nitro912gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, έχω ένα macbook άσπρο το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα (late 2009 unibody) όλα μια χαρά απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά πριν από λίγο και ενώ έπαιζα myst online uru, έγινε το εξής: Η τροφοδοσία με το μαγνητικό magsafe δεν είχε κάτσει καλά, με αποτέλεσμα κάθε φορά που μετακινούσα λίγο το σώμα μου (αραχτός στον καναπέ με το μακ στα πόδια) να μετακινείτε ελαφρός και να μην δίνει ρεύμα. Ε οκ λέω συμβαίνει και κάνω να πιάσω το magsafe να το βγάλω και να το βάλω πάλι... Και έκαψα τα δάκτυλά μου! Δεν ξέρω αν έχετε πιάσει ανοιχτό σίδερο για τα ρούχα, ε, κάπως έτσι. Χέστηκα πάνω μου και το βγάζω αμέσως το ρεύμα, το εφάρμοσα πάλι, έχοντας τον νου μου να κάτσει σωστά αυτή τι φορά και συνέχισα να παίζω έχοντας τον νου μου στο καλώδιο που αγγίζοντας το από στιγμή σε στιγμή, παρατήρησα ότι ναι μεν ήταν ζεστό, αλλά όχι και όπως πριν που με έκαψε. Τώρα που σας γράφω εδώ αν και φορτίζει το φορητό το magsafe είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Τι παίχτηκε όμως ρε παιδιά; Σας έχει συμβεί αυτό; Μια έρευνα που έκανα στο νετ με έκανε να φοβάμαι ακόμα και μην καεί το σπίτι μου καμιά μέρα. Βέβαια με τόσους apple haters εκεί έξω είναι δύσκολο να βγάλω συμπεράσματα. Παίζει να είχε κάνει κάποιου είδους βραχυκύκλωμα όταν δεν είχε κάτσει καλά; Μήπως λόγο του παιχνιδιού τράβαγε περισσότερο ρεύμα για αυτό και η διαφορά θερμοκρασίας; (αλλά και πάλι, τόσο πολύ; αυτό άνετα ξεκινάει πυρκαγιά) Το φορητό το έχω κάνα 2 μήνες (με το που βγήκε στην αγορά το πήρα) και δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ ξανά αυτό (μπορεί και να έχει ξαναγίνει δηλαδή).
atheatos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, έχω ένα macbook άσπρο το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα (late 2009 unibody) όλα μια χαρά απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά πριν από λίγο και ενώ έπαιζα myst online uru, έγινε το εξής: Η τροφοδοσία με το μαγνητικό magsafe δεν είχε κάτσει καλά, με αποτέλεσμα κάθε φορά που μετακινούσα λίγο το σώμα μου (αραχτός στον καναπέ με το μακ στα πόδια) να μετακινείτε ελαφρός και να μην δίνει ρεύμα. Ε οκ λέω συμβαίνει και κάνω να πιάσω το magsafe να το βγάλω και να το βάλω πάλι... Και έκαψα τα δάκτυλά μου! Δεν ξέρω αν έχετε πιάσει ανοιχτό σίδερο για τα ρούχα, ε, κάπως έτσι. Χέστηκα πάνω μου και το βγάζω αμέσως το ρεύμα, το εφάρμοσα πάλι, έχοντας τον νου μου να κάτσει σωστά αυτή τι φορά και συνέχισα να παίζω έχοντας τον νου μου στο καλώδιο που αγγίζοντας το από στιγμή σε στιγμή, παρατήρησα ότι ναι μεν ήταν ζεστό, αλλά όχι και όπως πριν που με έκαψε. Τώρα που σας γράφω εδώ αν και φορτίζει το φορητό το magsafe είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Τι παίχτηκε όμως ρε παιδιά; Σας έχει συμβεί αυτό; Μια έρευνα που έκανα στο νετ με έκανε να φοβάμαι ακόμα και μην καεί το σπίτι μου καμιά μέρα. Βέβαια με τόσους apple haters εκεί έξω είναι δύσκολο να βγάλω συμπεράσματα. Παίζει να είχε κάνει κάποιου είδους βραχυκύκλωμα όταν δεν είχε κάτσει καλά; Μήπως λόγο του παιχνιδιού τράβαγε περισσότερο ρεύμα για αυτό και η διαφορά θερμοκρασίας; (αλλά και πάλι, τόσο πολύ; αυτό άνετα ξεκινάει πυρκαγιά) Το φορητό το έχω κάνα 2 μήνες (με το που βγήκε στην αγορά το πήρα) και δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ ξανά αυτό (μπορεί και να έχει ξαναγίνει δηλαδή). Απλα να προσεχεις μην έχει κολησει κανενα μεταλλο στο μαγνήτη πάνω στο macbook.Που και που καθάρισμα με μια μπατονέτα κάνει καλό....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δεν χάνεις όμως και τίποτα να το πας να το τσεκάρει κάποιος (document κλπ) για να είσαι 100% σίγουρος ότι φτάει απλά η επαφή του φορτιστή και όχι κάτι άλλο στο εσωτερικό του macbook. Και για την ώρα όσο δεν είσαι στο σπίτι, ας μην το αφήνεις συνεχώς στο ρεύμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.