doctor444 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 εκανα πατατα με τα windows 7 ultimate που εχω εγκαταστησει και ληγουν σε 10 μερες...με ποιο προγραμμα να κανω backup και ποια διαδικασια θα ακολουθήσω,και θα ηθελα να μαθω αν ετσι θα γλυτωσω τιποτα...δεν εχω ξανακανει ποτε backup,συνηθως επαιρνα οτι ηθελα απο τα windows και μετα εκανα format,το format το ξερω παλι δεν το γλυτωνω,αλλα ελεγα μηπως ετσι σωσω καποιες επιλογες....βοηθηστε γιατι 10 μερες ειναι αυτες περνανε τσακ-μπαμ....ο δισκος που εχω ta windows ειναι 1Τ,χωρισμενος σε 2 παρτιτιονς...δεν ειναι γεματος ουτε καν 50%..θα φτασει ενας εξωτερικος δισκος 250γιγα... πρεπει να παω για δουλεια τωρα παιδες,θα απαντησω μετα τις 1 το βραδυ....ευχαριστω
doctor444 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 μπορει καποιος moderator να το μεταφερει στο τομεα software μιας και δεν απαντησε καποιος εδω,,,...ευχαριστω πολυ
gf030 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Χρησιμοποιησε το Acronis true image, το καλυτερο για μενα. Και αφου ο δισκος ειναι χωρισμενος, δεν χρειαζεται ντε και καλα εξωτερικος, μπορεις να κανεις το backup στο δευτερο partition. και θα ηθελα να μαθω αν ετσι θα γλυτωσω τιποτα Δεν μας δινεις να καταλαβουμε τι θελεις να γλυτωσεις, τα windows μηπως, η αρχεια που εχεις; Επισης που εχεις τα αρχεια αυτα και το μεγεθος των partitions.
doctor444 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Χρησιμοποιησε το Acronis true image, το καλυτερο για μενα.Και αφου ο δισκος ειναι χωρισμενος, δεν χρειαζεται ντε και καλα εξωτερικος, μπορεις να κανεις το backup στο δευτερο partition. Δεν μας δινεις να καταλαβουμε τι θελεις να γλυτωσεις, τα windows μηπως, η αρχεια που εχεις; Επισης που εχεις τα αρχεια αυτα και το μεγεθος των partitions. τα αρχεια και τα προγραμματα-παιχνιδια που εχω εγκαταστησει θελω να κρατησω.εκανα την διαδικασια με το αcronis μια φορα με backup ολα τα windows,εγκατεστησα αλλα windows και μετα εκανα το restore...και παλι ολα ηταν ιδια...τωρα θα κανω backup στα program files kai ta arxeia που χρειαζομαι...αν μπερδευτω καπου θα ξαναποσταρω.. ευχαριστω φιλε..
gf030 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 τα αρχεια και τα προγραμματα-παιχνιδια που εχω εγκαταστησει θελω να κρατησω.εκανα την διαδικασια με το αcronis μια φορα με backup ολα τα windows,εγκατεστησα αλλα windows και μετα εκανα το restore...και παλι ολα ηταν ιδια...τωρα θα κανω backup στα program files kai ta arxeia που χρειαζομαι...αν μπερδευτω καπου θα ξαναποσταρω.. ευχαριστω φιλε.. Λοιπον, μερικα πραγματακια: 1. Tα windows που ληγουνε δεν διορθωνονται με backup, οταν κανεις restore παλι θα ληγουνε. 2. Δεν μπορεις να κανεις backup μονο τα program files, γιατι απλα οταν τα επαναφερεις σε καινουργια windows, αυτα δεν παιζουν, πρεπει να τα εγκαταστησεις ολα απο την αρχη. 3. Μπορεις να κανεις backup αρχεια εκτος απο windows - program files, οπως ταινιες, μουσικη, διαφορα αρχεια που σωνεις απο διαφορα προγραμματα κλπ.
doctor444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 μιας και δεν την παλεψα με το backup εκανα clean install ta windows 7 ultimate ενεργοποιησα και αρχισα να τα κανω install ολα απο την αρχη....τρελα ειναι θα περασει...μολις εγκαταστησω οτι ειναι απαραιτητο,μετα θα κανω ενα backup se περιπτωση που χρειαστει στο μελλον μιας και τωρα ΚΑΤΑΛΑΒΑ οτι ειναι χρησιμο ευχαριστω για την βοηθεια φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.