Προς το περιεχόμενο

Μπερδεμα με την αφαιρεση διπλωματος

Δημητρης 73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τουλάχιστον εχω αρκετη παιδεία όταν μπαίνω σε ενα θρεντ να το διαβάζω απ την αρχή και να μην λέω ό,τι να 'ναι....

Αν λοιπον την ειχες κ συ κ το ειχες διαβάσει απ την αρχη, θα είχες δει ότι τα 150+ μου είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία, σε πολύ συγκεκριμένες ώρες κ σε πολύ συγκεκριμένο δρόμο ΧΩΡΙΣ να ενοχλω κανέναν....

ΥΓ: Εσυ ό,τι νόμο σου βάζουν κάν' τον ευαγγέλιο.... Ό,τι που οι μεγάλοι νομοθέτες είναι η ΥΨΙΣΤΗ σοφία και το απόλυτα σωστο....λολ

ΥΓ2: Κ το πιο ωραιο ειναι που μιλας για τα 150....Δηλαδη μονο 20χλμ πανω απ το οριο...λολ

Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.

Προφανως και κάποια όρια είναι παράλογα. Αλλά, σε μια ευνομούμενη κοινωνία η λογική λέει ότι αν δεν συφωνεί η πλειοψηφία ή ενα μεγάλο μέρος της κοινωνίας με τον νόμο προσπαθεί να τον αλλάξει. Μέχρι να τον αλλάξει είναι λογικό οτι όποτε παραβιάζει τον νόμο θα υπόκειται τις συνέπειες.

Επίσης, είναι διαφορετικό πράγμα να υποστηρίζει κάποιος ότι σε σημεία του δικτύου τα όρια ταχύτητας είναι επικίνδυνα και πρέπει να αναπροσαρμοστούν και άλλο να θεωρεί οτι με το όριο των 130 δεν μπορεί να ευχαριστηθεί το αυτοκίνητο που πήρε.

ΥΓ: Και ναι, έστω και 20 km πάνω απο το όριο είναι παράνομο, άρα θα φας κλήση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.

Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί

Βεβαίως και θα φας κλήση αν παραβαίνεις το νόμο. Δεν είπα το αντίθετο. Το θέμα όμως είναι αν είναι σωστός αυτός ο νόμος.

@tolis_01

Κανεις δεν ειπε να πηγαινουμε με 200 ή να μπει ενα τετοιο οριο.....

@iced

Ωραιος!

καλησπερα...

ειμαι κατοχος 106 rallye και μπορω να πω(οχι οτι το θεωρω μαγκια και οτι ειμαι χερας-μαλακας ορθιος ημουν)οτι εχω περασει αρκετες φορες τα 200 χλμ σε διαφορους δρομους της αθηνας(λεωφ. καβαλας,αττικη,παραλιακη κλπ) ΕΥΤΥΧΩΣ χωρις να εμπλακω ποτε σε καποιο ατυχημα.παραδοξως με καρφωσε ενα punto gt το οποιο ειχε μολις ξεκινησει να τσουλαει οποτε η συγκρουση ηταν με ελαχιστα χλμ(αλλα με αρκετα καλη ζημια).ουτε το αμαξι κανει τον οδηγο,ουτε οι νομοι.ο ελληνας απλα δεν εχει οδηγικη παιδεια και δεν προκειται να αποκτηση ποτε.η οδηγηση θελει αντιληψη και παντα να εισαι σε εγρηγορση για το αναπαντεχο.εσυ που τρεχεις με 200 στην ΑΟ στις 1 το βραδυ σκεφτηκες ποτε οτι μποει να σπασει/χαλασει κατι στο αμαξι/ελαστικα σου??ξερεις οτι μια συγκρουση με 200 σε ενα σταθερο σημειο/εμποδιο σημαινει θανατος...σκεψου λιγο και τους υπολοιπους που θα αφησεις πισω σου.γονεις,αδερφια φιλους κτλ.

Η αστυνομια δεν κανει καθολου σωστα την δουλεια της.γενικα.με εχουν γραψει με 61 χλμ πανω στα λιμανακια και το οριο ηταν 60.ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.με εχουν σταματησει με 190 χλμ στην βουλιαγμενης 4 το πρωι,με σκυλοβρισανε(οι μπατσοι) και με εστειλαν σπιτι μου.ουτε καν κληση....που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.απλα με αφησε να φυγω.δεν ειμαι περηφανος που εκανα ολες αυτες τις καγκουριες πριν καποια χρονια.μαλακας ημουν.το rallye ηταν παροπλισμενο για 2 χρονια(εγινα μπαμπας)και κυκλοφορω με ενα citroen c2.εδω και καποιες μερες το πεζακι ξαναπερνει ζωη.θα βαλω ενα παιδικο καθισματακι για τον μικρο,θα ξηλωσω και την εξατμιση-ηχορυπανση και θα το ξαναβγαλω στο δρομο.με αλλο μυαλο πλεον και παρα πολυ προσοχη.μου αρεσει η ταχυτητα αλλα δεν ειναι πλεον οι συνθηκες καταλληλες για μαγκες και χεραδες.

