Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5740DG

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 3d παιζει ..το χω δει στην πραξη.

Θελει μεν καποιες αλλαγες στους προεγκατεστημενους drivers και παιζει μια χαρα.

Απλα μην περιμενεις οτι θα μπορεις να παιζεις τα παντα σε full γραφικα.

Δημοσ.
το 3d παιζει ..το χω δει στην πραξη.

Θελει μεν καποιες αλλαγες στους προεγκατεστημενους drivers και παιζει μια χαρα.

Απλα μην περιμενεις οτι θα μπορεις να παιζεις τα παντα σε full γραφικα.

δηλαδη παιζει 3d οποιοδηποτε παιχνιδι, και ας μην εχει φτιαχτει ειδικα για 3d? εντυπωσιακο αυτο που λες!

Δημοσ.

Νομίζω οτι δεν παίζει όλα τα παιχνίδια σε 3D. Πρέπει να έχουν φτιαχτεί ώστε να παίξουν σε 3D! Τα Acer παντως δεν έχουν και το καλύτερο service..!!

Δημοσ.

Υλικο που να ειναι σε 3D δηλαδη φωτο,ταινιες,παιχνιδια(εχουν βγει καποιοι τιτλοι πχ avatar the game) τα παιζει σε 3D

το service Της acer το χει αναλαβει το Πλαισιο

Δημοσ.

Αυτό το 5740DG το έχω εγώ εδώ και 3 βδομάδες.

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Είναι αρκετά δυνατό για παιχνίδια (όσα σύγχρονα δοκίμασα τα έπαιζε στα μέγιστα γραφικά).

Είναι σχετικά δροσερό, δηλαδή δεν ζεσταίνεται πολύ όπως άλλα και η μπαταρία του με απλή χρήση (Internet και τέτοια ελαφριά) διαρκεί κάτι παραπάνω από 2 ώρες.

Τα ηχεία του είναι αρκετά καλά για laptop (χάνουν στα μπάσα μόνο).

Το 3D αν και εντυπωσιακό (είναι interlaced [γραμμή-γραμμή] και όχι το παλιό δίχρωμο anaglyph) δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές σε ταινίες (έτοιμες 3D). Πρέπει η ταινία να έχει άψογη ποιότητα (εικόνας) για on-the-fly 3D convert από το πρόγραμμα TriDef. Τα παιχνίδια σε 3D τα σπάνε (τελευταία παίζω σε 3D τα Avatar, Men Of War και Fifa 10, τρομερό βάθος! και Ναι μπορείς να τα μετατρέψεις όλα τα παιχνίδια σε 3D), αν και τα fps είναι περίπου 40% λιγότερα από το κανονικό. Η κάρτα εδώ τα καταφέρνει στα medium-low. Το κακό με το 3D είναι πως σε ζαλίζει στην αρχή κάθε ταινίας ή παιχνιδιού, αν αντέξεις την περίοδο προσαρμογής (συνήθως τα πρώτα 10 λεπτά) τότε θα το ευχαριστηθείς :) Επίσης υπάρχουν και έξτρα φακοί με "μανταλάκι" για αυτούς που φοράνε γυαλιά (καλή μου ώρα).

Τέλος τα πλήκτρα είναι πολύ απαλά (θα ήθελα να κάνουν και το γλυκό "τακ" :D)

• Moderators
Δημοσ.

Απο πού το πηρες? Το εχει και στο e-shop και στο πλαισιο ακριβως στην ιδια τιμη, ομως στο e-shop λεει 4GB DDR3 και 640GB hdd, ενω στο Πλαισιο 6GB (με το dual channel τι γινεται?) και δυο δισκους 320GB = 640GB (????)

Παντως ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο στα λεφτα του, το σκεφτομαι σοβαρα κι εγω.

Επισης, πού στο καλο ειναι η σελιδα υποστηριξής του απο την Acer? Μονο για 5938 και 5940G βρισκω...

Δημοσ.

