Προς το περιεχόμενο

Μπερδεμα με την αφαιρεση διπλωματος

Δημητρης 73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετω ολο τον το κοσμο του insomnia.

Θελω παρακαλω να διαβασετε την ιστορια μου και να μου πειτε αν γνωριζεται παρομοια περιπτωση για να ξερω τι να κανω.Με γραψανε με photo radar στην αττικη οδο πριν εξι μηνες για υπερβολικη ταχυτητα (δυο κλησεις μια στις 26/05/2009 και 25/06/2009) με μηχανη και παλι σιγα πηγαινα (σχολιο αστυνομικου)

Μου επιδοσαν την πρωτη κληση τα χριστουγεννα με ταχυτητα 174χλμ,την πηρα την πληρωσα ομως δεν μου αφαιρεσαν το διπλωμα εγραφε κατω στην κληση θα ακολουθησει αποφαση αφαιρεσης της αδειας οδηγησης για 60 μερες.Την δευτερη κληση μου εγινε επιδοση τον Ιανουαριο του 2010 για ταχυτητα 207χλμ ,με καλεσαν πηρα την κληση και αφησα τον διπλωμα επιτοπου για 60 μερες (η παραπανω σημειωση οτι θα ακολουθησει αποφαση........... ηταν σβησμενη με στυλο). Σημερα με παιρνουν τηλεφωνο απο το ιδιο Α.Τ και μου ζητουν το διπλωμα για την πρωτη κληση και τους ενημερωνω οτι ειδη το εχουν το διπλωμα μου.

Με ενημερωνη λοιπον η αστυνομικος οτι αφου ληξη τον Μαρτιο η πρωτη αφαιρεση μετα θα ακολουθηση και η δευτερη δηλαδη θα παρω το διπλωμα τον Ιουνιο.

Οριζει κατι τετοιο ο νομος οταν μου επιβαλονται ετεροχρονισμενα ολα αυτα!!!!

Εχω συναιτειστει ως οδηγος απο την πρωτη φορα ομως οταν ερχονται μετα απο μηνες οι κλησεις δεν διορθωνετε τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

174;

207;

Μάλλον για το καλό σου, πρέπει να αργήσουν να σου δώσουν το δίπλωμα.

Από την άλλη, ναι μπορεί να γίνει ετεροχρονισμένα, οποτεδήποτε μέχρι την παραγραφή αδικήματος (μπόλικα χρόνια). Πόσο πρόστιμο πλήρωσες;

174;

207;

Η ΑΟ είναι δρόμος που πας πολύ ΑΝΕΤΑ με 150..... Τα 174 λοιπον δεν ειναι κ τοοοσα πολλά... Αναλόγως κ το σημείο.

Τα 207 οκ αλλα όχι κ για αφαίρεση διπλώματος....

Ζητω ο καταπληκτικος ΚΟΚ της Ελλάδας....

174;

207;

Από την άλλη, ναι μπορεί να γίνει ετεροχρονισμένα, οποτεδήποτε μέχρι την παραγραφή αδικήματος (μπόλικα χρόνια). Πόσο πρόστιμο πλήρωσες;

για το καλο των υπολοιπων θα ελεγα εγω.

τι την περασες ρε φιλε την αττικη οδο? Nürburgring? και λες οτι εχεις συναιτιστει κιολας...

...

Τα 207 οκ αλλα όχι κ για αφαίρεση διπλώματος....

...

Αν ήταν κλειστός δρόμος ... για όλα τα άλλα αυτοκίνητα, άνετα παίζεις και με παραπάνω ταχύτητες, αλλά για τα 200+ και σε δρόμο που είναι και άλλα αυτοκίνητα ... τότε στα γραφόμενα σου λείπει ένα μονο ( Τα 207 οκ αλλα όχι μόνο αφαίρεση διπλώματος).

Καταρχάς δεν λέει τι ωρα έφαγε την κλήση.

Αλλα τις ωρες που χρησιμοποιώ εγω την ΑΟ ( μετα τις 11 το βραδυ) τα 200 δεν ειναι κ τοοοσα πολλα....

