Προς το περιεχόμενο

logitech x-540

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα εγω που χρησιμοποιω τις ρυθμισεις της καρτας ηχου (creative soundblaster audigy SE), το εχω σχεδον μονιμα κλειστο, και αφηνω την καρτα να κανει το παιχνιδι;)!! οταν ειχα την onboard, το χρησιμοποιουσα σε καποιες ταινιες που ειχαν 2καναλο ηχο.

Δημοσ.

οκ το 1 θεμα το λυσαμε παμς στο 2

γινετε να βαλω woofer?

αυτο εδω γινετε?

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Home-Cinema-Speakers/Sony-Active-Sub-SAW2500-CEL.htm

Περιγραφή

Η Sony έρχεται να συμπληρώσει και να απογειώσει την ένταση και την ποιότητα του ήχου σας με το ενεργό subwoofer SA-W2500.

Με ισχύ που μπορεί να φτάσει τα 150 W, δώστε βάθος στο Hi Fi ή και στο σύστημα Home Cinema και ζήστε την εμπειρία του δυνατού και καθαρού ήχου.

Το SA-W2500 είναι ένα ισχυρό ενεργό υπογούφερ μεσαίου εύρους με ενσωματωμένο ενισχυτή, και καλύπτει εύρος συχνοτήτων από 28 έως 200 Hz.

και αν γινετε

πως μπαινει ενωνω τα καλοδια του woofer που εχω με αυτο η τα κοβω και τα ενωνω με κανενα αλλο τροπο?

Δημοσ.

κατ' αρχην δεν νομιζω να γινεται να δουλευουν οι 2 καρτες ηχου ταυτοχρονα, απο το ιδιο προγραμμα αναπαραγωγης.

οποτε μια αλλη λυση πιστευω, χωρις να την εχω δοκιμασει, ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752604&u=HAMA-43353-AUDIO-ADAPTER-3.5MM-PLUG-STEREO-2-X-3.5MM-JACK-STEREO

ουτως ωστε να δωσεις και στο εξτρα subwoofer ηχο!

Δημοσ.

Φίλτατε έδωσες 80 ευρώ για 5 ηχεία και ένα σαμπ.

Και τώρα σκέπτεσαι να δώσεις 150 για ένα σαμπ.

Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και τόσο ισορροπημένη κίνηση.

Το εάν γίνεται ? Όλα γίνονται στην χειρότερη με πένσες και με κολλητήρια.

Αλλά εάν το εξετάσεις ορθολογικά, θα καταλήξεις ότι δεν πρόκειται για την καλύτερη επένδυση.

Δημοσ.
κατ' αρχην δεν νομιζω να γινεται να δουλευουν οι 2 καρτες ηχου ταυτοχρονα, απο το ιδιο προγραμμα αναπαραγωγης.

οποτε μια αλλη λυση πιστευω, χωρις να την εχω δοκιμασει, ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752604&u=HAMA-43353-AUDIO-ADAPTER-3.5MM-PLUG-STEREO-2-X-3.5MM-JACK-STEREO

ουτως ωστε να δωσεις και στο εξτρα subwoofer ηχο!

βασικα τωρα που το σκεφτομαι ειναι πολλα τα λεφτα 150Ε

κατι τετοιο δεν νομιζω να γινετε ε?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659222&u=MAC-AUDIO-MPX-BOX-112

λογικα θα εχει μονο + - επειδη ειναι για αυτοκινητα και ενισχυτες :fear:

---------- Προσθήκη στις 14:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:24 ----------

Φίλτατε έδωσες 80 ευρώ για 5 ηχεία και ένα σαμπ.

Και τώρα σκέπτεσαι να δώσεις 150 για ένα σαμπ.

Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και τόσο ισορροπημένη κίνηση.

Το εάν γίνεται ? Όλα γίνονται στην χειρότερη με πένσες και με κολλητήρια.

Αλλά εάν το εξετάσεις ορθολογικά, θα καταλήξεις ότι δεν πρόκειται για την καλύτερη επένδυση.

σωστα τα λες αλλα τα ηχεια μου εχουνε φανει μια χαρα λιγο το μπασο ηθελα καλυτερο

αντε αν υπαρχει και 8 ιντσων......