Από Πλαίσιο (με τα 6GB DDR3 1066Mhz ram, dual channel δεν νομίζω να έχει καθώς έχει μια 4GB και μια 2GB -στο cpuz δεν έλεγε...). Από όσο έχω δει (στα χαρακτηριστικά του) έχει δύο δίσκους 320GB (σε raid 0 προφανώς), δεν κοίταξα στο bios καθόλου.

Στα windows 7 του δίνει 5,9 όπου όλα είναι στο 6,7 εκτός του σκληρού δίσκου (5,9).

Έψαχνα πολύ για κάποιο δυνατό μηχάνημα με κάτω από χιλιάρικο και αυτό ήταν η καλύτερη λύση (το 3D έριξε την χαριστική... πληρωμή :P).

Ναι στο ελληνικό site της Acer δεν το έχει (τι περίεργο!), λογικά επειδή είναι νέο μοντέλο θα το βάλουν σε κανένα μήνα στο Ελλάda.

Δημοσ.
αν και τα fps είναι περίπου 40% λιγότερα από το κανονικό. Η κάρτα εδώ τα καταφέρνει στα medium-low. [/i]

φοβερο review, thanx! αυτο με τα fps με τρομαξε. κατω απο 30 fps σερνονται τα games. εχεις fraps να μας πεις ακριβως?

Δημοσ.
φοβερο review, thanx! αυτο με τα fps με τρομαξε. κατω απο 30 fps σερνονται τα games. εχεις fraps να μας πεις ακριβως?

Έχω fraps αλλά δεν έχω μαζί μου το laptop.

Πάντως από όσο θυμάμαι δεν σερνόταν κανένα παιχνίδι στο 3D. Απλώς ρίχνεις τα γραφικά αρκετά (βγάζεις AA, AF και shadows στο low) και παίζεις. Δεν έχει τόση σημασία πόσα fps βγάζει αρκεί να είναι smooth τα frames (βλέπε Grid όπου και με 20fps παίζεις ανετότατα). Όσο για τα fps σε μερικά παιχνίδια δες εδώ πως τα πάει η 5650 (αν και σε μένα τα πάει ακόμα καλύτερα στους τίτλους που δοκίμασα κι εγώ -Dirt2, Crysis, CoD:MW2). Από την προηγούμενη ιστοσελίδα βλέπεις πως σε medium-low και σε 3D (-40% περίπου στα fps) παίζεις άνετα αυτά τα παιχνίδια (πάνω από 25fps).

Περιμένω αυτές τις μέρες και το Alien vs Predator να το δοκιμάσω σε dx11 και 3D.</div></div>

Δημοσ.
Απο πού το πηρες? Το εχει και στο e-shop και στο πλαισιο ακριβως στην ιδια τιμη, ομως στο e-shop λεει 4GB DDR3 και 640GB hdd, ενω στο Πλαισιο 6GB (με το dual channel τι γινεται?) και δυο δισκους 320GB = 640GB (????)

Παντως ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο στα λεφτα του, το σκεφτομαι σοβαρα κι εγω.

Επισης, πού στο καλο ειναι η σελιδα υποστηριξής του απο την Acer? Μονο για 5938 και 5940G βρισκω...

θα σας πω αυριο που θα παω δουλεια να δω τα αναλυτικα specs απο το συστημα..στο ταμπελακι παντως αναφερει 6Gb kai 640gb σκληρο..

θα σας πω αν ειναι 2*320 η κανονικος και για τη μνημη γιατι στο συστημα μας τα βγαζει αναλυτικα...

• Moderators
Δημοσ.

Εγινε, γιατι ειδικα για τον δισκο, νομιζω οτι φοραει την κλασικη "θηκη" ολων των 15,6 Acer, η οποια παιρνει εναν δισκο.

Δες και για τις μνημες... Αν ειναι 6GB, τοτε ειναι 4GB + 2GB και χανεται το dual channel...

Επισης πώς γινεται στο ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μοντελο να εχει διαφορετικη μνημη σε e-shop και Πλαισιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...