανά;;; :P (η άποψή μου πάντα... Πάντως το COD4 ήταν το παιχνίδι που με έκανε να μου αρέσει το online gaming ;-) )

Δημοσ.
Από ότι διαβάζω, θες αντιγραμένα άρα πας σε xbox360. Εγώ έχω wii και ps3 (αν είσαι ανάμεσα σε ps3 και 360 τότε ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ wii ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν είναι μάπα αλλά από τότε που πήρα το ps3 δεν το έχω ανοίξει το wii πάλι...). Διάλεξα το ps3 λόγω των exclusives που έχει. Πάντως για σένα είναι το 360 :P

Υ.Γ.: Οι φράσεις «Λιώνω το COD4» και «δεν παίζω online» απλά δεν πάνε μαζί... Δηλαδή τι κάνεις; Παίζεις 7ωρα το single ξανά και ξανά;;; :P (η άποψή μου πάντα... Πάντως το COD4 ήταν το παιχνίδι που με έκανε να μου αρέσει το online gaming ;-) )

Έχω τερματίσει το Cod2 και το Cod1 στο pc μου και δεν παίζω κανένα από τα δύο online.Δε μπορώ να παίζω ένα παιχνίδι και να έχω την αγωνία μη φάω ban. :fear:

Δημοσ.
Έχω τερματίσει το Cod2 και το Cod1 στο pc μου και δεν παίζω κανένα από τα δύο online.Δε μπορώ να παίζω ένα παιχνίδι και να έχω την αγωνία μη φάω ban. :fear:

Φιλε μου, αν παιζεις σε κονσολα δεν θα φας ban, εχτος αν η κονσολα ειναι το 360 και παιξεις online καποιο hacked(ή μονταρισμενο, οπως και να το λενε) παιχνιδι. Μονο ετσι θα φας ban αν δεν κανω λαθος. Επισης, το online ειναι πολυ καλυτερο απο το singleplayer. Ασπουμε το COD MW2 εχει ενα singleplayer πολυ short. Ποσες φορες θα το τερματισεις?

Επισης δεν θα σου προτεινα καθολου να παρεις τη μια κονσολα και μετα απο λιγο καιρο και την αλλη και να εχεις και τις δυο. Οπως και να το κανουμε στα επομενα 1-2 χρονια περιπου(αν δεν κανω λαθος φυσικα) θα βγει καινουργιο xbox και playstation.. Κριμα ειναι να δωσεις minimum 300 ευρω για PS3(για το slim παντα, το παλιο(fat) θα ειναι πιο ακριβο νομιζω) και να δωσεις και καπου στα 200+(σορρυ δεν ξερω ποσο ειναι το xbox) για να παρεις και σκληρο..

Παρε ενα για να παιζεις αυτο που θες προς το παρων και θα εισαι οκ, μην πειραματιστεις τωρα νομιζω. Οποτε αν θες offline και hacked παιρνεις XBOX 360.

Δημοσ.
Φιλε μου, αν παιζεις σε κονσολα δεν θα φας ban, εχτος αν η κονσολα ειναι το 360 και παιξεις online καποιο hacked(ή μονταρισμενο, οπως και να το λενε) παιχνιδι. Μονο ετσι θα φας ban αν δεν κανω λαθος. Επισης, το online ειναι πολυ καλυτερο απο το singleplayer. Ασπουμε το COD MW2 εχει ενα singleplayer πολυ short. Ποσες φορες θα το τερματισεις?

Επισης δεν θα σου προτεινα καθολου να παρεις τη μια κονσολα και μετα απο λιγο καιρο και την αλλη και να εχεις και τις δυο. Οπως και να το κανουμε στα επομενα 1-2 χρονια περιπου(αν δεν κανω λαθος φυσικα) θα βγει καινουργιο xbox και playstation.. Κριμα ειναι να δωσεις minimum 300 ευρω για PS3(για το slim παντα, το παλιο(fat) θα ειναι πιο ακριβο νομιζω) και να δωσεις και καπου στα 200+(σορρυ δεν ξερω ποσο ειναι το xbox) για να παρεις και σκληρο..

