panchociv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά ξέρετε αν στην DSP του Microsoft Sidewinder περιλαμβάνονται και τα βαρίδια? Να προσθέσω και εγώ ένα ερώτημα μαζί με αυτό του jase? Σε αυτούς που δεν έχει σταλεί ακόμη το newsletter των προσφορών , μπορούν με τη χρήση του κωδικού να κερδίσουν την έκπτωση στο mouse ή κατά την παραλαβή θα αρχίσουν τα παρατράγουδα . . . ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά ξέρετε αν στην DSP του Microsoft Sidewinder περιλαμβάνονται και τα βαρίδια? Την προηγουμενη φορά που το είχε σε προσφορά και το πήρα, ήταν μέσα τα βαρίδια. Πολύ καλό mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 +++++++++++++1...μη τσιμπατε ψαξτε τα... Εμενα παντως αν μου τα βρεις με 200 ευρω καινουρια σου δινω και 40 ευρω για τον κοπο σου.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@....Ελεος ποια αυτη η Logitech και ελεος και σε ολες τις αλλες εταιρειες που δεν βγαζουν κατι ανταγωνιστικο επιτελους...Κατω απο 300 ευρω εν υπαρχουν πουθενα.300 εχουν στο pixmania οποτε με το βαρος που εχουν πανε πανω απο 350....Ειναι απαραδεκτοι ολοι τους σε αυτο το θεμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Την προηγουμενη φορά που το είχε σε προσφορά και το πήρα, ήταν μέσα τα βαρίδια.Πολύ καλό mouse. χθες εγινε παραγγελια σημερα το πρωι ηρθε σμσ κ εγινε κ η παραλαβη, για 21,5 ευρω το ποντικι ειναι κορυφη, το μονο που χτυπησε ασχημα ειταν η προχειροτητα στη συσκευασια, γνωριζωντας ηδη οτι ειναι ΟΕΜ προιον τουλαχιστον περιμενα κατι περισοτερο απο το καλυμα με τις φουσκες .. για το φιλο που ρωτησε εχει το ποντικι κ ενα εξτρα κουτακι που δε καταφερα να το ανοιξω ακομα που λογικα θα εχει μεσα τα βαριδια που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLIMIT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 χθες εγινε παραγγελια σημερα το πρωι ηρθε σμσ κ εγινε κ η παραλαβη, για 21,5 ευρω το ποντικι ειναι κορυφη, το μονο που χτυπησε ασχημα ειταν η προχειροτητα στη συσκευασια, γνωριζωντας ηδη οτι ειναι ΟΕΜ προιον τουλαχιστον περιμενα κατι περισοτερο απο το καλυμα με τις φουσκες .. για το φιλο που ρωτησε εχει το ποντικι κ ενα εξτρα κουτακι που δε καταφερα να το ανοιξω ακομα που λογικα θα εχει μεσα τα βαριδια που λες Το ανοιγεις σαν συρταρακι:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jase Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά το πήρα και εγώ παίδες και όντως το Accessories Storage Box (με τα βαρίδια κτλ) περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Θα συμφωνήσω με τον tiestointhemix, αλλά οκ 21 ευρω είναι αύτα, δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερα καλύτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά το πήρα και εγώ παίδες και όντως το Accessories Storage Box (με τα βαρίδια κτλ) περιλαμβάνεται στη συσκευασία.Θα συμφωνήσω με τον tiestointhemix, αλλά οκ 21 ευρω είναι αύτα, δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερα καλύτερο.. καλη αγορα! το κουτακι καταφερες να το ανοιξεις? δωσε κανενα χιντ εχω περιεργεια τι εχει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά το πήρα και εγώ παίδες και όντως το Accessories Storage Box (με τα βαρίδια κτλ) περιλαμβάνεται στη συσκευασία.