Προς το περιεχόμενο

HELLAS O/C Superpower on HWBOT !

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλησπερα .

ρε παιδια το μεμσετ 3.5 και 4.1 δεν μου τα τρεχει μου λεει να για το δικο μου συστημα να τρεξω το cpu-tweaker,με αυτο το screenshot μου θα ειναι εγκυρο ??????ξερει κανεις ? :fear:

δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα.... εγώ πάντως προσωπικά δεν έχω χρησιμοποίηση το memset σε κανένα screenshot (δες και φωτό), αλλα και πολλά παιδιά από ότι βλέπω στο hwbot δεν το χρησιμοποιούνε, και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής... :-D

Capture_009_edit.jpg

---------- Προσθήκη στις 23:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:45 ----------

:P

παρων .......προς το τελος βεβαια :P

μπράβο!, καλή προσπάθεια, έκανες καλή αρχή!

καλός ήρθες στην Η.Ο.T. :-)

Δημοσ.
ειμαι επισημα δλδ μελος της Η.Ο.Τ ? ? ?

:P

καλως σας βρηκα B)

ευχαριστω agnus ;)

φιλε Nio... πήγαινε στο προφίλ σου και κανε "delete" το σκορ του PCMark Vantage που έχεις ανεβάσει, και ξανά ανέβασε το (με το ίδιο screenshot), αλλα αυτή την φορα συμπλήρωσε και τα στοιχεια τις VGA, του Mobo κλπ

---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:14 ----------

εδώ αυτό εννοώ... :-D

http://hwbot.org/community/submission/966730_niothe1_pcmark_vantage_4x_phenom_ii_x4_955_be_7989_marks

Δημοσ.

To PC Mark Vantage δεν παιρνει ποντους στο hwbot, το 3D Mark Vantage απο 3D και το PC Mark05 απο 2D πρεπει να τρεχετε.

Τα benchmarks που παιρνουν ποντους ειναι:

2D

CPU-Z

PCMark 2005

PiFast

SuperPi 1m

SuperPi 32m

wPrime 1024m

wPrime 32m

3D

3Dmark 2001

3Dmark 2003

3Dmark 2005

3Dmark 2006

3DMark Vantage - Performance

Aquamark

stealth

Δημοσ.
καλησπερα .

ρε παιδια το μεμσετ 3.5 και 4.1 δεν μου τα τρεχει μου λεει να για το δικο μου συστημα να τρεξω το cpu-tweaker,με αυτο το screenshot μου θα ειναι εγκυρο ??????ξερει κανεις ? :fear:

Πλέον το μόνο που λειτουργεί κανονικά μιας και είναι πλήρως ενημερωμένο από θέμα

επεξεργαστών και chipset είναι το cpu tweaker 1.4 beta9. ;)

Δημοσ.
κατι εκανα B)

http://www.hwbot.org/community/submission/966967_niothe1_3dmark_vantage___performance_radeon_hd_4650_12932_marks?tab=inf

τωρα μου κανουν πλακα ???

ΠΡωΤοΣ ?????

:o

Το κανονικό σου score είναι 2663 Marks. Απλά εσύ έκανες λάθος και στο πεδίο "Score" του hwbot, έβαλες το CPU score...

Το 2663 είναι κανονικά 13η θέση. Και πάλι όμως, καλή προσπάθεια!

Δημοσ.
Το κανονικό σου score είναι 2663 Marks. Απλά εσύ έκανες λάθος και στο πεδίο "Score" του hwbot, έβαλες το CPU score...

Το 2663 είναι κανονικά 20ή θέση. Και πάλι όμως, καλή προσπάθεια!

george κατ αρχην ευχαριστω γιατι το ειδα κ ανατριχιασα ....

οποτε να βαλω 2663 ?

Δημοσ.

Ειναι λαθος...εχεις βαλει το CPU score για total score.

To P2663 ειναι το σκορ που επρεπε να βαλεις...πηγαινε στο σκορ εκει που λεει "more", εκει μεσα θα δεις καποια εικονιδια, πατα αυτο με το μολυβι, βαλε το σωστο σκορ και κανε "save" τις αλλαγες.

Με προλαβε ο Γιωργος...:-D

stealth

Δημοσ.
Ειναι ενταξει Αντωνη τωρα, το περασε κανονικα η database.

stealth

Ευχαριστω (το εσβησα κ το ξανα περασα) ;)

παιδια εχω μια παλια 6600/256 να την ''τρεξω''?

Δημοσ.

Nαι βρε, οτι hardware εχεις μπορεις να το benchαρεις, δωστου να καταλαβει.:-D

Kαι σε αυτη την καρτα που εχεις τωρα μπορεις να τρεξεις 3DM03, 05, 06 και aquamark ακομα, οτι τσιμπισεις και απο αυτα καλο ειναι.

stealth

Δημοσ.

το aquamark δεν μου το τρεχει στα 7αρια...

:-(

---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ----------

παιδια συγνωμη σας εχω ζαλισει το ξερω αλλα εσεις μου δινετε τα φωτα σας ....

τωρα ειμαι πραγματικα πρωτος η εχω κανει παλι καμια παλικαρισια μ@λ@....?

http://www.hwbot.org/community/submission/967024_niothe1_3dmark_2003_radeon_hd_4650_32115_marks?tab=info

:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...