Luciddream Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ας έκανε το μπαμ το insomnia (με τόσα μέλη) να γινόταν eshop ειδών πληροφορικής με καλές τιμές και θα σας έλεγα εγώ... έχουμε θεοποιήσει το πλαίσιο κ το κάθε πλαίσιο... έλεος...
Street-Fighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 μπαααααααααααααααααααααααααμ εντάξει εγω θα γίνω διευθυντής έκλεισε
Erwdios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αφού δεν υπάρχει κανένας αγορανομικός έλεγχος σε αυτό εδώ το ατελείωτο... χαμαιτυπείο... σε λίγο θα αγοράζουμε το σκατό για παξιμάδι μετά συγχωρήσεως...
Street-Fighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μου φαίνεται εχεις χρόνια να φας παξιμάδι σαν σκατό ειναι
o_magazatoras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Προτιμώτερο είναι το "Χαρίζεται" στο ΜΠλα-Μπλα,αρκεί να οργανωθούμε και να μη φάει (π.χ.) κάποιος πέντε και να μη ρίξει ούτε έναν.lol Χωρίς πλάκα,σε αρκετούς από μας περισσεύουν πολλά παπαράκια.
PCharon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς πλάκα,σε αρκετούς από μας περισσεύουν πολλά παπαράκια. Το θέμα είναι πως το να κάτσει κάποιος να μπει σε κόπο συνεννόησης κτλ για να δώσει σε κάποιον ένα "παπαράκι" αξίας 1€, είναι λίγο άκυρο. Πρέπει να βολεύουν πολύ οι αποστάσεις μεταξύ μας, αλλιώς δεν. Υ.Γ. Να κάνουμε το πλήρες φακέλωμα, google map με καρφιτσωμένα τα σπίτια των ινσομνιτών, για να βρίσκουμε ο ένας τον άλλο σε ώρα ανάγκης. Insomnia clan!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.