Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για βιβλίο οδηγό πάνω στο Macromedia Flash;;

greenpeace933

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδιά, πήρα μια διπλωματική για την σχολή μου για την οποία χρειάζεται να φτιάξω σε περιβάλλον flash ενα interactive πρόγραμμα όπου ο χρήστης θα μπορει να περιηγείται σε αυτό, να κάνει επιλογές, να βλέπει video, να διαβάζει κειμενάκια, να βλέπει κινούμενα αντικείμενα, εφε κλπ.

Ωφείλω να πω ότι έχω δουλέψει πολύ λιγο πάνω στο flash (έκανα κάποιες εργασίες) αλλα θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σχεδόν άσχετο.

Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο βιβλίο που να απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες με προοπτική να φτάσουν σε μέσο ή γιατί όχι και σε υψηλό επίπεδο?

Έχω κατεβάσει μερικά tutorials του τύπου μάθε flash σε 24ώρες κλπ, ωστόσο θα προτιμούσα σε βιβλίο μιας και είναι πιο εύκολο στην ανάγνωση σε σχέση με την οθόνη ενός υπολογιστή. Επιπλέον αν έχετε υπόψην σας και pdf ή site παρακαλώ προτείνετε μου.

Ξέρω ότι είναι μπελάς να μάθω προγραμματισμό αλλά τα περιθώρια επιλογής διαφορετική διπλωματικής έχουν στενέψει και επειδή κοντεύω να γίνω και αιώνιος φοιτητής θέλω να το παλέψω.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.

Υ.Γ Δεν ήξερα που ακριβώς να στείλω το παρόν θέμα και το έχω και εδώ και στο web design. Παρακαλώ τους moderators αν νοιώθουν ότι αντιβαίνω μια αρχή να σβήσουν το ένα εκ των 2 θεμάτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...