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΜΑΓΚΙΑ - (κουτο)ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

ΖΩΝΗ - ΚΡΑΝΟΣ - ΣΥΝΑΙΣΗ για ειμαστε μαγκες ΕΝΖΩΗ

(συγγνωμη για το πολυ μεγαλο ποστ μου)

ενας μπαμπας ετων (σχεδον) 30 με RALLYE :-D

Πραγματικά ολο το ζουμί απο αυτό που προσπαθώ-ανεπιτυχώς-να περάσω με τα μηνύματα μου.

Κρίμα που μπορώ να βάλω μόνο μία θετική ψήφο στο μήνυμά σου.

Nicely done sir.

καλησπερα...

ειμαι κατοχος 106 rallye και μπορω να πω(οχι οτι το θεωρω μαγκια και οτι ειμαι χερας-μαλακας ορθιος ημουν)οτι εχω περασει αρκετες φορες τα 200 χλμ σε διαφορους δρομους της αθηνας(λεωφ. καβαλας,αττικη,παραλιακη κλπ) ΕΥΤΥΧΩΣ χωρις να εμπλακω ποτε σε καποιο ατυχημα.παραδοξως με καρφωσε ενα punto gt το οποιο ειχε μολις ξεκινησει να τσουλαει οποτε η συγκρουση ηταν με ελαχιστα χλμ(αλλα με αρκετα καλη ζημια).ουτε το αμαξι κανει τον οδηγο,ουτε οι νομοι.ο ελληνας απλα δεν εχει οδηγικη παιδεια και δεν προκειται να αποκτηση ποτε.η οδηγηση θελει αντιληψη και παντα να εισαι σε εγρηγορση για το αναπαντεχο.εσυ που τρεχεις με 200 στην ΑΟ στις 1 το βραδυ σκεφτηκες ποτε οτι μποει να σπασει/χαλασει κατι στο αμαξι/ελαστικα σου??ξερεις οτι μια συγκρουση με 200 σε ενα σταθερο σημειο/εμποδιο σημαινει θανατος...σκεψου λιγο και τους υπολοιπους που θα αφησεις πισω σου.γονεις,αδερφια φιλους κτλ.

Η αστυνομια δεν κανει καθολου σωστα την δουλεια της.γενικα.με εχουν γραψει με 61 χλμ πανω στα λιμανακια και το οριο ηταν 60.ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.με εχουν σταματησει με 190 χλμ στην βουλιαγμενης 4 το πρωι,με σκυλοβρισανε(οι μπατσοι) και με εστειλαν σπιτι μου.ουτε καν κληση....που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.απλα με αφησε να φυγω.δεν ειμαι περηφανος που εκανα ολες αυτες τις καγκουριες πριν καποια χρονια.μαλακας ημουν.το rallye ηταν παροπλισμενο για 2 χρονια(εγινα μπαμπας)και κυκλοφορω με ενα citroen c2.εδω και καποιες μερες το πεζακι ξαναπερνει ζωη.θα βαλω ενα παιδικο καθισματακι για τον μικρο,θα ξηλωσω και την εξατμιση-ηχορυπανση και θα το ξαναβγαλω στο δρομο.με αλλο μυαλο πλεον και παρα πολυ προσοχη.μου αρεσει η ταχυτητα αλλα δεν ειναι πλεον οι συνθηκες καταλληλες για μαγκες και χεραδες.

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΜΑΓΚΙΑ - (κουτο)ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

ΖΩΝΗ - ΚΡΑΝΟΣ - ΣΥΝΑΙΣΗ για ειμαστε μαγκες ΕΝΖΩΗ

(συγγνωμη για το πολυ μεγαλο ποστ μου)

ενας μπαμπας ετων (σχεδον) 30 με RALLYE :-D

Καταρχάς μην λες οτι ο Ελληνας δεν θα αποκτησει ποτέ οδηγική παιδεία...Ας είμαστε λίγο αισιόδοξοι....

Βεβαίως το έχω σκεφτεί ότι μπορεί να χαλάσει κάτι με 200χλμ... Γι αυτό κ δεν τα πιάνω σχεδόν ποτέ ακόμα κ μονος μου στη 1 τη νυχτα ΑΟ... Οκ σε κάποιο σημειο μπορει να το κανω αλλά μονο για λίγο κ σε συγκεκριμένα σημεία....

