xenosapo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, ημουν αποφασισμενος να παρω το sony http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html μεχρι που ειδα την προσφορα στο φυλλαδιο του Κωτσοβολου http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10044901 . Κ τα δυο ειναι στα λεφτα που ηθελα να δωσω 800 ευρω, το laptop το θελω για ταινιες, dreamweaver, photoshop κ επεξεργασια ηχου κ εικονας. Τι προτεινετε? ευχαριστω
GoldenEye Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, ημουν αποφασισμενος να παρω το sony http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html μεχρι που ειδα την προσφορα στο φυλλαδιο του Κωτσοβολου http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10044901 . Κ τα δυο ειναι στα λεφτα που ηθελα να δωσω 800 ευρω, το laptop το θελω για ταινιες, dreamweaver, photoshop κ επεξεργασια ηχου κ εικονας. Τι προτεινετε? ευχαριστω στο λινκ που δινεις δεν εχει τετοια τιμη αλλα αν ειναι οσο λες αξιζει και με το παραπανω για τον πολυ καλο επεξεργαστη τους 2 δισκους 500+320GB το σχετικα χαμηλο βαρος για τετοιας κατηγοριας λαπτοπ και τα 3 χρονια εγγυηση. το sony απ την αλλη ειναι πιο καινουργιο με καλυτερη καρτα γραφικων και με λιγο καλυτερο design και με windows 7 64 bit. πραγματικα δυσκολη αποφαση (θα επαιρνα το toshiba για την εγγυηση). επισης εχε υποψη οτι και τα δυο δεν ειναι οτι καλυτερο απο μπαταρια (2 ωρες με το ζορι) και σχετικα βαρια αν εχεις σκοπο να τα μετακινεις πολυ συχνα (3 κιλα).
xenosapo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικα δεν ξερω ποιο να παρω.. Το sony εχει DDR3 μνημες, καλυτερη οθόνη, παιζει blue ray, εχει windows 7 και ειναι πiο καινουργιο. Απο την αλλη το Toshiba εχει πολυ καλο επεξεργαστη, 2 σκληρους κ ειναι Toshiba(αξιοπιστια κ εγγυηση). Εχω ενα satellite τα τελευταια 4 χρονια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν εξαιρεσεις την θερμοκρασια που ανεβάζει..πραγματικα δεν ξερω ποιο αξιζει περισσοτερο κ θα αντεξει πιο πολυ στον χρονο.
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 υποτιθεται το Vaio VPC-EB1S1E/BJ ανηκει στην entry level σειρα της sony (γι αυτο και ειναι τοσο φθηνο παρ ολη την πληροτητα χαρακτηριστικων του) και αντιστοιχα το qosmio ειναι high end (για τοτε που κυκλοφορησε). το θεμα ειναι ποτε ερχεται το sony στην αγορα και για ποσο θα κρατησει το αποθεμα στον τσοβολοκω. (να σου πω την αληθεια την δευτερα θα εκανα προπαραγγελια για το sony αλλα πεταξες την προσφορα και με εκανες να το τρεναρω κι αλλο)
katkat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ποια ειναι η διαφορα entry level και high end? Καταλαβαινω τι σημαινουν, απλα δεν καταλαβαινω την ουσιαστικη διαφορα μια και στους EB της Sony τα χαρακτηριστικα ειναι παρομοια με καποιους της σειρας F (η οποια ειναι στις high end της sony?)
panos2000gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν θεωρείτε high end το συγκεκριμένο toshiba τοτε "θα πηδηχτώ από το παράθυρο". Είναι πολύ ογκώδες, αμφιλεγόμενης αισθητικής και ποιότητας καταασκευής (σχεδόν κακής κατα την γνώμη μου), κακό πληκτρολόγιο και μέτρια οθόνη. Στα πολύ θετικά ο ήχος του αλλά από εκεί και πέρα τίποτα το εντυπωσιακό κατασκευαστικά.
vasilisga Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν θεωρείτε high end το συγκεκριμένο toshiba τοτε "θα πηδηχτώ από το παράθυρο". Είναι πολύ ογκώδες, αμφιλεγόμενης αισθητικής και ποιότητας καταασκευής (σχεδόν κακής κατα την γνώμη μου), κακό πληκτρολόγιο και μέτρια οθόνη. Στα πολύ θετικά ο ήχος του αλλά από εκεί και πέρα τίποτα το εντυπωσιακό κατασκευαστικά. και τα 2 λαπτοπ για το παρων μου φαινονται στην κατηγορια medium range...
islas canarias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 μονο και μονο για το θεμα οτι το qosmio εχει vista πανω, συμβουλευτικα αστο, πηγαινε για vaio, ειχα κα γω παρομοια διλληματα αλλα το vaio προσφερει τα παντα σε σουπερ τιμη! αντε ας το πω κ αυτο..ειναι απλα sony
GoldenEye Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν θεωρείτε high end το συγκεκριμένο toshiba τοτε "θα πηδηχτώ από το παράθυρο". Είναι πολύ ογκώδες, αμφιλεγόμενης αισθητικής και ποιότητας καταασκευής (σχεδόν κακής κατα την γνώμη μου), κακό πληκτρολόγιο και μέτρια οθόνη. Στα πολύ θετικά ο ήχος του αλλά από εκεί και πέρα τίποτα το εντυπωσιακό κατασκευαστικά. συμφωνα με το τι δηλωνει η εταιρια με βαση την αρχικη τιμη και τα περιοδικα. αλλο στο σημερα τι ισχυει γιατι το toshiba ειναι περσινο και το vaio βγαινει αμεσα.
zetov Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 προσωπικα ειμαι και γω στο ιδιο διλημα αλλα κλεινω προς το σονυ λογω καρτας γραφικων + νεοτερο επεξεργαστη + design καθαρα προσωπικο γουστο
panos2000gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 προσωπικα ειμαι και γω στο ιδιο διλημα αλλα κλεινω προς το σονυ λογω καρτας γραφικων + νεοτερο επεξεργαστη + design καθαρα προσωπικο γουστο Τα καινούργια Vaio προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικά και να μειώσουν το κόστος παραγωγής, έχουν κάνει κάποιες υποχωρήσεις στην ποιότητα κατασκευής αλλά και στις οθόνες που χρησιμοποιούν. Καμία σχέση με τις παλιές xblack πλην ελαχίστων περιπτώσεων (π.χ τα FW με 1920χ1080). Ακόμη και έτσι όμως θεωρώ ότι είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό τους (Toshiba, HP, ACER, DELL). Επίσης διαθέτουν πολύ καλά πληκτρολόγια, touchpad και εξαιρετικό από κάθε πλευρά σύστημα ψύξης.
GoldenEye Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ο αμεσος ανταγωνισμος ειναι μονο τα toshiba και εκτος απο design δεν ειναι και τοσο μπροστα
islas canarias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 προσωπικα ειμαι και γω στο ιδιο διλημα αλλα κλεινω προς το σονυ λογω καρτας γραφικων + νεοτερο επεξεργαστη + design καθαρα προσωπικο γουστο +1. περασα μουλτιραμα, μου ειπαν τελος μηνα. το play247 ειπε next week. ξερει κανεις τι παιζει με εγγυησεις απο τα eshops?
panos2000gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ο αμεσος ανταγωνισμος ειναι μονο τα toshiba και εκτος απο design δεν ειναι και τοσο μπροστα Σύγκρινε ποιότητα υλικών, σύστημα ψύξης, οθόνη, πληκτρολόγιο, touchpad σε αντίστοιχα μοντέλα και θα δεις οτι η διαφορά ειναι αρκετά μεγάλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.