Προς το περιεχόμενο

hiv-aids

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pisteuw oti 0a htane kalo na grafame 2-3 pragmata (kai sites)gia to ti profulajeis prepei na pernei kaneis, pws mporei na kwlhsei thn noso (kai genika std), ka0ws kai pws den 0a thn kwlhsei (p.x. polloi nomizoune oti ama katseis panw sto ka0hsma tis toualetas 0a pa0eis aids!)

Δημοσ.

Οντως πολυ καλη η ιδεα - πρωτοβλουλια! Δεν εχω να προσφερω καποιο site καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα αφου μου τα μαθαινουν στη σχολη... να δωσω λοιπον μια inside information : ο ιος του AIDS ειναι αρκετα μικρος ωστε να μπορει να διερχεται απο τα χειρουργικα γαντια... για αυτο αν σας τυχει να χειρουργεισετε καποιον πριν να του κανετε εξετασεις αιματος φορεστε διπλο ζευγαρι γαντια! :P

Επισης θα σχολιασω το υπονοουμενο που αφησε (τουλαχιστον σε εμενα) η μικρη ανορθογραφια του pyro που εγραψε το κολλαω ως κωλαω που εμενα με πηγε συνειρμικα σε εναν απο τους τροπους μεταδοσης του ιου... ποτε πρωκτικο σεξ χωρις προφυλακτικο γιατι στο ορθο (σ.τ.σ. τελευταιο μερος του παχεως εντερου) δημιουργουνται μικροαιμοραγιες και ως γνωστον ο ιος του AIDS εχει αρκετα υψηλη συγεντρωση στο αιμα. Επισης βρισκεται στο σπερμα και στα κολπικα υγρα. Στο σαλιο ανιχνευεται ο ιος αλλα σε τοσο χαμηλη συγκεντρωση που δεν μπορει να μεταδωθει παρα μονον αν εχετε καποια αιμοραγια στη στοματικη κοιλοτητα πχ αν ματωνουν τα ουλα... Παντως για μενα η ποιο χρησιμη σταση ειναι να μη λες οτι δε θα συμβει σε σενα... σε ολους μπορει να συμβει γι' αυτο προσοχη!

Δημοσ.

Skoufaki...Na prosexetai pou ton parkaretai....Oxi stomatikos erwtas opoulaxei...oxi xrhsh antikeimenwn pou erxontai se epafh me paragoga aimatos(xirafia velones ktl)..poli prosoxh ston odontiatro sas an kai to 99.99% den einai toso kafroi oste na mhn lamvanoun profilaxeis.Kai kati allo ena test arnhtiko den arkei xreiazetai kai deutero giati den vgaineis 8etikos amesws otan to kolas

Pote mhn pesetai sth pagida tou thn ton xerw kala kai den 8a mou tyxei tipota AFTO MONO MIA EXETASH 8A TO PEI

PS: pantos an eisai kolofardos mporei kai na to kaneis me forea kai na th vgaleis ka8arh pantos de 8a to sinistousa!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...