st3alth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 το aquamark δεν μου το τρεχει στα 7αρια... ---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ---------- παιδια συγνωμη σας εχω ζαλισει το ξερω αλλα εσεις μου δινετε τα φωτα σας .... τωρα ειμαι πραγματικα πρωτος η εχω κανει παλι καμια παλικαρισια μ@λ@....? http://www.hwbot.org/community/submission/967024_niothe1_3dmark_2003_radeon_hd_4650_32115_marks?tab=info Σου εστειλα μηνυμα για το aquamark. Για το 03...πρωτος εισαι αλλα μαλλον για bugged run μου μοιαζει εμενα, τρεξε το bench παλι να δεις τι σκορ σου βγαζει, αν σε επαναλαμβανομενα runs σου βγαζει συνεχεια τοσο υψηλο σκορ τοτε ειναι ενταξει. Τα κανει αυτα καπου-καπου το 3D Mark03. stealth
NioThe1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 αν ειναι bugget μαμω την τυχη μου θα το τρεξω παλι να δω ,αν κ μου το διαγραπσανε το σκορ απο το hwbot οποτε λογικα κατι ειχε γινει λαθος
st3alth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τρεξτο ξανα, παρε screenshot και ανεβασετο εδω, επισης ανεβασε και αυτο που σου εσβησαν να κανουμε συγκριση. Ανοιξε και το details tab να δουμε τι παιζει. stealth
NioThe1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τρεξτο ξανα, παρε screenshot και ανεβασετο εδω, επισης ανεβασε και αυτο που σου εσβησαν να κανουμε συγκριση. Ανοιξε και το details tab να δουμε τι παιζει. stealth Καλησπερα,Γιαννη ετρεξα ξανα το μαρκ κ μαλλον ηταν λαθος δικο του γιατι μου δινει 18773..... δεν πειραζει συνεχιζω τις δοκιμες καλη ητνα η πρωτια οσο κρατησε εστω κ απο λαθος του 3dmark:p
AGNUSDeI Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ελάτε παιδιά... μην διστάζετε... δεν χρειάζεται να έχετε super duper hardware για να πάρετε βαθμούς. ακόμα και ένας ταπεινός Atom (δεστε και τις φωτο ) μπορεί να δώσει πολύτιμους βαθμούς. έστω και 0.1 καλο είναι, βοηθάμε την HOT και την Ελλάδα να ανεβάσουν την βαθμολογία τους... come on guys... keep it up!... and may the O/C forces be with you...
george_o/c Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το 2k1 run που έκανες δεν θα στο περάσουν, γιατί δεν έχεις ανοιχτά τα details να φαίνονται ξεχωριστά τα FPS σε κάθε test.
AGNUSDeI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το 2k1 run που έκανες δεν θα στο περάσουν, γιατί δεν έχεις ανοιχτά τα details να φαίνονται ξεχωριστά τα FPS σε κάθε test. ναι ε ; χμμμ... πρέπει να το διορθώσω, καλά που μου το είπες, ευχαριστώ ! ---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:26 ---------- να ορίστε... καλύτερα τώρα ;
pcos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 eτσι την εχω πατησει κι εγω. τωρα εισαι οκ
AGNUSDeI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 eτσι την εχω πατησει κι εγω. τωρα εισαι οκ ok thanks pcos...
