vounisios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εδω και λιγες μερες μου εγινε κοκκινο το 3o φωτακι στο router[speedtouch 585i v6].Πως το διορθωνω? Να σημειωσω οτι εχω εναν επιτραπεζιο υπολογιστη & ενα Laptop στο ιδιο δωματιο.Ευχαριστω πολυ.
angmar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Κόκκινο γίνεται όταν δεν υπάρχει κλείδωμα στο ασύρματο. Μπες στο web interface και κλείδωσε το δίκτυό σου μ ένα καλό WPA2 password και λογικά μετά θα γίνει πράσινο.
vounisios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Προφανως, θα πρεπει να μπω στο configuration>security>encryption.Εχει 3 επιλογες.Εγω εχω τσεκαρισμενη τη 1η:Disabled.Εχει ακομη 2 επιλογες:Use wep encryption & Use wpa-psk encryption.Ποιες κινησεις θα πρεπει να κανω εδω?
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 192.168.1.254 μετα home network μετα wlan:thomson.... μετα πανω δεξια configure μετα βαζουμε use wpa-psk encryption kai απο κατω βαζουμε κωδικο και διαλεγουμε wpa+wpa2 .και γινεται πρασινο και ειμαστε οκ.αυτα
vounisios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 192.168.1.254μετα home network μετα wlan:thomson.... μετα πανω δεξια configure μετα βαζουμε use wpa-psk encryption kai απο κατω βαζουμε κωδικο και διαλεγουμε wpa+wpa2 .και γινεται πρασινο και ειμαστε οκ.αυτα Σε ευχαριστω Pouline.Κατατοπιστικοτατος.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 επισης οταν το κανεις configure Μπορεις να αλλαξεις και το ονομα που θα εκμπεμπει απο thomson9..... σε κατι δικο σου πχ κωστας,νικος,παυλος,μαρια.
vounisios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 επισης οταν το κανεις configure Μπορεις να αλλαξεις και το ονομα που θα εκμπεμπει απο thomson9..... σε κατι δικο σου πχ κωστας,νικος,παυλος,μαρια. Ετσι εκανα.Εβαλα κατι δικο μου,μετα πηγα στο λαπτοπ εβαλα και εκει τον ιδιο κωδικο που εβαλα εδω & δουλευουνε κανονικα ολα.Επισης και το φωτακι ειναι πρασινο.Ευχαριστω πολυ και παλι.
vounisios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 οτι αλλο χρειαστεις just ask Να εισαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.