Προς το περιεχόμενο

logitech x-540

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα σημερα αυτα τα ηχεια

αλλα δεν ξερω τι κανει ακριβως το matrix??

οταν το ενεργοποιησω δεν μου παιζει τα πισω ηχεια

ε τοτε γιατι το βαλανε αυτο?

και δεν μου τα παιζει ουτε απο το προγραμμα της καρτας ηχου

---------- Προσθήκη 21-02-2010 στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 20-02-2010 στις 23:39 ----------

και κατι αλλο

επειδη το woofer τους δεν μου αφησαν και πολυ καλη εντυπωση οσο ο ηχος απο τα ηχεια

γινετε να συνδυασω και να βαλω εξτρα woofer πχ οπως αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807523&u=SCYTHE-SCBKS-1000-KRO-CRAFT-SPEAKER

στην onboard καρτα ηχου??

ετσι θα εχω και τα ηχεια και το woofer και θα ειμαι gg :P

Δημοσ.

το matrix ειναι ενα εφε της logitech το οποιο κανει τον στερεοφωνικο ηχο να παιζει στα 5.1! και παιζει μια χαρα, οταν εχεις ρυθμισει σωστα και τις ρυθμισεις της καρτα ηχου! επειδη τα εχω, εχω ιδια αποψη.

ας ξεκινησουμε με τα βασικα. εχεις βαλει στις επιλογες ηχειων τα 5.1? με τι προγραμμα ακους μουσικη? εχεις βαλει primary sound card την Creative? εχεις κανει σωστα τις συνδεσεις στα ηχεια? με τι λειτουργικο εισαι?

οταν τα ρυθμισεις σωστα, και το woofer ειναι ικανοποιητικατο!!

υποψιν οτι δεν κανουν για μεγαλο χωρο! δεν σε καλυπτουν, μην ειμαστε και πλεονεκτες!!! εγω τα εχω στο δωματιο μου, γυρω στα 13-14 τμ. ειναι μια χαρα!

Δημοσ.

τα ηχεια χωρις matrix ειναι κανονικα 5.1 οποτε οι ρυθμισεις ειναι σωστες ;)

το primary sound card την Creative δεν ξερω τι ειναι μονο τους driver εχω κατεβασει απο την creative

τα ηχεια ειναι σωστα οπως ειπα και απο πανω γιατι χωρις matrix ειμαι κανονικα

και ειμαι με seven :rolleyes:

το δωματιο μου ειναι καμια 18αρα τ.μ ολο αλλα εκει που καθομαι ειναι το μισο δωματιο και τα ηχεια γυρο γυρο(πιστευω να καταλαβες :P )

ΥΓ οταν κανω το matrix που φενεται για το αναποδο δηλαδει τον ηχο απο τα 5.1 τον βαζει στα μπροστινα ηχεια γιατι οταν το κανω παιζουνε διαφορετικα τα ηχεια τα μπροστα

ΥΓ2 μηπως υπαρχει προβλημα επειδη αυτο το πραγμα το κανει η καρτα ηχου με το cmss 3d??

ΥΓ3 μολις εβαλα μια ταινια 5.1 και παιζουμε με matrix κανονικα ολα τα ηχεια ενω στις ρυθμισεις της καρτας δεν παιζουνε τα πισω :P

θα χασω πραμα αμα δεν το εχω σε matrix και εχω το cmss απο την καρτα γραφικων γιατι την ιδια δουλεια κανουνε.....(παντως χωρις matrix που φενονται καλυτερα τα αποτελεσματα :P

---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:21 ----------

τελικα μου φενεται μουφε το matrix....

μπορει καποιος να μου πει αν γινετε να συνδεσω στην καρτα ηχου η στην καρτα ηχου της onboard ενα woofer πχ

αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659222&u=MAC-AUDIO-MPX-BOX-112

αλλα ειναι για αμαξι λογικα ομως κανει και σε pc με κανενα καλοδιο ειναι και μεγαλοοο :confused:

Δημοσ.

Το woofer των x-540 ειναι τοποθετημενο στο πατωμα κοντα σε τοιχο?Το εχεις ρυθμισει απο το ροοστατη (απο πισω απο το ηχειο) του να "δινει" μπασο τερμα?

