Προς το περιεχόμενο

HELLAS O/C Superpower on HWBOT !

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τρέξε τα test με αυτήν την σειρά:

Nature - Dragothic Low - Car High - Lobby Low - Lobby High - Dragothic High - Car Low

και LoD = +3 ;)

tomorrow is a new day... ;)

but for now... 20th place in pifast... B)

Capture_019.jpg

Δημοσ.

να μην ξεχνάμε και το aquamark με το affinity. επειδή βλέπω ότι το AM3 είναι ορισμένο από default να τρέχει μονο σε μια CPU! μπορούμε να το κάνουμε να τρέχει σε 2 αυξάνοντας έτσι το σκορ. ;)

Δημοσ.
να μην ξεχνάμε και το aquamark με το affinity. επειδή βλέπω ότι το AM3 είναι ορισμένο από default να τρέχει μονο σε μια CPU! μπορούμε να το κάνουμε να τρέχει σε 2 αυξάνοντας έτσι το σκορ. ;)

τι είναι το affinity στο aquamark ;

Δημοσ.

κάτω από το priority υπάρχει το affinity, σε πόσους CPU θα τρέχει το πρόγραμμα. δεν ξέρω πως το έχουν μεταφράσει σε windows ελληνικά.

Δημοσ.
κάτω από το priority υπάρχει το affinity, σε πόσους CPU θα τρέχει το πρόγραμμα. δεν ξέρω πως το έχουν μεταφράσει σε windows ελληνικά.

αχα... i see... ;)

Δημοσ.
κάτω από το priority υπάρχει το affinity,

αχα... i see... ;)

Prioaff exe...ρωτα τον George_o/c...καπου εχει ενα thread γι'αυτο...;)

stealth

Δημοσ.

για να πάρεις πάνω από 0.1 points πρέπει να είναι τέρας το pc?Επίσης αν κάνεις 2 superPI με το δεύτερο καλύτερο από το πρώτο τότε χάνεις του πόντους του πρώτου?

Δημοσ.

Οχι δεν παιζει κανενα ρολο αν εχεις τερας...αναλογος το hardware ου θα ανεβασεις θα μπεις στην αναλογη κατηγορια. Επισης μετραει μονο το καλητερο score...

Δημοσ.
για να πάρεις πάνω από 0.1 points πρέπει να είναι τέρας το pc?

Για να παρεις πολλους ποντους χρειαζεσαι hardware που να το εχουν benchαρει πολλοι.Popular hardware like...GF7600GT, GF8800GT, GF8800GTS, GF8800GTX, GF8800 ultra, Q6600, E6600, E8600, E8400, QX9650, E8500, E6850, E6700, E6400, Ε6750 κ.λ.π.

stealth

Δημοσ.
Για να παρεις πολλους ποντους χρειαζεσαι hardware που να το εχουν benchαρει πολλοι.Popular hardware like...GF7600GT, GF8800GT, GF8800GTS, GF8800GTX, GF8800 ultra, Q6600, E6600, E8600, E8400, QX9650, E8500, E6850, E6700, E6400, Ε6750 κ.λ.π.

stealth

Εγώ νόμιζα ότι είναι καλύτερο να έχεις κάτι που δεν έχουν πολλοί.

Δημοσ.
Εγώ νόμιζα ότι είναι καλύτερο να έχεις κάτι που δεν έχουν πολλοί.

Ναι και εγω ειμαι ο μονος που εχω Asus K8N-E απο οτι εχω δει αλλα δε λεει κατι αυτο :P

Δημοσ.

αν σε απασχολουν τα κυπελλα τοτε ναι, σε συμφερει να εισαι με λιγους αλλα εκει παιρνεις το πολυ 2 βαθμους ανα κατηγορια.

δεν υπαρχει κατηγορια για mobo, μονο cpu kai vga

Δημοσ.
αν σε απασχολουν τα κυπελλα τοτε ναι, σε συμφερει να εισαι με λιγους αλλα εκει παιρνεις το πολυ 2 βαθμους ανα κατηγορια.

δεν υπαρχει κατηγορια για mobo, μονο cpu kai vga

υπαρχει, λεγεται Reference Clock , αλλα δεν παιρνεις ποντους απο αυτο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...