Επίσης κ να χαλάσει κάτι είμαι ΜΟΝΟΣ μου σε ολο το δρομο. Αρα οτι γινει το πληρώνω εγω.... Δεν θα ειχα καλυτερη τυχη αν πήγαινα με 140 κ εσκαγε το λάστιχο....

ΔΕΝ γινεται να καρφωθείς σε τοίχο στην ΑΟ μετωπική....

Κατα τ' άλλα συμφωνούμε....

Τενσι δε νομίζω να ηθελες να περασεις κατι τετοιο εσυ τοσες μερες......

• Moderators
Δεν θα ειχα καλυτερη τυχη αν πήγαινα με 140 κ εσκαγε το λάστιχο....

Θα ειχες.

Οση διαφορα εχει απο 80 σε 140, αλλη τοση εχει απο 140 σε 200.

Σε φιλο ΕΦΥΓΕ Η ΜΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΡΟΔΑ ενω πηγαινε με 120 και απλα γατζωθηκε πανω στο τιμονι χωρις να τολμησει να φρεναρει. Τελικα σταματησε μερικα... χιλιομετρα πιο μπροστα με τα χερια να εχουν παθει αγκυλωση απο τη δυναμη που εβαζε στο τιμονι για να μη κουνηθει. Κατα τα αλλα σωος και αβλαβης. :-)

Τωρα γιατι εφυγε... δε ξερω. Ρωτηστε αυτον που του αλλαξε λαστιχα...

Θα ειχες.

Οση διαφορα εχει απο 80 σε 140, αλλη τοση εχει απο 140 σε 200.

Σε φιλο ΕΦΥΓΕ Η ΜΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΡΟΔΑ ενω πηγαινε με 120 και απλα γατζωθηκε πανω στο τιμονι χωρις να τολμησει να φρεναρει. Τελικα σταματησε μερικα... χιλιομετρα πιο μπροστα με τα χερια να εχουν παθει αγκυλωση απο τη δυναμη που εβαζε στο τιμονι για να μη κουνηθει. Κατα τα αλλα σωος και αβλαβης. :-)

Τωρα γιατι εφυγε... δε ξερω. Ρωτηστε αυτον που του αλλαξε λαστιχα...

Θα γατζωνώμουν κ γω κ θα εκανα περισσότερη ωρα υπομονή....χαχαχαχαχα

Πλακα κανω φυσικά...

Θεωρώ ότι κάποιος που βγαινει αντιθετο ρευμα για να προσπερασει σε τυφλη στροφή κινδυνεύει πολυ περισσότερο απο κάποιον που παει με 200.... Στατιστικό είναι το θέμα κ πιθανοκρατικό...

ΔΕΝ γινεται να καρφωθείς σε τοίχο στην ΑΟ μετωπική......

ετσι νομιζεις...και δεν μιλαω μονο για μετωπικη φιλε μου.

και μονος σου να εισαι πανω στην μηχανη σου και αδεια η ΑΟ δεν εισαι μονος σου.ΣΙΓΟΥΡΑ εχεις γονεις,αδερφια,κοπελα,φιλους που καθε βραδυ σε περιμενουν να γυρισεις ΖΩΝΤΑΝΟΣ και ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ.αρα δεν την πληρωνεις μονο εσυ.εκτος και αν φυτρωσες οποτε παω πασο...

και κατι ακομα.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.

ισως τα παιδια μας να εχουν καλυτερη εκπαιδευση σε καμια 20αρια χρονια πανω στην οδηγηση.τοτε και μονο τοτε(αν ζω) ισως και εγω αναθεωρησω την αποψη μου πανω σε αυτο...

---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ----------

σου ευχομαι καλες και ασφαλης βολτες...

Τενσι δε νομίζω να ηθελες να περασεις κατι τετοιο εσυ τοσες μερες......

Για πές μας τι θέλησα να περάσω (ή τι κατάλαβες)γιατι,εκτός απο πρόβλημα επικοινωνίας,βλέπω και τα επιχειρήματά σου να μπάζουν πιο γρήγορα απο τον Τιτανικό.

Τουλάχιστον κρατάω μια γραμμή και δέν αναμασώ τα λόγια μου.

Για πές μας τι θέλησα να περάσω (ή τι κατάλαβες)γιατι,εκτός απο πρόβλημα επικοινωνίας,βλέπω και τα επιχειρήματά σου να μπάζουν πιο γρήγορα απο τον Τιτανικό.

