Jaco Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Τί γίνεται ρε παιδιά? Τί ψήφους λέτε? Έχουμε και εκλογές εδώ? Ο πρόεδρος ποιός είναι? Παίζουν και ρουσφέτια? Ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι όλα αυτά τα αστεράκια που κουβαλάτε. Είστε σερίφιδες? Που τα παίρνουν αυτά τα αστεράκια? Θέλω και εγώ κανένα...
BrwmogazoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 LOL...na arxhsw na kleidwnw to spiti loipon e??? BTW o 2.4 C-1 einai sta 170fsb twra 3069Mhz rock stable me 1.62Vcore=1.58-1.60 flunctuations actual... pame gia pio pshla twra
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Να το κλειδώσεις όχι, αλλά να οπλοφορείς ίσως. Jaco μόνο και μόνο για την πόρωση και το κουράγιο να ποστάρεις 43 μυνήματα μέσα σε μια μέρα πήρες 5.
Jaco Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ βρε παιδιά... Δηλαδή με συγκινείτε πραγματικά... Λοιπόν, LL_NEO με άλλα 43 post τα κάνουμε 10??? Μετά με δέκα αστέρια ούτε το Μetaxa δεν με φτάνει...
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Όχι γιατί απο ένα σημείο και έπειτα ισχύει ο νόμος της φθίνουσας απόδοσης και άρα δεν υπάρχει ευθεία σχέση που να συνδέει αστεράκια με posts
BrwmogazoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Asxeto...skefthka na kanw ena review...tou installation tou 2.53ghz p4 mou me tin BE7Raid kai PC 3200 ram pou phra gia ton bro mou...na vgazw pics kata tin diarkeia tou installation kai na vgazw review px etsy gia tin plaka...mono prob oti oi pics 8a einai pisw apo links kai oxi katef8eian available afou eimai se geocities... Pws sas fenetai i idea? Hdh exw pics apo to Vapo ...kai 8a grapsw mini review...alla gia avrio pou 8a sthsw tou bro ti lete?na travhksw pics?ena mini review mexri kai bios settings lew...
Jaco Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Πρός LL_NEO: Πολύ μπερδεμένα συστήματα βρε παιδί μου... Bρε Bromogaze δεν μου κάνεις κανα overclocking με ψυγείο-καταψύκτη vapochill στον εγκέφαλο και τριπλό διαφορικό να πέρνω περισσότερες στροφές? χε, χε... Ναι, όντως αυτό που λες LL_ΝΕΟ ισχύει και συμβαίνει πιστεύω σε όλους τους poster. Αλλά, anyway, ευχαριστώ.
@_zerocool Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Καλή η ιδέα σου, και σου είπα αν θέλεις βοήθεια εδώ είμαι. Αλλά αντέχεις να κατεβεί η βαθμολογία σου στο ένα.
LL_NEO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Επ χωρίς πλάκα Jaco, ξαναδιαβάζοντας το ποστ μου αντιλήφθηκα τι ακριβώς εννοείς. Αν και γω συμφωνώ με τη γνώμη μου(!), το αστείο είναι oti δεν αναφερόμουν αρχικά στην σχέση ουσίας και πλήθους post, αλλά στη σχέση πλήθους post και άστρων. Δεν υπαινίχθηκα κάτι το αρνητικό για τα ποστ που έχεις κάνει ή που θα κάνεις, και αν αυτό κατάλαβες ζητώ συγνώμη. Btw welcome to your first thread hijack. Στο θέμα τώρα. Βρωμόγκαζε προσωπικά εγώ θα κλικάρω για να δω τις φωτο, άρα με ενδιαφέρει. Όταν τακτοποιούσα τα καλώδια του τροφοδοτικού και τα έντυνα βγάζοντας τους molex με μακαρόνι, είχα κάνει πρόταση για να φτιάξουμε guides με οτι έχει να κάνει με τον υπολογιστή, αλλά λόγω τεχνικών δυσκολιών εγώ δε μπόρεσα να κάνω την αρχή. Τις φωτο τις έχω, scanner δεν έχω για να τις ανεβάσω γμτ! Τώρα ένας γνωστός πήρε και οπότε απο βδομάδα θα ανέβουν και απο μένα οι φωτό. ʼντε σιγά σιγά να κάνουμε καινούργιο forum-section με τίτλο guides, o οποιος και πιστεύω οτι θα είναι πολύ χρήσιμος.
BrwmogazoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Επ χωρίς πλάκα Jaco, ξαναδιαβάζοντας το ποστ μου αντιλήφθηκα τι ακριβώς εννοείς. Αν και γω συμφωνώ με τη γνώμη μου(!), το αστείο είναι oti δεν αναφερόμουν αρχικά στην σχέση ουσίας και πλήθους post, αλλά στη σχέση πλήθους post και άστρων. Δεν υπαινίχθηκα κάτι το αρνητικό για τα ποστ που έχεις κάνει ή που θα κάνεις, και αν αυτό κατάλαβες ζητώ συγνώμη. Btw welcome to your first thread hijack. Στο θέμα τώρα. Βρωμόγκαζε προσωπικά εγώ θα κλικάρω για να δω τις φωτο, άρα με ενδιαφέρει. Όταν τακτοποιούσα τα καλώδια του τροφοδοτικού και τα έντυνα βγάζοντας τους molex με μακαρόνι, είχα κάνει πρόταση για να φτιάξουμε guides με οτι έχει να κάνει με τον υπολογιστή, αλλά λόγω τεχνικών δυσκολιών εγώ δε μπόρεσα να κάνω την αρχή. Τις φωτο τις έχω, scanner δεν έχω για να τις ανεβάσω γμτ! Τώρα ένας γνωστός πήρε και οπότε απο βδομάδα θα ανέβουν και απο μένα οι φωτό. ʼντε σιγά σιγά να κάνουμε καινούργιο forum-section με τίτλο guides, o οποιος και πιστεύω οτι θα είναι πολύ χρήσιμος. <hr /></blockquote> POLY KALH IDEA! Opou 8a peftoune replies me diafora tips apo pollous xrhstes kai 8a vgainoune wraia symperasmata etc... Proteine to se kanenan MOD... Exw HDH to review tou Vapo na kanw...me pics etoima...avrio 8a sthsw tou bro mallon an ksemperdesw nwris apo douleia...8a travhksw pics kata tin diadikasia...8a einai wraia fash...Opws epishs kai tou Matrix Orbital LCD review ... JACO kalws se dexthkame sto insomnia Den eixa tin efkairia na sw kalwsorisw alla kalio arga para pote! ...
BrwmogazoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 PS:....16 total rates pleon...kai eimai sta8eros sta 2 asteria...ante na dw pote 8a piasw pato H asso ...
TonyMontana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> PS:....16 total rates pleon...kai eimai sta8eros sta 2 asteria...ante na dw pote 8a piasw pato H asso ... <hr /></blockquote> pare alla 5 apo mena re brwmogkaze (oxi moutza asteria ennow )
@_zerocool Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Proteine to se kanenan MOD...<hr /></blockquote> Πολλά ζητάς. Το έχουμε πεί πολλές φορές. Αλλά....
LL_NEO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Proteine to se kanenan MOD...<hr /></blockquote> Πολλά ζητάς. Το έχουμε πεί πολλές φορές. Αλλά.... <hr /></blockquote> Τι εννοείς zerocool? Ο HAL το είχε εγκρίνει ως ιδέα. Απο μας εξαρτάται τώρα
BrwmogazoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 OK...pics 8a pesoune sto sthsimo tou bro to rig Ta vasika vevvaia...allagh board-cpu-ram-xrhsh Alpha 8942-bidwma sto case kai meta liga vasika settings sto bios...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.