Δηλαδή πόοοοτε είναι πολλά τα 200;

Δέν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.Τί γίνεται κατα τις 23:00 που επηρεάζει την ταχύτητα με αυτόν τον τρόπο;Αλλάζει το μαγνητικό πεδίο;Αλλάζει η βαρυτική έλξη της γής;Βγαίνουν οι βρυκόλακες παγανιά και γράφει άλλα το κοντέρ;Τι;

Τα 200km/h παραμένουν 200,είτε αυτά είναι στην autobahn, είτε στην autostrada,είτε σε επαρχιακό δρόμο.Μια λάθος κίνηση και θα σε στείλει στον αγύριστο,πιθανότατα με παρέα αν πάρεις και κόσμο στον λαιμό σου.

Δηλαδή πόοοοτε είναι πολλά τα 200;

Δέν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.Τί γίνεται κατα τις 23:00 που επηρεάζει την ταχύτητα με αυτόν τον τρόπο;Αλλάζει το μαγνητικό πεδίο;Αλλάζει η βαρυτική έλξη της γής;Βγαίνουν οι βρυκόλακες παγανιά και γράφει άλλα το κοντέρ;Τι;

Τα 200km/h παραμένουν 200,είτε αυτά είναι στην autobahn, είτε στην autostrada,είτε σε επαρχιακό δρόμο.Μια λάθος κίνηση και θα σε στείλει στον αγύριστο,πιθανότατα με παρέα αν πάρεις και κόσμο στον λαιμό σου.

Προφανώς για να τα λες αυτα δεν έχεις το κατάλληλο αμάξι ή δεν εχεις καν δίπλωμα.... Ή πολύ απλά δεν εχεις μπει ποτε ΑΟ

Τυχαίνω συνέχεια ΑΟ 1-2 τη νυχτα με πραγματικά 0 κινηση. Κ μιλάω για μεγάλη διαδρομή.... Μεταμόρφωση παιανία..... Η ΑΟ είναι δρόμος που μπορει να υποστηρίξει πολύ υψηλές ταχύτητες. Αρκεί ο οδηγος να έχει την σύνεση για να ξέρει ποτε να τις πιάσει. Και με τι αμαξι φυσικα... Όποιος εχει smart κ παει με 140 ειναι αυτοκτονια... Οποιος εχει S3 Evo κλπ κ παει με 140 δεν ειναι τίποτα...

1 η ωρα τη νυχτα λοιπόν που στην διαδρομή που ανέφερα ζήτημα ειναι να συναντήσεις άλλα 2 αμαξια ειναι ανουσιο να πας με 110 που εχει οριο ταχυτητας....Αστειο-κωμικό θα έλεγα...

Τωρα εδω μιλαμε κ για μηχανη.... Τα 200 δεν ειναι τίποτα λοιπόν.....

Βεβαιως αν αυτα τα 200 ειναι στις 9 το πρωι καλα του κανουν κ του παιρνουν το διπλωμα κ να μην του το ξαναδωσουν κιολας. Κ γω με κινηση μλκιες δεν κανω.

Αλλά τωρα μην ακούσω από κανέναν με σοβαρό αμαξι να πηγαινει 1 η ωρα τη νυχτα στην ΑΟ με κατω απο 180......

• Moderators

1 η ωρα τη νυχτα λοιπόν που στην διαδρομή που ανέφερα ζήτημα ειναι να συναντήσεις άλλα 2 αμαξια ειναι ανουσιο να πας με 110 που εχει οριο ταχυτητας....Αστειο-κωμικό θα έλεγα...

Φιλε μου δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα υπαρχουν καποιο κανονες που πρεπει να τηρουνται απο ολους.

Ειτε το θες ειτε οχι, πηγαινες με πανω απο +40km/h απο τη μεγιστη επιτρεπομενη ταχυτητα, οποτε δικαιουνται να σου παρουν το διπλωμα. Και πολυ καλα θα κανουν, διοτι αν κρινω απο το ανωθεν quote, εστω και ΕΝΑΝ να παρεις αμπαριζα με 200+, τοτε θα πληρωνεις κατι παραπανω απο τα κερατα σου. Και φυσικα η τελευταια προταση του quote δειχνει αν μη τι αλλο ελλειψη οριμοτητας.

Κριμα, πολυ κριμα που υπαρχετε αναμεσα μας, και πιστευα οτι οι μηχανοβιοι ειναι λιγακι πιο συνετισμενοι γιατι διατρεχουν πιο αμεσο κινδυνο, αλλα μπααααα......