Θα συμφωνήσω με τον tiestointhemix, αλλά οκ 21 ευρω είναι αύτα, δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερα καλύτερο.. Σημασία έχει να δουλεύει, και όχι αν είναι κουτάκι ή σακουλάκι. Και άλλωστε think green! καλη αγορα! το κουτακι καταφερες να το ανοιξεις? δωσε κανενα χιντ εχω περιεργεια τι εχει μεσα Τα βαρίδια έχει μέσα και δύο ειδών τάπες. Στο site της microsoft το δείχνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Έχει κανείς το mp3? Λέει τίποτα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660190 με 60 ευρώ με ψήνει. (με άλλα ακουστικά βέβαια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jase Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 καλη αγορα! το κουτακι καταφερες να το ανοιξεις? δωσε κανενα χιντ εχω περιεργεια τι εχει μεσα Κράτα το απ'τη μεριά έτσι ώστε να διαβάζεις το "Microsoft" και απλά πιέσε το, από τα δεξιά προς τα αριστερά, έτσι ώστε να ανοίξει συρταρωτά. Δεν θέλει πολύ πίεση απλά μάλλον θα προσπαθούσες να το ανοίξεις σαν να είναι καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikhgoros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ποιο μοντελο ειναι το ποντικι το χ5 η το χ8?? απο drivers που θα βρω?? (το βρηκα το απλο ειναι) να ρωτησω η κοκκινη οθονη που γραφει το dpi μενει σταθερα αναμενη η οχι?? αν οχι πως την κανω σταθερη?? οι ταπες οι πλαστικες τι διαφορα εχουν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ποιο μοντελο ειναι το ποντικι το χ5 η το χ8?? απο drivers που θα βρω?? (το βρηκα το απλο ειναι) να ρωτησω η κοκκινη οθονη που γραφει το dpi μενει σταθερα αναμενη η οχι?? αν οχι πως την κανω σταθερη?? οι ταπες οι πλαστικες τι διαφορα εχουν?? τους drivers δε νομιζω να τους χρειαζεσε, σε windows 7 σε μενα εκανε 10 sec να το αναγνωρισει η οθονη αναβει μονο αν πιασεις το ποντικι στα πλαγια, σε κατασταση αδρανειας σβηνει παλι το μοντελο πρεπει να ειναι το Χ5 (δεν ειμαι σιγουρος, το e-shop δε εστειλε ουτε ενα χαρτι για δειγμα) οι ταπες τις περνας για ευκολια εξαρταται σε τη επιφανεια το δουλευεις (κατι σαν τους ποδοσφαιριστες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το τσίμπησα κι εγώ, αλλά δε βγάζω άκρη με τα βαρίδια. Κάποια βοήθεια? Πού τοποθετούνται ακριβώς? Ίδια απορία και για τις τάπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panchociv Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το τσίμπησα κι εγώ, αλλά δε βγάζω άκρη με τα βαρίδια. Κάποια βοήθεια? Πού τοποθετούνται ακριβώς? Ίδια απορία και για τις τάπες... Αν το κοιτάξεις από την κάτω πλευρά (με το καλώδιο προς τα πάνω), θα παρατηρήσεις πως υπάρχει ένα μικρό παραλληλόγραμμο με περιμετρική εγκοπή, λίγο πιο πάνω από την αριστερή τάπα. Το πιέζεις αρκετά και απασφαλίζει το "μαξιλαράκι" που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του mouse και μέσα κρύβει ένα συρόμενο στέλεχος. Ο πιο απλός τρόπος να το ανοίξεις είναι μάλλον ο ακόλουθος : Κρατάς το mouse έχοντας τη ροδέλα αριστερά και την οθόνη επάνω και πιέζεις το μικρό παραλληλόγραμμο, ώστε να πέσει με τη βόήθεια της βαρύτητας. Όσο για τις τάπες, απλά ξεκουμπώνεις τις παλιές και βάζεις τις κατάλληλες ανάλογα με την επιφάνεια που θα χρησιμοποιήσεις το mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πάντως το ηλιακό μπρελόκ SOLAR LIGHT KEY CHAIN (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.998138) αν θυμάμαι καλά το είδα πρόσφατα στα Jumbo στα 2 € Εγώ μόλις το πήρα και είναι κάλο.Τη 2 τη 5 τη στιγμή που το e-shop είναι διπλά στο σπίτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.