Τουλάχιστον κρατάω μια γραμμή και δέν αναμασώ τα λόγια μου.

Ουτε γω αναμασησα τιποτα...Κανε μια καλη επαναληψη το θρεντ...

Αν θυμαμαι καλα εσυ εισαι ο υπερνομοταγης πολιτης που εχει κανει τους νομους ευαγγελιο.....

Μιλας εσυ για επιχειρηματα...?ΛΟΛ...Το μονο που εχεις ειναι ο νομος σου....χαχαχαχα

Τα εχω πει τα επιχειρηματα μου...Αν δεν εισαι σε θεση να τα καταλαβεις προβλημα σου....

@captainhog

Καταρχας ποιος μιλησε για μηχανη? Δεν μιλαω για μηχανη που ειναι πολυ πιο επικινδυνες απο τ αυτοκινητα...

Ουτε γω αναμασησα τιποτα...

Ω ναί,οταν αναφέρεσαι σε "χαλαρά" όρια ταχύτητας και τα -ανύπαρκτα- επιχειρήματά που παραθέτεις καταρρίπτονται με τυμπανοκρουσίες,το γυρνάς στα όρια ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών>τήρηση προτεραιότητας>προσπεράσεις με ελλειπή ορατότητα>κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Πραγματικά δέν έχω καταλάβει αν θές ή δέν θές να είσαι (είμαστε) νομοταγής,ή αν απλά προσπαθείς να παραθέσεις την υπέρβαση ορίων ταχύτητας ώς μικρότερο κακό.Οπότε καλό είναι να κάνεις και εσύ ο ίδιος ένα recap,κυρίως στα δικά σου post, γιατι μάλλον κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς και σχιζοφρενής.

Αν θυμαμαι καλα εσυ εισαι ο υπερνομοταγης πολιτης που εχει κανει τους νομους ευαγγελιο.....

Είδες τι γίνεται αν δέν κάνεις επανάληψη...νομίζεις,δέν είσαι σίγουρος!

Πιάσε απο την δεύτερη σελίδα και μετά,can't miss it,εκεί που ξεκινάει η μπουρδολογία.

Μιλας εσυ για επιχειρηματα...?ΛΟΛ...Το μονο που εχεις ειναι ο νομος σου....χαχαχαχα

Τα εχω πει τα επιχειρηματα μου...Αν δεν εισαι σε θεση να τα καταλαβεις προβλημα σου....

Είναι νόμος μας,και οφείλεις να τον ακολουθήσεις.Μπορεί να σου προκαλεί απέχθεια το γεγονός οτι ο βασιλικός σου πισινός θα πρέπει να ακολουθήσει την μάζα των αστών πισινών,τα αγγούρια όμως δέν κάνουν διακρίσεις.

Το μόνο που πραγματικά έχω είναι η υγεία μου και το αρτιμελές σώμα μου (και το αμάξι μου βεβαίως-βεβαίως).Σκοπεύω μάλιστα να τα κρατήσω σε αυτή τη κατάσταση για πολύ καιρό ακόμα,ασχέτως αν ανάμεσά μας κυκλοφορούν ενήλικοι που επέλεξαν να μείνουν για πάντα παιδιά,είτε γιατι οι φύση δέν του άφησε (ορμόνες γάρ) είτε οι καταστάσεις δέν το επέτρεψαν (ανώριμοι γάρ).Οταν όμως προσπαθείς να περάσεις σάν επιχείρημα -κινδυνολογώντας μάλιστα- οτι όσοι κινούνται μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος είναι επιρρεπείς στο να προκαλέσουν ατυχήματα,προσβάλλεις την νοημοσύνη μου.

Αντε,καλά κουστούμια σου εύχομαι και καλά μυαλά,μπάς και μαζέψεις απο το υστέρημά σου και πάρεις σόι όχημα,για να διαπιστώσεις με τον καλύτερο τρόπο οτι ένα αυτοκίνητο δέν είναι μόνο επιδόσεις (θεά την έκανες την S3).

Αν και αμφιβάλλω αν θα κάνεις σωστή επιλογή και εκεί...γιατι είσαι χεράς...

Αυτά που λες μονο εσυ τα εχεις καταλάβεις προφανώς.... Να ξερεις ότι είναι πρόβλημα να μην μπορεις να καταλάβεις τόσο απλά πράγματα....

Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα κ ούτε θα ξανασχοληθώ μαζί σου.... Απορώ και πως το έκανα μέχρι τώρα.... Κατσε στον κόσμο σου και....απόλαυσε το αγγουράκι σου....

ΥΓ: Η S3.......ΛΟΛ......Ελληνικιά γραμματικιά.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...