Πολυ καλα εκαναν λοιπον που σε τσακωσαν, και φυσικα εχουν το δικαιωμα να σου παρουν ετεροχρονισμενα το διπλωμα και ευχομαι να σε ξαναπιασουν και να στο παρουν δια παντος, εκτος αν βαλεις λιγο μυαλο.

PS: Στα λεει αυτα ατομο που εχει παει ΑΟ και με σοβαρο αμαξι και με 200+km/h, αλλα σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζει οτι αυτο ειναι σωστο ουτε το κανει συστηματικα.

PS2: Με 200 ειτε σε Ατος εισαι ειτε σε Mercedes S600 ή Maybach ξερω γω, αν γινει το παραμικρο εισαι τελειωμενος.

Φιλε μου δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα υπαρχουν καποιο κανονες που πρεπει να τηρουνται απο ολους.

Ειτε το θες ειτε οχι, πηγαινες με πανω απο +40km/h απο τη μεγιστη επιτρεπομενη ταχυτητα, οποτε δικαιουνται να σου παρουν το διπλωμα. Και πολυ καλα θα κανουν, διοτι αν κρινω απο το ανωθεν quote, εστω και ΕΝΑΝ να παρεις αμπαριζα με 200+, τοτε θα πληρωνεις κατι παραπανω απο τα κερατα σου. Και φυσικα η τελευταια προταση του quote δειχνει αν μη τι αλλο ελλειψη οριμοτητας.

Κριμα, πολυ κριμα που υπαρχετε αναμεσα μας, και πιστευα οτι οι μηχανοβιοι ειναι λιγακι πιο συνετισμενοι γιατι διατρεχουν πιο αμεσο κινδυνο, αλλα μπααααα......

Πολυ καλα εκαναν λοιπον που σε τσακωσαν, και φυσικα εχουν το δικαιωμα να σου παρουν ετεροχρονισμενα το διπλωμα και ευχομαι να σε ξαναπιασουν και να στο παρουν δια παντος, εκτος αν βαλεις λιγο μυαλο.

PS: Στα λεει αυτα ατομο που εχει παει ΑΟ και με σοβαρο αμαξι και με 200+km/h, αλλα σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζει οτι αυτο ειναι σωστο ουτε το κανει συστηματικα.

PS2: Με 200 ειτε σε Ατος εισαι ειτε σε Mercedes S600 ή Maybach ξερω γω, αν γινει το παραμικρο εισαι τελειωμενος.

Μαλλον δεν καταλαβατε,εχω πληρωσει δυο φορες απο 175ευρω,οσο αναφορα την ταχυτητα αγαπαω πολυ τον εαυτο μου εννοειται οτι η ΑΟ ηταν αδεια και επισης αυτην την ταχυτητα ειναι για δευτερολεπτα (την ανοιξα) οπως λεμε και οχι οτι πηγαινα συνεχεια με τοσα χιλιομετρα.

Οι κλησεις ηρθαν μετα απο εξι μηνες δηλαδη σε αφηνουν ελευθερο μηνες,χρονο μπορει και χρονια και μετα αρχιζουν οι εισπραξεις γιατι δεν γινεται για καποιον αλλο λογο καθαρα εισπρακτικο σκοπο.

Αν με ειδοποιουσαν τον Μαιο για την παραβαση να εισθε σιγουρη οτι τον ιουνιο δεν θα ειχα αλλη παραβαση,αυτο ειναι το αδικο γιατι με ειδοποιουν τον Δεκεμβρη για κατι που εγινε τον Μαιο επειτα τον ιουνιο και μπορει για τους επομενους μηνες επισης ακομα περιμενω ,το σιγουρο ειναι οτι απο τον Δεκεμβρη και μετα δεν θα με ξαναγραψουν για υπερβολικη ταχυτητα.

Τελικα ολοι σας ειπατε την γνωμη σας σεβαστη δεν απαντησατε ομως στην ερωτηση μου.

Γνωριζεται τι προβλεπει ο νομος ,μου εχουν ειδη αφαιρεση το διπλωμα ειναι να το παρω τον Μαρτιο και πριν το παρω μου το ξανααφαιρουν!!! για προηγουμενη κληση. ΚΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΣ.Στην ελλαδα ζουμε,αν ειχα γνωστο θα ειχα το διπλωμα μου τωρα.