Παρε ενα για να παιζεις αυτο που θες προς το παρων και θα εισαι οκ, μην πειραματιστεις τωρα νομιζω. Οποτε αν θες offline και hacked παιρνεις XBOX 360.

Θέλω να πάρω αυτό εδώ το xbox που έχει κάρτα μνήμης 256 ΜΒ.Δε μου φτάνει;

Επίσης σε 2-3 χρόνια,θα πάρω καινούριο pc. :-)

Δημοσ.

Κοιτα εγω εχω PS3 και δεν ξερω για XBOX 360.. Αλλα δεν νομιζω τα 256MB να ειναι αρκετα.. Βεβαια δεν ξερω, τι να σου πω. Δεν δινω μεγαλη σημασια γιατι εχω PS3 120GB(Slim) οποτε δεν κοιταζω ποσο space χρειαζεται καθε παιχνιδι..

Δημοσ.

ZzZWebOfferZzZ επειδη πριν ενα μηνα πηρα και γω ενα XBOX 360 Arcade θα σου απαντησω με την εμπειρια μου,

Aγορασα την τελευταια εκδοση του arcade που δεν περιλαμβανει παιχνιδια, ειναι μονο η κονσολα ενα χειριστηριο ενα AV καλωδιο (και scart ανταπτορακι), τον μετασχηματιστη τροφοδοσιας και χωρις memory card καθως πλεον ερχεται με ενσωματωμενη ελευθερη μνημη 300mb. Επειδη και εμενα δεν με ενδιαφερει το οnline η κονσολα προοριζοταν απο την αρχη για modαρισμα και παιξιμο αντιγραμμενων παιχνιδιων. Αυτο που θα πρεπει να γνωριζεις ειναι οτι τα τελευταιας γενιας XBOX ερχονται με ενα drive που για να το modαρεις θα χρειαστεις να επεμβεις στην πλακετα του μιας και προς το παρων δεν υπαρχει πιο ευκολη λυση, γιαυτο οταν αποφασισεις να αγορασεις θα σε συμβουλευα να βρεις καποιον στην περιοχη σου που να τα κανει αυτα για να γλυτωσεις κοπο και την περιπτωση να βγαλεις αχρηστη την κονσολα εκτος βεβαια αν εισαι καλος στα ηλεκτρονκα και στις κολλησεις :)

Επισης ο σκληρος δισκος δεν ειναι απαραιτητος, τα 300mb της κονσολας ειναι αρκετα για τα saves σου. Ο σκληρος δισκος περα οτι μπορει να αποθηκευεις ταινιες, μουσικη και φωτογραφιες (κατι που για μενα ειναι αχρηστο) μπορει να αποθηκευσεις τα παιχνιδια σου και να εχεις γρηγοροτερο loading, σημειωσε ομως οτι παλι θα χρειαζεσαι το dvd μεσα για να παιξεις :P .Μπορεις να βρεις 120αρι σκληρο δισκο στα 70ευρο αν αποφασισεις οτι η κονσολα σκετη δεν σε καλυπτει.

Περα απο αυτο αν εισαι εξοπλισμενος με μια οθονη της προκοπης που να ειναι HD ready η αγορα ενως καλωδιου hdmi δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Οπως ειπαν και παραπανω ολες οι κονσολες εχουν δυνατους τιτλους πλεον, το ποια θα επιλεξεις ειναι θεμα γουστου στο gaming και στις ελευθερες σου ωρες. Πρoσωπικα επελεξα XBOX γιατι ειναι η φθηνοτερη λυση για να παιζω οτι καινουργιο κυκλοφορει στις ελευθερες μου ωρες χωρις πλεον να ανησυχω για αναβαθμισεις, patch, cracks και τα συναφη :P

Δημοσ.

Εγώ θα σου μιλήσω για τη χωρητικότητα της κονσόλας σου σε περίπτωση που αποφασίσεις να πάρεις Xbox 360 -μιας και με το PS3 δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα. Τα 256 MB δεν φτάνουν επ' ουδενί: ένα-δυο updates, πέντε-δέκα παιχνίδια και θα τα δεις να εξαφανίζονται σε χρόνο dt -δεν συζητάμε για themes και λοιπά έξτρα.

