Προς το περιεχόμενο

Ο Πύργος του φτωχού ύποπτη

jpjp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν αποφασισεις να τα κανεις και τα 3 μαζι ομως δεν ειναι μια χαρα....

όπως τα τρεχει το netbook μου (10-15 tabs στο chrome + torrents + word + messenger + skype) λογικα θα μπορεί να τα τρεχει και με μια τέτοια σύνθεση... :-D

Δημοσ.
όπως τα τρεχει το netbook μου (10-15 tabs στο chrome + torrents + word + messenger + skype) λογικα θα μπορεί να τα τρεχει και με μια τέτοια σύνθεση... :-D

+1 και απο εμένα, με μονοπύρηνο ατομ και ολα τρέχουν απροβλημάτιστα με 1gb μνήμη και ubuntu.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια σοβαρευτειτεεε!!

Συγκρινετε Atom με 4 πυρηνο AMD ή 2πυρηνο i3??

Δεν υπαρχει καμια σχεση σε επιδοσεις, αποκρισιμοτητα, ανεση. Καμια ομως. Αν το παιδι το θελει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να κατεβαζει και για να ανοιγει Word και να ακουει μουσικη, αααααααντε και για msn, τοτε ειναι οκ.

Για οτιδηποτε αλλο (συμπεριλαμβανομενου browsing σε σελιδες με flash περιεχομενο), ΔΕΝ ειναι.

Και εφοσον τα δινει τα 300κατι ευρω, ας παρει κατι που να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο αυτο που ειχε, αξιζει. :-)

+1 απο μενα σε AMD, ομως παρε καινουριο δισκο οπωσδηποτε. Ειναι που ειναι το κυριο "μεσον καθυστερησης" στα σημερινα PC, εεεε μην βαλεις κι εσυ τους παλιους σου που ειναι ακομα πιο αργοι!...

PS: Τι ειναι ο φτωχός ύποπτης? :P

Δημοσ.

εννοειται οτι δεν τα συγκρίνουμε, ήδη έχουν γραφτεί ποιο πάνω μια χαρά συνθέσεις. Απλα λέμε οτι υπάρχει και μια ενναλακτική με λιγότερα χρήματα που την δουλεία του την κάνει (surf, torrents). Απο εκεί και πέρα στο χέρι του είναι το πόσα λεφτά διαθέτει.

Δημοσ.

PS: Τι ειναι ο φτωχός ύποπτης? :P

Εγώ είμαι, που ψάχνω για φτηνό Πύργο.

Λεκτική μεταφορά (μεταφορικά που λένε) :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...