Υ.Γ Εχω την εντυπωση πως αυτο που εχεις στο λινκ χρειαζετε ενισχυτη...

Δημοσ.
Το woofer των x-540 ειναι τοποθετημενο στο πατωμα κοντα σε τοιχο?Το εχεις ρυθμισει απο το ροοστατη (απο πισω απο το ηχειο) του να "δινει" μπασο τερμα?

Υ.Γ Εχω την εντυπωση πως αυτο που εχεις στο λινκ χρειαζετε ενισχυτη...

απο πισω δεν εχει

ειναι εκει που ειναι η ενταση και για το μπασο

οχι δεν το εχω στο τερμα φοβαμαι μηπως παθει τιποτα αν το εχω φουλ και παιζει δυνατα το μπασο επειδη ειναι μικρο 5 ιντσων :P

αν το εχω φουλ τοτε παιζει δυνατα αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει σε αυτο το ηχειο :o

Δημοσ.
Φίλε δοκίμασε να κλείσεις το matrix και βάλε τα να παίξουν (έχω κι εγώ τα ίδια)

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

βασικα δεν εχω το ματριξ ακριβως το αναποδο ειχα ρωτησει τι κανει το ματριξ :P

αν ειναι να μην το εχουμε καθολου τι το βγαλανε.........:P

---------- Προσθήκη στις 20:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ----------

μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι το matrix κανει τον ηχο απο 5.1 σε 2.1(αλλα 5καναλο :P )

αντι να γινετε το αναποδο :P

και αυτο το παρατηρησα στο coh ενω χωρις matrix οτι γινοτανε απο πισω ακουγοντουσαν στα πισω ηχει με το ματριξ πηγαινανε τα ιδια ακριβως σε ολα τα ηχεια

οτι εβγαζε το μπροστα εβγαζαν και τα πισω :fear:

mod κλειστε το θεμα :P το woofer θα ρωτησω να δω αμα γινετε να μπει χωρις ενισχυτη

Δημοσ.

Το matrix απο όσο καταλαβαίνω στέλνει τον ήχο του μπροστά ηχείων και στα πίσω. Αυτο εξυπηρετεί όταν έχεις στερεοφωνικό ήχο ώστε να μην παίζουν μόνο τα μπροστά ηχεία. Όταν το ενεργοποιήσεις αν η πηγή σου είναι ήδη 5.1 χάνεις τον ήχο των πίσω καναλιών και αντικαθίσταται με το ήχο των μπροστά

Άρα για stereo πηγή έχεις το matrix στο on

Για 5.1 πηγή το έχεις στο off

Ή το έχεις στο off και ρυθμίζεις τον ήχο μέσω software ή του driver της κάρτας ήχου αν σου δίνει επιλογή. Η δικιά μου ενσωματωμένη για παράδειγμα δίνει επιλογη να στείλεις κλώνο των εμπρός καναλιών στα πίσω για stereo πηγές. Οι περισσότερες πρέπει να υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία

Δημοσ.
Το matrix απο όσο καταλαβαίνω στέλνει τον ήχο του μπροστά ηχείων και στα πίσω. Αυτο εξυπηρετεί όταν έχεις στερεοφωνικό ήχο ώστε να μην παίζουν μόνο τα μπροστά ηχεία. Όταν το ενεργοποιήσεις αν η πηγή σου είναι ήδη 5.1 χάνεις τον ήχο των πίσω καναλιών και αντικαθίσταται με το ήχο των μπροστά

Ή το έχεις στο off και ρυθμίζεις τον ήχο μέσω software ή του driver της κάρτας ήχου αν σου δίνει επιλογή. Η δικιά μου ενσωματωμένη για παράδειγμα δίνει επιλογη να στείλεις κλώνο των εμπρός καναλιών στα πίσω για stereo πηγές. Οι περισσότερες πρέπει να υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία

και σε εμενα το κανει η καρτα ηχου

αλλα πατατα τεχνολογια ειναι αυτη αφου σε ολες τις καρτες ηχου θα υπαρχει :P

Δημοσ.

