Προς το περιεχόμενο

Σε λίγο καιρό θα πάρω νέα κονσόλα....

ZzZWebOfferZzZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και θέλω τα φώτα σας!Λοιπόν το πρώτο ερώτημα μου είναι,να πάρω Xbox ή PS3;Ποιο είναι το καλύτερο;Το δεύτερο ερώτημα μου είναι,αν πάρω Xbox,πως γίνεται να το modάρω/hackάρω(παρακαλώ βάλτε μου έναν οδηγό αν ξέρετε,κατά πρωτήμιση στα Ελληνικά lol);

Θέλω επίσης να σας πω,πως είμαι πιο πολύ προς το xbox.Τι λέτε για αυτό εδώ το πακέτο;Είναι έμπιστο το site,ξέρει κανείς;

Ευχαριστώ. :-)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που μπηκες και συ να ποσταρεις για το ποια κονσολα θα αγορασεις.....

Anyways....

Αν θες να παιζεις κοπιες, τοτε χτυπα το xbox, διαφορετικα βαλε κατω τα exclusives της καθε κονσολας για να δεις ποια σ ενδοιαφερουν πιο πολυ!

Οτι και να επιλεξεις, θα την ευχαριστηθεις παντως.....εχων βγει και θα βγουν ωραιοι τιτλοι και στις 2 κονσολες(το pc gaming εχει ψοφησει.....)!

Δημοσ.

Υποψιν οτι για το Live πληρωνεις, το PSN ειναι free. Και αν το κανεις hack και παιξεις online πιθανον να κανουν ban την κονσολα απο το live, αν δεν κανω λαθος?

Edit: Και το PS3 εχει Blu-ray. Καλο γιατι θα μπορεις να βλεπεις blu-ray ταινιες αν θες, κακο γιατι πολλα blu-ray drives χαλανε..

Δημοσ.
Υποψιν οτι για το Live πληρωνεις, το PSN ειναι free. Και αν το κανεις hack και παιξεις online πιθανον να κανουν ban την κονσολα απο το live, αν δεν κανω λαθος?

Edit: Και το PS3 εχει Blu-ray. Καλο γιατι θα μπορεις να βλεπεις blu-ray ταινιες αν θες, κακο γιατι πολλα blu-ray drives χαλανε..

Εγώ θέλω να πάρω μια κονσόλα( Xbox ή PS3) για να λιώνω με τις ώρες σε γ@μ@τ@ games όπως Call of Duty 4 κλπ κλπ.Δεν ενδιαφέρομαι για online,δε ξέρω γιατί αλλά ποτε΄δε συπμάθησα το online gaming.

Το εξής ερώτημα είναι:

Πως μπορώ να modάρω/hackάρω το xbox (360 Arcade).

Και πιο πολύ ενδιαφέρομαι για το xbox που έβαλα,γιατί είναι και πιο φτηνό και έχει και 3 games δώρο. :-)

Δημοσ.

θέλεις blueray ή όχι?

αν και έχει ξαναγραφτεί άααααπειρες φορές αυτός ο διάλογος

sorry με πρόλαβαν.

αν δεν σε ενδιαφέρει το online πας φουλ για xbox

Δημοσ.
Εγώ θέλω να πάρω μια κονσόλα( Xbox ή PS3) για να λιώνω με τις ώρες σε γ@μ@τ@ games όπως Call of Duty 4 κλπ κλπ.Δεν ενδιαφέρομαι για online,δε ξέρω γιατί αλλά ποτε΄δε συπμάθησα το online gaming.

Το ακούσαμε και αυτό...B)

Δημοσ.

Εχε υποψη σου εντωμεταξυ οτι το 360 θεωρέιται οτι εχει καλυτερο οnline απο το ps3 .Aν και πληρωνεις οπως ειπαν και απο πανω.Εμενα η γνωμη μου οπως εχω ξαναπει ειναι αγοραζεις και τα 2 (πχ αγορασε τωρα μια και μετα απο λιγο καιρο την αλλη ) και ετσι θα μπορεις να παιζεις οτι θες.

Δημοσ.

πάρε ενα wii να τελειώνεις, δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. βέβαια να ξέρεις οτι είναι μεγάλη πατάτα που δε σου αρέσει το online, δοκίμασέ το πραγματικά και μετα κρίνε καλύτερα.

Δημοσ.

Λογικα ειναι το ιδιο πακετο με αυτό. Αρα συμφωνα με το πλαισιο εχει 256MB καρτα μνημης, οποτε μπορεις.

Υ.Γ ειναι μεγαλη η διαφορα απο το ενα site στο αλλο. Το mobilehellas.gr ειναι αξιοπιστο;

Δημοσ.
Δηλαδή δε θα μπορώ να αποθηκεύω τα games μου; :shock:

Arcade εχω κ εχω δεν εχω προβλημα χωρις σκληρο.Αλλα το εχω απειραχτο κ δεν εχω κ πολλα παιχνιδια.Εσυ αμα θες να παιζεις αντεγραμμενα κ αρα παρεις πολλα παιχνιδια ισως πρεπει να σκεφτεις να παρεις με σκληρο.

Δημοσ.
πάρε ενα wii να τελειώνεις, δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. βέβαια να ξέρεις οτι είναι μεγάλη πατάτα που δε σου αρέσει το online, δοκίμασέ το πραγματικά και μετα κρίνε καλύτερα.

Το wii παίζει αντιγραμένα παιχνίδια;

Δημοσ.
Το wii παίζει αντιγραμένα παιχνίδια;

Ναι, αλλα το Wii ειναι ξεχωριστη κατηγορια. Αν εισαι αναμεσα σε Ps3 και Xbox360 δυσκολα θα σου αρεσει το Wii.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...