Οπότε, τι κάνεις (πάντα αν επιλέξεις Xbox 360); Οι επιλογές σου είναι δύο: Α) παίρνεις το Arcade και προσθέτεις εξωτερικό σκληρό και Β) παίρνεις ένα Elite και καθάρισες. It's up to you και ανάλογα με τις προσφορές που θα βρεις.

Στην Αγγλία πάντως, τα supermarket Sainsbury's έχουν ρίξει το Elite από τις £199,99 στις £159,99. Τσάμπα πράμα...

Δημοσ.
Εγώ θα σου μιλήσω για τη χωρητικότητα της κονσόλας σου σε περίπτωση που αποφασίσεις να πάρεις Xbox 360 -μιας και με το PS3 δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα. Τα 256 MB δεν φτάνουν επ' ουδενί: ένα-δυο updates, πέντε-δέκα παιχνίδια και θα τα δεις να εξαφανίζονται σε χρόνο dt -δεν συζητάμε για themes και λοιπά έξτρα.

Νομιζω οτι εισαι λιγο τραγικος, εγω ενα μηνα επαιζα πανω απο 10 τιτλους εχοντας κανει save σε ολα εννοειτε και 2 updates μεσω των dvd (γιατι Live οπως ειπα δεν μπαινω) και εχω παραπανω απο τα 2/3 της μνημης αυτης ελευθερης.

Δημοσ.

Εμένα πάλι με τα τελευταία updates (χωρίς LIVE, από USB), saves από 5-6 παιχνίδια (το ένα είναι FIFA με πρωταθλήματα, κύπελλα κλπ) και 1-2 theme packs κλπ, στο συγκεκριμένο X360 ζήτημα να μου 'χουν μείνει 40 ΜB...

Δημοσ.

η συγκεκριμενη εκδοση ειναι πανω απο αυγουστο ως ποτε ειναι μονοδρομος οι κολλησεις αλλα χανεις την εγγυηση. στην θεση σου θα κοιταζα πιο πριν ημερομηνια ετσι ωστε αν αποφασισεις ποτε να το φλασαρεις να μην χασεις την εγγυηση

Δημοσ.

Εγώ έχω και τις δυο κονσόλες. Χριστούγεννα του 2008 πήρα το X360, το Νοέμβριο έφαγα μπαν και μετά για να μην έχω δυο κονσόλες ίδιες, πήγα και πήρα ένα PS3. Προσωπικά παίζω 90% online και 10% offline. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι τόσο μικρά σε διάρκεια, που πλέον το online gaming καθίσταται must!

Αν δεν είχα καμία από τις δύο κονσόλες πάντως, θα έπαιρνα το X360 Arcade αμοντάριστο και μαζί θα αγόραζα τα 2-3 αγαπημένα μου παιχνίδια για να παίζω και online. Ακόμα και πολλά παιχνίδια να παίζεις πάντως, πάλι το X360 σε συμφέρει. ΘΑ το μοντάρεις και θα γλιτώσεις τόσα πολλά χρήματα μέχρι να σε μπανάρουν, που μια δεύτερη κονσόλα δεν θα σου φανεί καθόλου.

Για μένα ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος PS3 είναι τα exclusives του, τα οποία προσωπικά τα θεωρώ πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα του X360(υποκειμενικό). Τα BluRay κτλ είναι για τα μάτια του κόσμου. Σχεδόν όλα τα φιλαράκια μου έχουν PS3 και μάλιστα με καλές τηλεοράσεις και ούτε ένας δεν έχει βάλει έστω για πλάκα μια BluRay ταινία μέσα. Αφού γίνεται χαμός με τα mkv...

Δημοσ.
η συγκεκριμενη εκδοση ειναι πανω απο αυγουστο ως ποτε ειναι μονοδρομος οι κολλησεις αλλα χανεις την εγγυηση. στην θεση σου θα κοιταζα πιο πριν ημερομηνια ετσι ωστε αν αποφασισεις ποτε να το φλασαρεις να μην χασεις την εγγυηση

Εαν το case ανοιχτει σωστα και δεν σκιστει το αυτοκολλητακι της εγγυησης ειναι καλυμμενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...