Προς το περιεχόμενο

water cooling parts

kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας....σήμερα το μεσημέρι παράγγειλα το water block της koolance και πιό συγκεκριμένα το koolance cpu-200g στην τιμή των 65+φπα

οπότε έχουμε και λέμε : από water block είμαστε οκ το μόνο που θέλω είναι ένα radiator - την αντλία την έχω και μάλιστα και με το παραπάνω ( eheim canister filter model 2213 440lt/h )

κάποιος μου είχε πεί ( δεν θυμάμαι ποιός ) ότι κάπου στο Μοναστηράκι θα βρώ ψυγειάκι και μάλιστα σε καλή τιμή - έχετε καμιά ιδέα πού ;

μήπως ξέρετε πού αλλού μπορώ να βρώ εκτός από Μοναστηράκι ;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Jaco:</font><hr> Ρώτα τον BrwmogazoS, δείχνει να είναι εθισμένος στα χειμωνιάτικα σπορ μέσα στο κουτί του... <hr /></blockquote>

LOL

Ermm den akyrwneis tin parragelia gia to Coolance to block sou?Einai panakrivo kai 8a deis oti 8a exeis probs me to flow sou afou einai ftiagmeno gia 1/4" tubing :o.Ase gia to psaksimo pou 8a rikseis prospa8ontas na meiwseis diatomes sto tubing sou...

Eixa parrageilei to EXOS tis coolance me to 200G block...alla otan diavasa gia performance kai to epsaksa ligo...to parathsa...kai eipa na parrageilw Custom Made watercooling setup me 3/8" tubing...

:), u know...Radiator, Eheim Pump, OCPC Atlantis rev 3 waterblocks etc :)...

Gia waterblocks psakse gia DD Maze 3 pou einai arista :)

To setup sou otan to ftiaxneis gia megalo flow kai pumps me megalh paroxh den mporeis na valeis mikro tubing...to skotwneis...epishs skepsou pws 8a xreiasteis an krathseis to Coolance block na allakseis barbs stin eheim...opws kai sto radiator sou...psaxne gyreye

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Jaco:</font><hr> Ρώτα τον BrwmogazoS, δείχνει να είναι εθισμένος στα χειμωνιάτικα σπορ μέσα στο κουτί του... <hr /></blockquote>

Eixa parrageilei to EXOS tis coolance me to 200G block...alla otan diavasa gia performance kai to epsaksa ligo...to parathsa...<hr /></blockquote>

e, stopa, esy tipota, anyway,

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote pyro:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Jaco:</font><hr> Ρώτα τον BrwmogazoS, δείχνει να είναι εθισμένος στα χειμωνιάτικα σπορ μέσα στο κουτί του... <hr /></blockquote>

Eixa parrageilei to EXOS tis coolance me to 200G block...alla otan diavasa gia performance kai to epsaksa ligo...to parathsa...<hr /></blockquote>

e, stopa, esy tipota, anyway, <hr /></blockquote>

htan to mono pou erxotan sta metra mou...gia na kollhsei omorfa sto Pwhn Lian Li mou...

Otan ema8a pws mporousa na parrageilw Custom Made alu case omws me setup kai 3/8" tubing allaksa gnwmh giati kai pali 8a fenotan kalo me to Lian li :)

Δημοσ.

καλημέρα !!! πριν από λίγο ακύρωσα την παραγγελία για το cpu-200g και περιμένω e-mail από checkmate για το πότε και αν θα έχουν water block σε 3/8" γιατί απ'ότι μου είπαν τους έχουν τελειώσει τα πάντα και περιμένουν καινούργια παραλαβή - μου είπαν επίσης ότι θα φέρουν water block της Innovatek στα 120+φπα αλλά δεν μου είπαν συγκεκριμένα μοντέλα

BrwmogazoS : τελικά το σκέφτηκα πιό καλά και όντως είναι τρέξιμο και χάσιμο χρόνου να ψάχνεις να κάνεις αλλαγές στο tubing - μιας και η αντλία που έχω είναι για μεγάλο tubing

οπότε στο περίμενε και βλέπουμε.........

Δημοσ.

Πολύ καλές θερμοκρασίες με πολύ λίγο θόρυβο... Θες και κάτι άλλο;

Δημοσ.

Maniakos : δεν νομίζω να είναι πολλά τα 120 για ένα water block το οποίο θα το κρατήσεις και για μελλoντικό cpu

οι διάφορες εταιρίες τα δίνουν ψιλοακριβά τα kits αλλά γιατί να μη πάρεις χωριστά ότι χρειάζεσαι που θα σου έρθει και πιό φθηνά

πας σε ένα pet shop αγοράζεις την αντλία - βρίσκεις ένα radiator μεταχειρισμένο - αγοράζεις και ένα water block ( αυτό καινούργιο - εκτός αν έχεις όρεξη και χρόνο για DIY ) και είσαι οκ

τα υπέρ πολλά όπως είπε και ο KWSN χαμηλές θερμοκρασίες με πολύ λίγο θόρυβο και το σημαντικότερο.........o/c για όσους ασχολούνται

τελικά καμιά ιδέα για το που θα βρώ radiator δεν έχετε ε ;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Πολύ καλές θερμοκρασίες με πολύ λίγο θόρυβο... Θες και κάτι άλλο; <hr /></blockquote>

Opws kai epishs decent overclocking kratwntas to noise level xamhla me 7V modded 120mm fan :)...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote kom:</font><hr> Maniakos : δεν νομίζω να είναι πολλά τα 120 για ένα water block το οποίο θα το κρατήσεις και για μελλoντικό cpu

οι διάφορες εταιρίες τα δίνουν ψιλοακριβά τα kits αλλά γιατί να μη πάρεις χωριστά ότι χρειάζεσαι που θα σου έρθει και πιό φθηνά

πας σε ένα pet shop αγοράζεις την αντλία - βρίσκεις ένα radiator μεταχειρισμένο - αγοράζεις και ένα water block ( αυτό καινούργιο - εκτός αν έχεις όρεξη και χρόνο για DIY ) και είσαι οκ

τα υπέρ πολλά όπως είπε και ο KWSN χαμηλές θερμοκρασίες με πολύ λίγο θόρυβο και το σημαντικότερο.........o/c για όσους ασχολούνται

τελικά καμιά ιδέα για το που θα βρώ radiator δεν έχετε ε ; <hr /></blockquote>

Kala ekanes...1/2" tubing sou dinei megalo flow alla 8a prepei kai ta components sou opws to waterblock na einai sxediasmeno gia tetoiou eidous flow.

3/8" einai kyrile :)

Radiator tsampe agorazoun polloi apo mantred aftokinhtwn :)

Psakse ekei :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...