Προς το περιεχόμενο

HELLAS O/C Superpower on HWBOT !

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως ειμαι λιγο υπερβολικος με τα ρευματα:-D. Σε 1-2 βδομαδες θα παρω ενα πιο ευρυχωρο κουτι θα κοτσαρω την akasa κ μετα θα του δωσω να καταλαβει.Το voltage range που δινει η Intel για c2d ειναι μεχρι 1,3625 δεν ειναι επικινδυνο που το εχεις ξεπερασει?

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι 1,39V real δεν νομίζω να έχεις να φοβάσε τίποτα.Αλλά σε τέτοια ρεύματα δεν συμφέρουν και οι θερμοκρασίες,οπότε για 24/7 θα σου πρότεινα να μην το φτάσεις καν.Για 24/7 μέχρι 1,35V με μία καλή ψύκτρα είναι καλά.

Δημοσ.

παιδιά η HOT έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την PURE, και πλέον η επιστροφή στην πρώτη θέση δεν είναι μακριά... :-D

ενώ η Ελλαδίτσα μας πήρε κεφάλι από Γαλλία και Ιταλία με απόσταση ασφαλείας ... ;)

Capture_041_edit.jpg

Capture_040_edit.jpg

keep it up fellas !!! ...and may the O/C Forces be with you !!! :lol:

Δημοσ.

Η H.O.T. μπορεί άνετα να βρεθεί στην πρώτη θέση και να την κρατήσει,και της αξίζει ένα μπράβο... ;)

Δημοσ.

Ο $@39@ χτύπησε ξανά !...και αυτή την φορά χτύπησε την 11η θέση !!!

και όχι μόνον αυτό, αλλα ανέβασε και βαθμολογικά την HOT και την Ελλάδα... ;)

πολλά συγχαρητήρια !!! στο παλικάρι που τιμά πραγματικά την χωρα μας στο HWbot... (αν και σχετικά λίγο μονος του :rolleyes:)

Capture_042_edit.jpg

http://hwbot.org/rankings/overclocker/worldwide

Δημοσ.

Μπραβο βρε παιδια, πολυ καλη προσπαθεια.:-D

Aκολουθηστε τις οδηγιες που σας εδωσε ο Γιωργος (george_o/c) για να ειναι εγκυρα τα σκορ σας, επισης κοιταξτε αυτο το thread τι πρεπει να εχει το screenshot για να ειναι εγκυρο.

http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=863

Επισης να πω και εγω οτι δεν χρειαζεται extreme hardware για να παρεις ποντους, με μια μητρικη socket 478, ακομα και με αερα μπορεις να τσιμπισεις ποντακια.

Το PC Mark05 που καποιο παιδι ειχε προβλημα, πρεπει να το βαλετε σε "Ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση" για να μην βγαζει error.

Kαι παλι μπραβο, keep pushing.:-D

stealth

post-102794-129063067696_thumb.jpg

Δημοσ.

Γεια σου Γιωργο, γεια χαρα σε ολους εδω μεσα.:-D

Ειδα που το ανεφερες στο box και θυμηθηκα οτι ειχα ανοιξει και εγω καποτε εναν λογαριασμο εδω.

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια, η ομαδα μας χρειαζεται ολους για να βρεθει παλι στην κορυφη, μπορει στην PURE να εχουν καλους overclockers και extreme hardware αλλα εμεις ειμαστε πολλοι.Ε δεν γινεται οι λιγοι να κερδιζουν τους πολλους για πολυ καιρο.

Keep pushing guys.:-D

stealth

Δημοσ.

Καλησπερα !

εκανα ενα λογαριασμο στο bot αλλα δεν ποσταρω τιποτα μην ρηξω το γενικο συνολο της ομαδας , αν ομως βοηθαει το συστημα της υπογραφης μου με μεγαλη μου χαρα να παρεβρεθω (εχωντας λιγη καθογηση για το πως αν ειναι ευκολο)

ευχαριστω!!B)

Δημοσ.

Ανεβασε ανεβασε, δεν παθαινει τιποτα το γενικο συνολο της ομαδας, εστω και 0.1 ποντους κατι ειναι, και τιποτα να μην παρεις δεν πειραζει, αρκει η προσπαθεια.:-D

stealth

Δημοσ.

Keep pushing guys.!!

Έχω σήμερα έναν P4 3.0Ghz s478 με 1gb ram και ati 9200 128mb.

Μου το έφερε ένας φίλος για να το ψιλοφτιάξω με κάποια προβληματάκια που είχε, καθότι ο ίδιος άσχετος.

Λέω μόλις το σενιάρω, να benchάρω λίγο και με αυτόν πρίν του τον δώσω... :devil:

Έστω και μερικά δεκαδικά ακόμα δεν θα ναι άσχημα. :lol:

Μη πάει χαμένος. ;)

http://www.hwbot.org/community/user/lionheart75?tab=profile

Δημοσ.

καλησπερα .

ρε παιδια το μεμσετ 3.5 και 4.1 δεν μου τα τρεχει μου λεει να για το δικο μου συστημα να τρεξω το cpu-tweaker,με αυτο το screenshot μου θα ειναι εγκυρο ??????ξερει κανεις ? :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...