---------- Προσθήκη στις 06:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:01 ----------

Μαλλον δεν καταλαβατε,εχω πληρωσει δυο φορες απο 175ευρω,οσο αναφορα την ταχυτητα αγαπαω πολυ τον εαυτο μου εννοειται οτι η ΑΟ ηταν αδεια και επισης αυτην την ταχυτητα ειναι για δευτερολεπτα (την ανοιξα) οπως λεμε και οχι οτι πηγαινα συνεχεια με τοσα χιλιομετρα.

Οι κλησεις ηρθαν μετα απο εξι μηνες δηλαδη σε αφηνουν ελευθερο μηνες,χρονο μπορει και χρονια και μετα αρχιζουν οι εισπραξεις γιατι δεν γινεται για καποιον αλλο λογο καθαρα εισπρακτικο σκοπο.

Αν με ειδοποιουσαν τον Μαιο για την παραβαση να εισθε σιγουρη οτι τον ιουνιο δεν θα ειχα αλλη παραβαση,αυτο ειναι το αδικο γιατι με ειδοποιουν τον Δεκεμβρη για κατι που εγινε τον Μαιο επειτα τον ιουνιο και μπορει για τους επομενους μηνες επισης ακομα περιμενω ,το σιγουρο ειναι οτι απο τον Δεκεμβρη και μετα δεν θα με ξαναγραψουν για υπερβολικη ταχυτητα.

Τελικα ολοι σας ειπατε την γνωμη σας σεβαστη δεν απαντησατε ομως στην ερωτηση μου.

Γνωριζεται τι προβλεπει ο νομος ,μου εχουν ειδη αφαιρεση το διπλωμα ειναι να το παρω τον Μαρτιο και πριν το παρω μου το ξανααφαιρουν!!! για προηγουμενη κληση. ΚΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΣ.Στην ελλαδα ζουμε,αν ειχα γνωστο θα ειχα το διπλωμα μου τωρα.

Προφανώς για να τα λες αυτα δεν έχεις το κατάλληλο αμάξι ή δεν εχεις καν δίπλωμα.... Ή πολύ απλά δεν εχεις μπει ποτε ΑΟ

Τυχαίνω συνέχεια ΑΟ 1-2 τη νυχτα με πραγματικά 0 κινηση. Κ μιλάω για μεγάλη διαδρομή.... Μεταμόρφωση παιανία..... Η ΑΟ είναι δρόμος που μπορει να υποστηρίξει πολύ υψηλές ταχύτητες. Αρκεί ο οδηγος να έχει την σύνεση για να ξέρει ποτε να τις πιάσει. Και με τι αμαξι φυσικα... Όποιος εχει smart κ παει με 140 ειναι αυτοκτονια... Οποιος εχει S3 Evo κλπ κ παει με 140 δεν ειναι τίποτα...

Τωρα εδω μιλαμε κ για μηχανη.... Τα 200 δεν ειναι τίποτα λοιπόν.....

Βεβαιως αν αυτα τα 200 ειναι στις 9 το πρωι καλα του κανουν κ του παιρνουν το διπλωμα κ να μην του το ξαναδωσουν κιολας. Κ γω με κινηση μλκιες δεν κανω.

Αλλά τωρα μην ακούσω από κανέναν με σοβαρό αμαξι να πηγαινει 1 η ωρα τη νυχτα στην ΑΟ με κατω απο 180......

Φίλε μου κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ανίκητος.Όπως ανέφερε ο Georgeman παρανομείς ασχέτως ταχύτητας (και δέν είναι τόοοοσο ή λίιιγο).

Αλαζονία και υποκρισία.Ο κλασικός Έλληνας που προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανωριμότητά του πάνω στα αυτονόητα.

Θα χαρώ πάντως να σε κεράσω καφέ (και τσάι) στην περιοχή μου anytime.Ο καθρέπτης μου είναι αρκετά μεγάλος για να βλέπω να κάνεις γκριμάτσες απο πίσω :mrgreen:

Οχι,θα στην χάριζα νομίζεις:P

• Super Moderators

Αν γνωρίζετε κάτι για αυτό που ρωτάει ο ΟP, απαντήστε. Προτροπές και συμβουλές για παρανομίες ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτες στο insomnia.

