Προς το περιεχόμενο

HELLAS O/C Superpower on HWBOT !

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείται δεν είναι σταθερός. Πρέπει να έχει φάει πολύ ρεύμα και αμφιβάλλω αν βγάζει 3D.

Δημοσ.

το validation στο cpu-z δεν σημαινει οτι τι συστημα ειναι stable σε καμια περιπτωση,το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να κανεις το boot και να κανεις validate τιποτε αλλο....

Δημοσ.

Παιδες,τα παλια χρόνια που ασχολιομουν με O/C (εποχες QDI,abit,celeron,jumpers κτλ) θυμομουν πως οποιοι καταφερναν να φτασουν τον επεξ κοντα την διπλη συχνότητα λειτουργιας,συνεβαινε καποιο φαινομενο και καιγοταν ο επεξ.

Ε αυτος πως προλαβε εστω και validate να κανει? γιατι 2.13Χ2 = 4.26 και τον πηγε 4.18,ητοι 98.1% πανω...

Μηπως θυμαμαι κατι λαθος για το φαινομενο που αναφερω? (δεν θυμαμαι ονομασια δυστηχως)

Δημοσ.
Παιδες,τα παλια χρόνια που ασχολιομουν με O/C (εποχες QDI,abit,celeron,jumpers κτλ) θυμομουν πως οποιοι καταφερναν να φτασουν τον επεξ κοντα την διπλη συχνότητα λειτουργιας,συνεβαινε καποιο φαινομενο και καιγοταν ο επεξ.

Ε αυτος πως προλαβε εστω και validate να κανει? γιατι 2.13Χ2 = 4.26 και τον πηγε 4.18,ητοι 98.1% πανω...

Μηπως θυμαμαι κατι λαθος για το φαινομενο που αναφερω? (δεν θυμαμαι ονομασια δυστηχως)

Εχουν αλλαξει παρα πολλα απο τοτε... ;)

Δημοσ.
γιατι 2.13Χ2 = 4.26 και τον πηγε 4.18,ητοι 98.1% πανω...

κατι αλλο εννοεις ? γτ 2.13ghz dual core =/ 4.26 ghz :shifty:

Δημοσ.
Ω' θεέ μου έπεσα σε τόσο καλό κομμάτι

63260204.jpg

:lol::lol::lol::lol:

είναι ο ειδικός ι5 με ξεκλείδωτο τον πολλαπλασιαστή μέχρι χ25.000

χαχαχαχ κλασσικο coretemp... εμενα τον 920 τον βλεπει σαν ES και φυσικα ωρες ωρες βλεπει πολλαπλασιαστη σαν εσενα :P

Δημοσ.
kanesaxo κοιτα εδω τον i5 που θες να παρεις να πηγαινει στο 100% χωρις προβλημα με φθηνη μητρικη κιολας , να κανει τεστακια και τα λοιπα..

ποτε ειπα κατι τετοιο βλάσφημο εγω?:lol::lol::lol: ακου Ι5...

κατι αλλο εννοεις ? γτ 2.13ghz dual core =/ 4.26 ghz :shifty:

την αρχικη συχνοτητα λειτουργιας εννοω,ασε το dual στην ακρη.

Για να επεξηγησω,αν και απ'οτι βλεπω οι υπολοιποι το καταλαβαν,ο Q9550 μου ειναι 2.83

Οποτε η διπλή συχνοτητα λειτουργιας ειναι 2 Χ 2.83 = 5.66

Κατάλαβες τι εννοω? να λειτουργει διπλάσια απτο εργοστασιακο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...