Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση στο μενού του router μου;

samc477

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ! εχω μια εβδομαδα συνδεδενενος με την forthnet και ειμαι πολυ απογοητευμενος.η γραμμη σερνεται,ενω λεει εως 25 mbs.στο θεμα μας τωρα,θελω να κλειδωσω το router μου και ενω περιπου καταλαβα τον τροπο δεν μπορω να μπω στη σελιδα 192.168.1.254 γιατι μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο για να μπω στην συγκεκριμενη σελιδα,ισως κατα την εγκατασταση επειδη δεν γνωριζω και πολλα εβαλα καποιους κωδικους τους οποιους τους εχω δοκιμασει και παλι δε ν μου δινει προσβαση. σας παρακαλω βοηθηστε με να βρω μια λυση ,γιατι με εχουνε ριμαξει οι γειτονες μου.περιμενω συντομα την απαντηση σας και ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Εφόσον δεν θυμάσαι τους κωδικούς θα πρέπει να ξαναρυθμίσεις το μοντερ εξ' αρχής. Κάνεις hard reset, συνήθως κρατώντας πατημένο το ανάλογο κουμπί πάνω στο μόντεμ.

Έπειτα ρυθμίζεις το μόντεμ, είτε χειροκίνητα είτε με κάποιο cd εγκατάστασης. Εκεί ξαναδίνεις έναν κωδικό πρόσβασης (και τον σημειώνεις για να μην τον ξεχάσεις πάλι!).

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τους κωδικούς που σου έδωσε η forthnet στην αρχή. Όσο για την ταχύτητα δεν φταίει η

εταιρία αλλά οι τηλεφωνικές γραμμές της περιοχής που μένεις

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

για το thomson ας τα ξαναπουμε.δεν υπαρχει admin admin>το thomson απο default δεν εχει κωδικο στο web interface.αρα κατι εχεις βαλει .αφου δεν το ξερεις θα το κανεις ρεσετ στα default απο το κουμπι πισω για 5-6 seconds μεχρι να σβησουν τα φωτακια.μετα θα το σεταρεις χωρις το cd αλλα απο το 192.168.1.254

αφου κανεις το setup θα πας μετα home network μετα wlan:thomson... μετα πανω δεξια configure μετα use wpa -psk encryption και απο κατω θα βαλεις κωδικο απο 8 εως 60+ χαρακτηρες και απο κατω wpa+wpa2 και μeta apply.αν το κανεις σωστα το κοκκινο φωτακι του wireless θα γινει πρασινο.απαραιτητη προυποθεση να ξερεις Username kai password forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...