LOLLOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μετά από πολύ ψάξιμο στο furom κατέληξα και παράγγειλα έναν H/Y με αυτόν τον επεξεργαστη AMD Phenom II X4 955 και μία 5850 κάρτα γραφικών το οποιό συστήμα θα μου έρθει από βδομάδα. Είχα παραγγείλη και ένα media player το western digital live tv αλλά το ακύρωσα σκεπτόμενος να συνδέσω τον H/Y ΣΤΗΝ T.V (SONY KDL 40-W2000 FULL HD 2θύρες hdmi) ειτέ να παίζω παιχνίδια είτε να ταινίες hdmi, να αξιοποιηθεί και η οθόνη αύτη 2,5 χρόνια την έχω και δεν έχω δει ποτέ μου ψηφιακή ανάλυση και να έχω και καλύτερη ποιότητα σε σχέση με w.d. Εδώ τώρα ξεκινάει το πρόβλημα μου δηλάδη 3 μέρες ψάχνω σε πολλά furom να μάθω για τα hdmi καλώδια πια είναι καλά? Τι είναι τα 19pin και τι τα 24pin? και αλλά πολλά. Λίγα πράγματα έχω βρεί. Από 'τι έχω καταλάβει ένα καλώδιο hdmi είτε φθήνο είτε ακριβό η θα κλειδωσεί και θα δώσει την ανάλυση ή δεν θα κλειδώσει καθόλου. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι χρειάζομαι κάλωδιο hdmi 10 ή 15 μέτρων το όποιο ή θα το περάσω εξωτερικά από τοιχό ή θα το περάσω αν μπορέσω μέσα από τα κουτιά του ηλεκτρολόγου με ατσαλίνα. Η αγορά του καλωδίου θα γίνει μάλλον από e-bay γιατί εδώ είναι πανάκριβα τα hdmi καλώδια έκτος και αν μπορέσω να παρώ απο το plaisio ένα 15μέτρο καλώδιο που έχει με 70ευρω ή το 10 μέτρο με 50ευρώ αν και έφοσον δεχτούν να το γυρίσω πίσω σε περίπτωση που δεν κάνω δουλεία. Τέλος πάντων για να μην σας κουράζω άλλο με τους προβληματισμούς μου μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι πρέπει να προσέξω στην αγορά καλωδίου hdmi? Το hdmi καλώδιο είναι in και out ή και οι δύο άκρες του είναι το ίδιο.
nikolas8141 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 και οι δυο ακρες ειναι το ιδιο.........(φαντασου κατι σαν usb)!!!!!
andreasl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Έχει και 20 μέτρων στο ebay. http://cgi.ebay.ie/20M-HDMI-TO-HDMI-MALE-LEAD-CABLE-TRIPLE-SHIELD-V1-3B_W0QQitemZ370220867445QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item5632e21f75 To θέμα είναι ότι είναι κι εκεί τσιμπημένες οι τιμές για τόσο μεγάλα μήκη.
LOLLOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Έχει και 20 μέτρων στο ebay.http://cgi.ebay.ie/20M-HDMI-TO-HDMI-MALE-LEAD-CABLE-TRIPLE-SHIELD-V1-3B_W0QQitemZ370220867445QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item5632e21f75 To θέμα είναι ότι είναι κι εκεί τσιμπημένες οι τιμές για τόσο μεγάλα μήκη. Στο ebay 'εχει πάρα πολλά αν κάνεις search hdmi cable θα βρεις και πιο φθηνά με 15-20 ευρω με τα μεταφορικά μέσα βρίσκεις πολλά Το θέμα μου δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι τι πρέπει να προσέξει κάποιος όταν θέλει να αγοράσει ενα hdmi καλώδιο για να είναι σίγουρος οτι θα παίξει, τι είναι τα pin που γράφουν στην περιγραφή κ.τ.λ. Αν ρωτάω σε λάθος topic ή το θέμα υπάρχει ήδη πείτε. Άλλά please ας μου πεί αν ξέρει κανείς.
slr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το Hdmi έχει 19 pins. To DVI έχει 24 pins. Για παραπάνω πληροφορίες: http://el.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.