Δημοσ.

Βρε σύ το άλλο που κοιτάς του αυτοκινήτου δεν είναι ενεργό και θα θέλει ενισχυτή. Και δε μπορεί κανείς να προβλέψει πως θα παίξει εάν πάς να χρησιμοποιήσεις τον ενσωματωμένο ενισχυτή των Logitech άσε που χάνεις εγγυήσεις. Και άσε που θα θές και άλλο xover (να μην πώ και ρυθμιζόμενο). Νταξ μπορεί να έκαμες λανθασμένη αγορά με το συγκεκριμένο σετ που πήρες … αν ήθελες μόνο δύο μπροστινά Logitech μπορούσες και πιο φτηνά να τα αποτίσεις.

Να το πάρουμε από την αρχή? Επιλογές…

α/ Όρισε ένα budget και στρέψου σε κανονικά ηχεία ενισχυτές κ.ο.κ.

β/ Όρισε τι θεωρείς αποδεκτό από άποψη ποιότητας ήχου. Και τι ενωείς μπάσο, έκταση, ένταση, ολμοιγένναι ατάκα τεσπα πες το με τα δικά σου λόγια αλλα σκέψου πρώτα τι θέλεις να πετύχεις, βάλε ένα στοχο.

γ/ Κοίτα την αγορά μεταχειρισμένων ενισχυτών ηχείων κ.ο.κ. για προσφορές (βρες κάνα παλιό 8” 10” 12” και ένα στέρεο ενυσχιτή)

Πριν από αυτά φυσικά δοκίμασε

Να πετύχεις ορθή τοποθέτηση του 5.1

Κάνε ένα frequency sweep στο δωμάτιό σου, βρες τι τρίζει και σε ποια συχνότητα και κάνε διορθώσεις όπου μπορείς, ντουλάπες, κομοδίνα, αξεσουάρ.

Διάλεξε άσματα που γουστάρεις και προσπάθησε να ρυθμίσεις το volume του μπάσου σε σημείο που να μην καταστρέφει το σύνολο.

Δημοσ.

απο ηχεια ειμαι καλυμμενος το μονο κακο που δεν μου αρεσει ητανε το μπασσο

και το επομενο μοντελο που εβρισκα ητανε τα z5500 με μεγαλο μπασσο αλλα και 450Ε :P

τα ηχεια ειναι μια χαρα σε φουλ μουσικη απλοσ το μπασο μου την σπαει λιγο που κανει καπως μουφε μπουβββ τστστσμπουβββ :P στα φουλ

δεν εχω ακουση ομως με μεγαλο woofer μηπως και ειναι ετσι στα φουλ :fear:

ο σκοπος μου ειναι ενα μεγαλο woofer για να το φουλερνω και να τριζουν τα παντα και οι καρδουλα μαζι :lol:

σιγουρα ο λογος ειναι game και λιγο μουσικη για αυτο πηγα σε 5.1 :rolleyes:

ΥΓ λεφτα τωρα αν το μπασο που ειναι αυτο

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Home-Cinema-Speakers/Sony-Active-Sub-SAW2500-CEL.htm

μπαινει επειδη ειναι ενσωματομενο εν...

τοτε θα τα εδινα σε κανενα μηνα

αν ομως δεν μπαινουνε μπορω να ζησω και με αυτο το woofer

ΥΓ2 αν αυτο το woofer εχει ενσωματομενο ενισχυτη θα γινετε να βαλω εκει τα 5.0?

δεν θα ειναι πολυ καλυτερος απο αυτον τους woofer μου??

ΥΓ3απο πισω εχει υποδοχες για ηχεια η στο woofer μου μπαινει με καμια πατεντα ?

---------- Προσθήκη στις 17:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:59 ----------

ξεχασα να πω πως το woofer νομιζω ειναι στην καλυτερη θεση

ακριβως απο κατω μου και ακουμπαει λιγο το γραφειο μου για να το νιωθω και στα χερια μου

και ενα κακο του ειναι πως βαραει απο κατω και οταν το βαλω φουλ χοροπηδαει περα δωθε :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...