Προς το περιεχόμενο

HELLAS O/C Superpower on HWBOT !

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1,424V για τα 4,2GHz ; :shock:

Δεν έχεις κάνει finetune ή δεν παίζει παρακάτω ;

τα voltage είναι τελείως πρόχειρα, ισα ισα για να bencharo, βαριέμαι να κάνω stability test... ;)

---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ----------

WOW MAN !!! πολλά συνχαρητήρια !!! :-D

Δημοσ.

Thanks παιδες.O απο πανω με περναει για 4 marks

---------- Προσθήκη στις 19:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:42 ----------

Επειδη οι μνημες εχουν τερματισει στο riva ξερετε αν γινετε να τις παω παραπανω?

Δημοσ.
( μην ξεχειλώνεται άδικα τις μνήμες σε ati 5XXX series - παίζει να τρώτε και loss μετά από ένα σημείο ;) )

το έχω ακούσει και εγώ αυτό (για τις 5800)...

στη δική μου πάντως έχω δοκιμάσει και χαμηλότερες συχνότητες (1300, 1350, 1400, 1450 κτλ.) και πάντα όσο ανέβαζα την συχνότητα τόσο ανέβαινε το σκορ, ποτε το αντίθετο :rolleyes:

Δημοσ.

Κάτι λέγατε για P4 640 και είπα να σας προσανατολίσω στον σωστό δρόμο όσον αφορά το P4 Prescott LGA775 overclocking... Voltage! ;)

Pentium 4 640 "Prescott" @ 4856MHz on AIR :-)

Και ναι τα volts που βλέπετε είναι πραγματικά... 1.9V @ BIOS με αέρα :-D Η ψύκτρα που επιστρατεύτηκε ήταν η AVC που πωλείται στο Plaisio με 22€... οι βίδες αφαιρέθηκαν και τα ποδαράκια της στραβώθηκαν για να μπαίνει σε οποιοδήποτε bench rig (κανονικά κάνει μόνο για LGA1366)...

Validation Link: Άκυρο Link/show_oc.php?id=1039570

4614b8573d5a89ba.jpg

Δημοσ.

Το νου σου, οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις να κάνεις, τα voltages θέλουν προσοχή. Θέλει και ψάξιμο μες στο BIOS έτσι; Πληροφοριακά δεν post-άρει καν το σύστημα μου πλέον με παραπάνω από 1.8V - πράγμα για το οποίο ευθύνονται τα 1.9V που του έδωσα για περίπου 2 λεπτά. Σημασία όμως έχει ότι ακόμα βγάζω 32άρι στα ~4600 οπότε είμαι ok ;)

Δημοσ.
( μην ξεχειλώνεται άδικα τις μνήμες σε ati 5XXX series - παίζει να τρώτε και loss μετά από ένα σημείο ;) )

Συνηθως χανεις στην 5850/70 οταν περνας το 1300.:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...