Προς το περιεχόμενο

PS3 Error has occured 8003200D

soso75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτές δοκίμασα ένα παιχνίδι online και σήμερα πήγα να πατίσω το Whats new (είχα κάνει log στο psn) και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:

An error has occured (8003200D)

Μήπως γνωρίζει κανείς ή είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν να μου πεί τι πρέπει να κάνω ; :-(

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω οτι δεν έχει να κάνει με σένα και οτι το psn έχει απλά προβλήματα...

Περίμενε λίγο. Κάνε και κάνα reset στο router σου. Αυτά..

Αν θυμάμαι καλά και μένα μου το χε βγάλει πριν κάνα μήνα όταν ήταν down τo psn..

Δοκίμασε να κάνεις sign in στο site του psn και πιθανότατα να μην μπαίνει ούτε εκεί.

Δημοσ.
Νομίζω οτι δεν έχει να κάνει με σένα και οτι το psn έχει απλά προβλήματα...

Περίμενε λίγο. Κάνε και κάνα reset στο router σου. Αυτά..

Αν θυμάμαι καλά και μένα μου το χε βγάλει πριν κάνα μήνα όταν ήταν down τo psn..

Δοκίμασε να κάνεις sign in στο site του psn και πιθανότατα να μην μπαίνει ούτε εκεί.

Όλα λειτουργούν κανονικά στο psn μου μπορώ να μπώ στο store σε multiplayer games στο chat σε όλα με λιγα λόγια μόνο αυτό δεν λειτουργεί και έκανα και reset το router αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Αν είναι δυνατόν ας μου 'πεί κάποιος αν λειτουργεί το What's new του σήμερα μήπως και είναι γενικό το πρόβλημα απο την sony. :-(

Δημοσ.

Μόλις το δοκίμασα και σε μένα το ίδιο error βγάζει, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά.

edit: Με το αμερικάνικο account μου δεν μου βγάζει error, μόνο με το ελληνικό.

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά! Άρα είναι γενικό το πρόβλημα.

ουφ! πάλι καλα γιατι συμβαίνει και σε εμένα αφτο! :-)

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι μόνο στα παλιά. Προσπαθούν να φτιάξουν το πρόβλημα. Μην μπαίνεται σημερα καθόλου online.Υπάρχει πιθανότητα να σας δημιουργηθεί πρόβλημα hardware.

Δημοσ.

Αυτός ο κωδικός εδώ αναφέρετε σε ένα πρόβλημα του psn που συνέβη στις 21/2 και ήταν γενικό το πρόβλημα και ΟΧΙ για το σημερίνο πρόβλημα των ps3 fat που έχει άλλο code error.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...