Προς το περιεχόμενο

προβλημα με αναλυση οθονης(1680χ1050)

pafkok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι απελπισμενος,

Προσφατα αγορασα μια νεα οθονη SAMSUNG 22' ΜΟΝΤΕΛΛΟ 2233BW την οποια εχω συνδεσει στην καρτα γραφικων GEFORCE 9600 GT σε λειτουργικο WINDOWS 7 64-BIT.Εχω εγκαταστησει τους νεους DRIVERS αλλα το συστημα μου αρνειται να μου δωσει ωσ επιλογη την πιο πανω αναλυση.Η μεγιστη αναλυση που μου δινει ως επιλογη ειναι 1280χ1024 ενω η οθονη και η καρτα γραφικων υποστηριζουν 1680χ1050.Σημειωστε πωσ αν απεγκαταστησω τα DRIVERS της οθονης και της καρτασ γραφικων μου προσφερι ως επιλογη αναλυση 1600χ1024.

ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει.Εχω δοκιμασει αρκετες μεθοδους χωρις ομως αποτελεσμα.

Δημοσ.

λοιπόν φίλε μου έιχα παρόμοιο πρόβλημα με 24 οθόνη lg και κάρτα γραφικών 8500GT sta 7 64bit.αν έχεις πίνακα ελέγχου της nvidia θα πας στο change resolution και κάτω έχει την επιλογή "add resolution".εκει θα βάλεις μόνος σου αυτή που θές και done.γιατί και μένα στο δεξί κλίκ ανάλυση οθόνης στην επιφάνεια εργασίας μου έβγαζε μέχρι 1280χ1024 πρίν..ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

ευχαριστο για τη συμβουλη αλλα αυτο το εχω ηδη δοκιμασει χωρισ αποτελεσμα.οταν προσπαθησω να αλλαξω την αναλυση μου βγαζει μηνυμα οτι η οθονη μου δεν το υποστηριζει.υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...