Προς το περιεχόμενο

HELLAS O/C Superpower on HWBOT !

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτά είναι!

Nice job ρε φίλε, όσο πάς ανεβαίνεις. :-)

Σε ευχαριστώ φίλε μου... :-)

και εσύ βλέπω ανεβαίνεις σιγά σιγά (#200) >> .. http://hwbot.org/community/team/h.o.t.?tab=members ;)

αχ... είχα αρκετούς θανάτους (μπλε) σήμερα... καιρός να ξεκουραστώ λίγο... B)

---------- Προσθήκη στις 01:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:56 ----------

παιδιά για όσους ενδιαφέρονται, βγήκε καινούρια έκδοση GPU-Z >> v0.3.9

http://www.techpowerup.com/downloads/1761/TechPowerUp_GPU-Z_v0.3.9.html

Δημοσ.

Ειμαι με stock cooler κ δεν παει αλλο.Εχω δοκιμασει τα 3,6 με αρκετα παραπανω ρευμα απο οτι τον εχω τωρα στα 3,52 αλλα δεν ειναι stable μαλλον λογο θερμοκρασιων γιατι το occt μου πεταει error στο 1ο πυρηνα κ η θερμοκρασια του ξεπερναει τους 68 βαθμους οποτε ειναι λογο θερμοκρασιων κ οχι λογο ρευματος.Εχω στην ακρη μια akasa ak-967 αλλα δεν χωραει στο τωρινο μου κουτι,θα παρω καινουριο κ θα κοτσαρω την akasa για να τον ανεβασω κι' αλλο

Δημοσ.

Με 68 βαθμούς δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Προφανώς είναι unstable για κάποιο άλλο λόγο,μπορεί να χρειάζεται περισσότερο ρεύμα ή γενικά περισσότερο ψάξιμο στις ρυθμίσεις.

Δημοσ.
Ειμαι με stock cooler κ δεν παει αλλο.Εχω δοκιμασει τα 3,6 με αρκετα παραπανω ρευμα απο οτι τον εχω τωρα στα 3,52 αλλα δεν ειναι stable μαλλον λογο θερμοκρασιων γιατι το occt μου πεταει error στο 1ο πυρηνα κ η θερμοκρασια του ξεπερναει τους 68 βαθμους οποτε ειναι λογο θερμοκρασιων κ οχι λογο ρευματος.Εχω στην ακρη μια akasa ak-967 αλλα δεν χωραει στο τωρινο μου κουτι,θα παρω καινουριο κ θα κοτσαρω την akasa για να τον ανεβασω κι' αλλο

κανε και ενα memtest να δεις αν ειναι stable οι μνημες σου...

Δημοσ.

Το occt μου βγαζει error στο 1ο πυρηνα οποτε δεν εχει να κανει με τις μνημες.Τωρα για τις θερμοκρασιες αν δεν ειναι προβλημα οπως λετε εχει καλως αλλα κ παλι δεν θελω να τον ανεβασω κι' αλλο με τη stock ψυκτρα μου φενετε λιγο επικινδυνο.Τωρα για το ρευμα στα 3,52 ειναι με 1,272v για τα 3,6 εχω δοκιμασει μεχρι 1,296 κ δεν ειναι stable μου βγαζει error οπως σας ειπα

Δημοσ.

για ποια CPU μιλάμε? πολύ χαμηλή τάση για οποιαδήποτε CPU πάντως

edit:

a ο 7500. βάλε του 1.35-1.4v. με τον 7400 είχα φτάσει 4GHz αλλα δεν θυμάμαι την τάση, μάλλον 1.5v του είχα βάλει αλλα όχι με stock "ψιχτρα" όμως

sto HWBOT βρίσκεις ότι πληροφορία θες από OC, δες τι έχουν κάνει οι άλλοι

http://hwbot.org/hardware/processor/core_2_e7500_2.93ghz

Δημοσ.

Αν και 45nm cpu με > 1,30v αλλά < 1,4v δεν έχεις πρόβλημα.

Το μόνο πρόβλημα θα είναι οι θερμοκρασίες με την stock ψύκτρα.

Εγώ τον Ε8400 τον έχω στα 4ghz με 1,38v, πολύ δε λέω, όμως απο temps είναι πολύ χαμηλά ακόμα και με Linpack λόγω aftermarket ψύκτρας και δεν ανησυχώ....

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι χαμηλη η ταση αλλα απο τα 3,52 με 1,272v για τα 3,6 με 1,296v ειναι μεγαλη η διαφορα στο ρευμα κ μικρη στο core speed για να δικαιολογει αυτη τη διαφορα ρευματος

Δημοσ.

Δεν είναι δα και πολύ μεγάλη.

Άλλωστε δεν είναι κάτι που πηγαίνει ομαλά (δλδ συχνότητα με τάση).

Αν εσένα είναι πολύ τα 0,2v τότε εμένα που θέλει 0,8v για 200mhz (δλδ 3,8gigs με 1,30v και 4,0gigs με 1,38v) :-D

Πάντως μια χαρά είσαι φίλε εκεί.

Well done άλλη μια φορά.

Όταν βάλεις άλλη ψύκτρα το ξαναβλέπεις... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...