Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Κωτσόβολος απο 22/2

SATELLITE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλές τιμές .

Με την χρήση κουπονιού οι τιμές πάνε πιο κάτω , π.χ

Toshiba NB200-13J στα 199,00€

Με την χρήση κουπονιού οι τιμές πάνε πιο κάτω , π.χ

Toshiba NB200-13J στα 199,00€

εχθές η χρήση κουπόνιου δεν υπήρχε για το NB200-13J.

μπορεί όμως να το κάνουν όπως με τις τσάντες για τα λάπτοπ (δείτε παλαιότερο πόστ μου) και το κουπόνι να ισχύει μόνο για σήμερα, επειδή απο αύριο ισχύει επίσημα το φυλλάδιο.

---------- Προσθήκη στις 12:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ----------

επίσης και ο WD MyBook Essential 500GB 3.5 είναι -10% και βγαίνει στα 44,99€

Εγώ πάλι μόλις παρήγγειλα το netbook στα 199 ευρώ και 12 άτοκες (16 ευρώ το μήνα) με το κουπόνι του satellite. Thank' s man!:-D Ελπίζω να το έχουν πραγματικά οι κώτσοι:devil:!

Εγώ πάλι μόλις παρήγγειλα το netbook στα 199 ευρώ και 12 άτοκες (16 ευρώ το μήνα) με το κουπόνι του satellite. Thank' s man!:-D Ελπίζω να το έχουν πραγματικά οι κώτσοι:devil:!

Και γω το ίδιο. Πάντως η τιμη τα σπαει.. Αν κ ελεγα να παρω αργοτερα με καλυτερη οθονη κλπ δεν αντισταθηκα στον πειρασμο :-) ...

Ρε παιδιά πιο ειναι το κουπονι του satelite. Μ'αρεσει πολυ το netbook και θελω να το παρω.Ξερει κανεις αν παιρνει και αλλη μνημη.

Ευχαριστω.

Ρε παιδιά πιο ειναι το κουπονι του satelite. Μ'αρεσει πολυ το netbook και θελω να το παρω.Ξερει κανεις αν παιρνει και αλλη μνημη.

Ευχαριστω.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3191084&postcount=9

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...