ακριβως ετσι!!! λειτουργει ΜΟΝΟ σε στερεοφωνικο ηχο.

οταν ηδη δινεις 6καναλο ηχο (5.1), τοτε τι παραπανω να σου κανει? προφανως, εκει το κλεινεις!

και sozz, οχι, δεν υπαρχει σε ολες τις καρτες και ειδικα στις onboard! παλιοτερα τσιπ ηχου, δεν εχουν τετοιες δυνατοτητες, να στελνουν δλδ ειδωλο ηχου στα πισω ηχεια, απο μονες τους.

Δημοσ.
ακριβως ετσι!!! λειτουργει ΜΟΝΟ σε στερεοφωνικο ηχο.

οταν ηδη δινεις 6καναλο ηχο (5.1), τοτε τι παραπανω να σου κανει? προφανως, εκει το κλεινεις!

και sozz, οχι, δεν υπαρχει σε ολες τις καρτες και ειδικα στις onboard! παλιοτερα τσιπ ηχου, δεν εχουν τετοιες δυνατοτητες, να στελνουν δλδ ειδωλο ηχου στα πισω ηχεια, απο μονες τους.

το κακο ειναι οταν εχεις 5.1 αυτο το κανει 2.1!!!!!

πχ μια ταινια 700mb θα ειναι το ιδιο με το ματριξ με μια που να εχει 5.1

---------- Προσθήκη 23-02-2010 στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 22-02-2010 στις 23:29 ----------

ΥΓ απο την καρτα ηχου αυτη η αλλαγη μου ακουγετε καλυτερα τα 2.1 που τα κανει σε ολα τα ηχεια απο οτι με το ματριξ

ΥΓ τσαμπα χωρο ποιανει και στο κοντρολ :P

Δημοσ.

Πιο πολύ για σύνδεση με mp3 player και άλλες συσκευές που δεν έχουν την ευελιξία του υπολογιστή πρέπει να εξυπηρετεί το συγκεκριμένο ;)

Αφήστε το στο off

Δημοσ.

Ότι matrix αλγόριθμο και να χρησιμοποιήσει κανείς το stereo θα ακούγετε πάντα καλύτερα σε stereo.

Όποτε προσοχή με τους αλγόριθμους αυτούς. Για ολοκληρωμένη άποψη φυσικά και αξίζει να πειραματιζόμαστε με τις ώρες.

Το μπάσο, μη το βάζετε στο τέρμα – προσπαθήστε να υπάρχει ισορροπία σε όλο το ακουστικό φάσμα.

Δημοσ.

αυτο λεμε κι εμεις ρε sozz! οταν εχεις 5.1 ΔΕΝ το χρησιμοποιεις, το εχεις κλειστο! ειναι εφε ΜΟΝΟ για 2καναλο ηχο. μη λεμε τα ιδια! κλειστο και μην το χρησιμοποιεις, αφου δεν σου κανει!

το μπασο εγω το εχω παντα στο μισο και με υπερκαλυπτει στο χωρο μου.

Δημοσ.
αυτο λεμε κι εμεις ρε sozz! οταν εχεις 5.1 ΔΕΝ το χρησιμοποιεις, το εχεις κλειστο! ειναι εφε ΜΟΝΟ για 2καναλο ηχο. μη λεμε τα ιδια! κλειστο και μην το χρησιμοποιεις, αφου δεν σου κανει!

το μπασο εγω το εχω παντα στο μισο και με υπερκαλυπτει στο χωρο μου.

λιγο εφτιαξε το μπασσο επειδη το εχω απο κατω μου λιγο ποιο μπροστα

βασικα εβαλα ενα τραγουδι του benni και πηγαινε πανω κατω δεξια αριστερα :lol: (τελικα με υπερκαλυπτει τωρα που το εχω κοντα μου )

και σε 2καναλο παλι καλυτερα ειναι της καρτας ηχου

οπως ειπε και ο απο πανω

chiderboy Πιο πολύ για σύνδεση με mp3 player και άλλες συσκευές που δεν έχουν την ευελιξία του υπολογιστή πρέπει να εξυπηρετεί το συγκεκριμένο

Αφήστε το στο off

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...