Κόντρες (έστω και για "πλάκα") κλείστε με pm.

Eυχαριστώ.

GeorgeMan προσπάθησε να καταλαβαίνεις τι λέω.... Δεν είπα να πάει καποιος με 180 αν εχει σοβαρό αμαξι.... Είπα ότι η εμπειρία μου μου εχει δειξει οτι αυτες τις ωρες με τόσο πάνε....

Εχω την τυχη να οδηγάω 2 αυτοκίνητα... Με το πρώτο σε κάποια σημεία της ΑΟ μπορείς να πας άνετος κ με 150. Με το δεύτερο δεν καταλαβαίνεις πότε έπιασες τα 180.....

Κλασικό παράδειγμα η ευθεία στο ρεύμα προς ελευσίνα πριν μπουμε στο τουνελ της δουκ πλακεντίας... Ειναι κ κατηφορίτσα.... Εχει οριο 100 ή 110 δε θυμαμαι... ΕΛΕΟΣ....Ο δρομος εκει ειναι αεροδιαδρομος.... Εδω εχει οριο 120 η Κορινθου Πατρων.... Μην τρελαθουμε τωρα....

Ποιος ο λογος που δεν ανεβαζουν τα ορια στην ΑΟ ενω ειναι ΓΑΜΑΤΟΣ δρομος? ΜΑ γτ να το κανουν? Αφου μας αρμεγουν μια χαρά με προστιμα....

Γι αυτο βγειτε λίγο απ το νομοταγες προφιλ σας κ απλα ανοιξτε το μυαλο σας κ σκεφτείτε λογικα... Σε πολλα σημεια της ΑΟ τα ορια ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.....

ΥΓ: Tenshi συγγνωμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά είμαι τόσο "ανώριμος" όπως λέτε μερικοί που δεν τα στήνω.....

Παρά μονο υπο άκρως ελεγχόμενες συνθήκες κλπ κλπ

O Ελληνικός ΚΟΚ έχει καθορίσει σάν μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας τα 120km καλώς η κακώς,οπότε είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις αυτήν την γραμμή ασχέτως του οχήματος που έχεις,ασχέτως της ποιότητας του οδοστρώματος,ασχέτως αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στις οδηγικές σου ικανότητας.

Και έστω να δεχτούμε-κακώς-την υπέρβαση των 39km/h σε περίπτωση που (α) βιάζεσαι (β) έχεις βαρύ πόδι (γ)κάνεις προσπέραση (που και εκεί υπάρχει πρόστιμο,άλλα όπως σωστά ανέφερε ο Georgeman, στα +40 έχουμε αυτόφωρο και επιτόπου αφαίρεση πινακίδων/διπλώματος),θεωρείς οτι τα ~160km/h είναι "λίγα" ακόμα και σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς δρόμους;

Τα αδικαιολόγητα χαμηλά όρια ταχύτητας,δυστυχώς,είναι μέρος της Ελληνικής πραγματικότητας άλλα και πάλι οφείλεις να τα ακολουθήσεις γιατί όσο και αν δέν θές να το χωνέψεις,υπεράνω νόμου δεν είσαι.

ΥΓ: Tenshi συγγνωμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά είμαι τόσο "ανώριμος" όπως λέτε μερικοί που δεν τα στήνω.....

Παρά μονο υπο άκρως ελεγχόμενες συνθήκες κλπ κλπ

Επέρεψέ μου να κρατάω πολύ μικρό καλάθι,ειδικά απο την στιγμή που υποστηρίζεις ευθαρσώς το γεγονός οτι διακοσαρίζεις σε δημόσιους δρόμους.

Τώρα σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δημητρης 73,ξανα-μανα-κακώς που δέν του επιδόθηκε η ποινή πιο νωρίς.Προφανώς και ο ΔΥ δέν έκανε σωστά την δουλειά,απο εκεί και πέρα το κατα πόσο μπορεί να το χρησιμοποιήσει αυτό υπέρ του σε περίπτωση που θελήσει να το κυνηγήσει δικαστικά,είναι κάτι που σίγουρα θα γνωρίζει κάποιος δικηγόρος που ασχολείται με θέματα ΚΟΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...