KOURABIES Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας. ειχα τα win xp και αποφασισα να βαλω τα 7.τα εβαλα αλλα εχω το εξης προβλημα. εινα εναν εσωτερικο δισκο στο μηχανημα και με το που εβαλα τα 7 δεν το βλεπει! εκει εχω ολα μου τα αρχεια και το θελω. τι να κανω? εψαξα αλλα δεν καταφερα κατι
scooterlord Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, πρώτα πρώτα έλεγξε τα καλώδια σου.. ρεύματος, ide, sata... όλα. Κατόπιν απάντησε στο εξής... δεν τον βλέπει κατά την εγκατάσταση, η πρίν από την εγκατάσταση;
KOURABIES Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, πρώτα πρώτα έλεγξε τα καλώδια σου.. ρεύματος, ide, sata... όλα. Κατόπιν απάντησε στο εξής... δεν τον βλέπει κατά την εγκατάσταση, η πρίν από την εγκατάσταση; θα σε γελασω.... μ φαινεται και πριν και μετα.... ---------- Προσθήκη στις 20:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:03 ---------- θα σε γελασω.... μ φαινεται και πριν και μετα.... εκανα λαθος. το ν βλεπει μεσα στο συστημα στην διαχειρηση δισκων αλλα εκει ειναι το προβλημα. δεν μπορω να τον κανω να τον βλεπει οπως αυτον που εχω πανω. ελπιζω να σ βοηθησα
antonl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεξί click στη διαχείριση και δώσ του γράμμα.
kingnick 999 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα αν το βλεπει στο βιος. αν οχι ξανατσεκαρε τις συνδεσεις σου. αν ναι τοτε μπες στα win και πηγαινε στο disk management μα δεις αν στον βλεπει και εκει. αν δεν γινει τπτ πηγαινε σε καποιο φιλο σου με υπολογιστη να τον δοκιμασεις. εδιτ: με προλαβανε
KOURABIES Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεξί click στη διαχείριση και δώσ του γράμμα. βλεπει εκει και λεει. πχ Δισκος 1 δυναμικος ξενο αυτα λεει στο τετραγωνο εκει του δισκου και οταν κανω δεξι κλικ μ βγαζει τα εξης εισαγωγη ξενων δισκων μετατροπη σε βασικο δισκο εκτος συνδεσης ιδιοτητες κλεισιμο μονο αυτες τις επιλογες μ δινει. βασικα με ενδιαφερει να μην χασω τ αρχεια που εχει μεσα
antonl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Έχω την εντύπωση πως ευθύνεται το δυναμικός. Αν ήταν βασικός δε θα είχες πρόβλημα. Μιας και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δίσκους σαν δυναμικούς, ας σου πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
scooterlord Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς, δοκίμασε μετατροπή σε βασικό (Αχ αυτοι οι ελληνικοί όροι πια) και δες τι θα γίνει. Δεν είχες διευκρυνίσει αρχικά αν ήταν ο δίσκος με το windows installation! Θα κλαις τα αρχεία σου όμως τότε... Δοκίμασε να πας στις ιδιότητες και δες, έχει γράμμα; Εννοώντας, αν έκανες το install σε άλλο δίσκο μπορεί να κάνουν conflict ίδια γράμματα δίσκων (πχ να είναι και τα 2 C: ή D:)
KOURABIES Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς, δοκίμασε μετατροπή σε βασικό (Αχ αυτοι οι ελληνικοί όροι πια) και δες τι θα γίνει. Δεν είχες διευκρυνίσει αρχικά αν ήταν ο δίσκος με το windows installation! Θα κλαις τα αρχεία σου όμως τότε... Δοκίμασε να πας στις ιδιότητες και δες, έχει γράμμα; Εννοώντας, αν έκανες το install σε άλλο δίσκο μπορεί να κάνουν conflict ίδια γράμματα δίσκων (πχ να είναι και τα 2 C: ή D:) οχι δεν ειχε αυτος τα windows. εγω απλα φορμαρα τον αλλο δισκο και του εβαλα τα 7.αυτο εκανα μονο.
KOURABIES Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 παιδια αληθεια αν δεν βρω λυση θα βαλω τα κλαματα. αληθεια ομως......
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δες εδώ κι εδώ (στο κομμάτι: To change a dynamic disk back to a basic disk without data loss). Γενικά προτείνετε το backup (με κάποιον τρόπο) πριν οποιαδήποτε διαδικασία. Τα παραπάνω, δεν τα χω δοκιμάσει. Αν θες ψάξε παραπάνω με κάτι τέτοιο.
KOURABIES Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δες εδώ κι εδώ (στο κομμάτι: To change a dynamic disk back to a basic disk without data loss).Γενικά προτείνετε το backup (με κάποιον τρόπο) πριν οποιαδήποτε διαδικασία. Τα παραπάνω, δεν τα χω δοκιμάσει. Αν θες ψάξε παραπάνω με κάτι τέτοιο. φιλε μου σε υπερ ευχαριστω! ισα που κοιταξα αυτα που μ εστειλες γτ πριν λιγο κατι μ ηρθε στο μυαλο και το δοκιμασα. ειναι λιγο χρονοβορο μεν αλλα ειναι λυση. καπου καποτε ειχα διαβασει οτι ειναι χρησιμο να εχεις μια εκδοση ubuntu live cd για τυχον κολληματα των σκληρων. αυτο και εκανα. στο εν λογω συστημα τον βλεπει τον δισκο. ξεκιναω σιγα σιγα να κανω μεταφορες τα αρχεια στους αλλους δισκους και μετα θα τον φορμαρω αυτον και θα τα ξαναπεεταξω μεσα...... σ ευχαριστω ολους παντως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.