Προς το περιεχόμενο

HELLAS O/C Superpower on HWBOT !

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alexisssss κ ColdFusion με τα δικα μας συστηματα δεν μπορουμε να τους ανταγωνιστουμε

εκτος κ αν μας δωσει τιποτα ο hipro5 :devil:

, καλυτερα να ψαχτειτε αλλου, πχ εγω ετοιμαζω εναν e5200 που δεν με νοιαζει να τον καψω κ θ φαει παρα πολυ volt

ελπιζω να χτπησει τα 5G !! :P :p

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Alexisssss κ ColdFusion με τα δικα μας συστηματα δεν μπορουμε να τους ανταγωνιστουμε

εκτος κ αν μας δωσει τιποτα ο hipro5 :devil:

Αμα ειναι για τσαμπα ειμαι μεσα:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Στα 3D είναι πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός,στα 2D όμως όσοι έχουν cpu που ανεβαίνουν και μνήμες που παίζουν ψηλά με σφιχτά timings έχουν ελπίδες.

Δημοσ.

Eλα mate...

Μην τρελαθουμε τωρα...Οι τυποι εχουνε τρελο χρημα.....

avkfih.png

Αυτα ειχε ριξει ο αλλος μονο για καρτες :shock::shock::shock:

Δεν ξερω για σας αλλα εγω και να ειχα τοσα λεφτα δεν θα τα εδινα....

Δημοσ.

Εγώ είπα στα 3D είναι δύσκολα τα πράγματα με τις κάρτες γραφικών κυρίως,στα 2D όμως παίζουν μόνο επεξεργαστής και μνήμες και υπάρχουν περισσότερες ελπίδες για να μπει κάποιος στην 20άδα.

Δημοσ.
Eλα mate...

Μην τρελαθουμε τωρα...Οι τυποι εχουνε τρελο χρημα.....

avkfih.png

Αυτα ειχε ριξει ο αλλος μονο για καρτες :shock::shock::shock:

Δεν ξερω για σας αλλα εγω και να ειχα τοσα λεφτα δεν θα τα εδινα....

βασικα δεν εχει παρει μονο 4 βαλε 44 για να βρει τις καλυτερες και ποιες τραβανε :P

μονο το υγρο αζωτο το βαρελι κανει οσο ολα τους τα εξαρτηματα :lol:

Δημοσ.

Καλά μην νομίζετε ότι τις αγοράζουν κιόλας....:P

Στο εξωτερικό υπάρχει και ο παράγοντας sponsoring, να το ξέρετε....:D

Πάντως με ότι έχει ο καθένας μπορεί να παίξει και να πάρει και κάποιους εύκολους πόντους με αυτή την

version του hwbot....;)

Όρεξη για ψάξιμο να έχει και αρκεί να το ευχαριστηθεί...:)

Δημοσ.

Παιδιά μην σας πιάνει φόβος και δισταγμός....

Δεν χρειάζεται να έχετε κανένα σούπερ ντούπερ σύστημα η κανένα υπερσκορ για να το ανεβάσετε στο hwbot. Ούτε χρειάζεται να μπείτε στην 20αδα. Κάντε το για την χαρά τις συμμετοχής και για να βάλετε ένα "φασούλι στο σακούλι" τις Ελλάδας. Και σιγά σιγά μπορείτε να βελτιώνεται και τα σκορ σας. :-)

Πάρτε μια γεύση από hardware και από κάποια σκορ που έχουν ανεβάσει κάποιοι έλληνες από την HOT...

Capture_017.jpg

Capture_016.jpg

Capture_018.jpg

Ειλικρινά τώρα συνεχίζεται να διστάζετε και να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε κάτι καλύτερο από αυτά ; :confused:

Η μήπως πιστεύετε ότι τα παιδιά από το Ιράν, Τουρκία, Ρουμανία κτλ. έχουν καλύτερο hardware από εμάς ; :P

Δημοσ.

Λυπάμε τα παιδακια που ξεσκιζονται να παρουν καλο hardware για να βγαλουν κανα σκορ, ενω αλλοι το παιρνουν ετσι το hardware

Δημοσ.

μια ερωτηση . εχω ενα cpu validation με τον Q6600 μου κ την P5E αλλα επειδη εχω αλλαξει bios σε rampage το γραφει , το δεχονται, να το ανεβασω ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...