george_o/c Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 AGNUS διάβασε το παρακάτω post που είχα κάνει τον Νοέμβρη του 2007, θα σου φανεί χρήσιμο http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1904745&postcount=126 Εδώ είναι το 3DMark01 score του pc με τα πάντα stock ... CPU @ 3355MHz, X1650 621/545 18526 3DMarks με όλα τα Hints εκτός από το 5ο CPU @ 3355MHz, X1650 621/554 με ΟΛΑ τα Hints Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα περιβόητα hints, που χρησιμοποιούνται στο 3D Mark 01 (βασικά σε όλα τα benches εκτός από 2 hint που λειτουργούν μόνο στο 01 και είναι και το πιο χρήσιμο ... ) : 1) Ανοίγουμε το Ati Tray Tools και πηγαίνουμε ---> Direct3D ---> Settings 2) Στην καρτέλα General, και στην επιλογή MipMap Detail Level επιλέγουμε High Performance 3) Στην καρτέλα Additional και στην επιλογή Texture LOD (Level of Detail) Adjustment , επιλέγουμε 4 αν έχουμε Ati VGA, ή 3.4 αν έχουμε nVidia VGA Τελειώσαμε με το Ati Tray Tools ... Θα δείτε τα γραφικά σε απίστευτα "χάλια" με το LOD στο 4 (ή 3.4) ... Όμως στο Nature με αυτό το hint θα βγάλετε κοντά τα διπλάσια FPS . Εννοείται ότι όταν τελειώσουμε τα benches επαναφέρουμε τις δύο προαναφερθείσες επιλογές στις αρχικές τους τιμές CAUTION : Το LOD adjustment βοηθάει μόνο στα 3DMark2001 SE, 3DMark03 και 3DMark05. Το High Performance του MipMap Detail Level, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κανονικά και στα άλλα 3D benches 4) Ανοίγουμε το 3D Mark 01 ... Πατάμε Ctrl + Alt + Delete και μπαίνουμε στη γνωστή μας "Διαχείριση Εργασιών των Windows). Στην καρτέλα Διεργασίες, επιλέγουμε το explorer.exe κάνουμε δεξί κλικ και πατάμε Τέλος Διεργασίας. CAUTION : Μπορείτε να κλείσετε και άλλες διεργασίες με όνομα Χρήστη User, αλλά δεν φέρω καμία ευθύνη για τις τυχόν προβλήματα, αστάθειες που δημιουργηθούν στο σύστημά σας ... Με την δική σας ευθύνη λοιπόν ... Έπειτα πηγαίνουμε στο 3DMark01.exe κάνουμε δεξί κλικ και πατάμε Ορισμός Προτεραιότητας ---> Σε πραγματικό χρόνο. (Επειδή αυτήν την στιγμή δεν έχω το 3D Mark 01 εγκατεστημένο, χρησιμοποιώ το firefox.exe ως παράδειγμα ) 5) Στο 3D Mark τώρα, πατάμε Change στο Πεδίο Selected Tests, μετά Clear All και τρέχουμε τα test με την εξής σειρά : Nature - Dragothic Low - Car High - Lobby Low - Lobby High - Dragothic High - Car Low Δηλαδή τρέχουμε το Nature τελειώνει, τρέχουμε το Dragothic Low τελειώνει, ... Στο τέλος θα πάρουμε ένα Score που αν πατήσετε Result Details δείχνει μόνο τα FPSs των παιχνιδιών. Φυσιολογικό αυτό αφού δεν τρέξατε κανένα Shader Test etc (τα υπόλοιπα δλδ) ... Δοκιμάστε να τρέξετε το Car Low αρκετές φορές μέχρι να έρθει το καλό το run Eλπίζω να σας βοήθησα αρκετά ... Το 3D 01 είναι αρκετά περίεργο πάντως και θέλει το απαραίτητο tweaking ώστε να αποδώσει τα μέγιστα Tα παραπάνω Hints εκτός από το 5 και το LOD adjustment μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε όλα τα 3D benches σας ... Take care, all the best /George_o/c
AGNUSDeI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 μόλις έτρεξα το Ati Tray Tools και είχα ένα μεγαλοπρεπέστατο BSOD !!! :mad:
george_o/c Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά το Ati Tray Tools δεν νομίζω να κάνει στο σύστημά σου. Τέσπα ο λόγος που έκανα το παραπάνω post είναι για να δείτε τι δουλειά κάνει το Level of Detail και το να τρέχεις μόνο τα 7 απαραίτητα test στο 2k1... LoD μπορείς να αλλάξεις με Ati Tool, Ati Tray Tools, SetLod, Riva Tuner ή μέσω registry... Ρίξτε μια ματιά και εδώ http://www.hwbox.gr/general-overclocking-faq-support/8057-ta-diasimotera-cpus-vgas-hwbot-sigkentromena-skepseis-gia-hwbox-diagonismous.html, θα σας φανεί χρήσιμο σίγουρα.
AGNUSDeI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 hold on a second... θα δοκιμάσω το riva tuner... ---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:28 ---------- δεν βλέπω πουθενά LOD στο riva tuner... παίζει να μην αναγνωρίζει και την κάρτα μου επειδή είναι σχετικά καινούρια ; ---------- Προσθήκη στις 20:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:45 ---------- ok μόλις φόρτωσα και το SetLod... τι τιμή να βάλω ( + η - ) ;;;
st3alth Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ok μόλις φόρτωσα και το SetLod... τι τιμή να βάλω ( + η - ) ;;; Συν...αλλα το ποσο πρεπει να βαλεις ειναι κατι που πρεπει να το τεσταρεις μονος σου και να βρεις τι σου δινει την καλυτερη αποδοση. Καποια τεστ μπορει να θελουν "0" και καποια αλλα "+5", υποψιν οτι 3D Mark01 ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα bench, σηκωνει πολυ tweaking, θελει πολυ καψιμο και αλλες ρυθμισεις αποδιδουν καλα σε ati καρτες και αλλες σε nVidia. stealth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.