grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Προσωπικά επιμένω στην σύνθεση με Core i3. Μιας και είσαι βαρύς γλυκός χρήστης Internet (torrents), και λογικά έχεις το μηχάνημα 24/7 ανοιχτό, η σύνθεση που σου πρότεινα θα βοηθήσει εάν αναλογιστείς ότι σε Idle θα είσαι στα 40W συνολικής κατανάλωσης. Όχι άσχημα.
jpjp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 δεν τον αποκλείω τον indel. άλλαξες και τη μητρική. χεχ! καλά της έκανες! σιγά σιγά νομίζω βελτιώνεται το εργαλείο ε;!
lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 όποια και να πάρεις είναι εξίσου καλή. Πέραν της διαφοράς που αναφέρθηκε, η msi έχει και e-sata θύρα. Μην αγχώνεσαι πρόκειται για τις ίδιες μητρικές πάνω-κάτω απλά σου έθεσα και μία επιπλέον επιλογή για να έχεις. Επιπλέον η msi θεωρείται αυτή τη περίοδο μια αρκετά αξιόπιστη φίρμα στο χώρο των μητρικών. Κάτι άλλο που αξίζει να ειπωθεί εδώ καθ΄όσον όπως ανέφερα την έχω την asrock αυτή, ένα πράγμα που με χάλασε εμένα είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μητρική δίνει περισσότερο ρευμα απο όσο της βάζεις χειροκίνητα στο bios, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες που έχω δοκιμάσει συμβαίνει το αντίθετο, πράγμα συνηθισμένο και ευρέως γνωστό. Βέβαια εσένα αυτό δεν σε απασχολεί διότι δεν νομίζω οτι σκοπεύεις να ασχοληθείς με O/C και δεν αποτελεί μείον για σένα. Και οι δύο πάντως έχουν ισχυρότατη onboard vga η οποία μπορεί άνετα να αναπαράγει full hd αναλύσεις video και blueray. ---------- Προσθήκη στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:00 ---------- grimpr συμφωνώ και γώ με τον i3 όμως πιό δυνατό σύστημα όπως αναφέρθηκε είναι αυτό με τον 620 και με καλύτερη onboard. Επίσης η τεχνολογία cool n quiet της AMD συμβάλλει και αυτή στην εξοικονόμηση ενέργειας, όχι βέβαια τόσο χαμηλά όπως ο i3 αλλά αρκετά χαμηλά για τετραπύρηνο... (~95W idle)
grimpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Και τα 2 είναι καλά συστηματακια. Αυτός αποφασίζει.
jpjp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 40W με 95W είναι τρομακτική διαφορά! ειμαι και οικολόγος
grimpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Τα 95W TDP δεν αφορά την ενεργειακή κατανάλωση συστήματος, αλλά την μέγιστη θερμική συμπεριφορά του τσιπ, να το ξεκαθαρίσουμε γιατί πολλοί μπερδεύονται.
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν κάνεις την μαγκιά να πάρεις αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528069&u=INTEL-BOXD510MO με 72 ευρώ να κάνεις την δουλειά σου και όταν αργότερα μαζέψεις κανένα φράγκο να πάρεις ένα σοβαρό σύστημα και αυτό να το κάνεις κατεβαστήρι;
grimpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό δεν είναι μαγκιά, είναι ηλιθιότητα....
Alexisssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν κάνεις την μαγκιά να πάρεις αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528069&u=INTEL-BOXD510MO με 72 ευρώ να κάνεις την δουλειά σου και όταν αργότερα μαζέψεις κανένα φράγκο να πάρεις ένα σοβαρό σύστημα και αυτό να το κάνεις κατεβαστήρι; Ναι και να μην μπορει ουτε να σερφαρει καλα καλα......
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή εγώ που το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο είμαι ηλίθιος και δεν μπορώ να σερφάρω.... ρε διάολε τότε από που σας απαντάω; Sent from my atom 330 using my fingers through Windows 7
Alexisssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το εθεσα λιγακι υπερβολικα για να τονισω την "αδυναμια" της συγκεκριμενης πλατφορμας...... Ακομα και ενας intel pentium 4 640 ειναι κατα πολυ ισχυροτερος απο αυτο....
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το εθεσα λιγακι υπερβολικα για να τονισω την "αδυναμια" της συγκεκριμενης πλατφορμας......Ακομα και ενας intel pentium 4 640 ειναι κατα πολυ ισχυροτερος απο αυτο.... Δε διαφωνώ αλλά είναι μια ολοκληρωμένη λύση στα 72€ και το παλικάρι είπε ότι θέλει να βγάλει την πτυχιακή του και δεν διαθέτει αρκετά λεφτά, γιατί λοιπόν να μην δώσει 72 για να κάνει προς στιγμήν τη δουλειά του και αργότερα να μαζέψει κάτι παραπάνω και να πάρει κάτι πραγματικά καλό; και αργότερα θα του μείνει σαν κατεβαστήρι... Βέβαια και εγώ κάπως έτσι κατέληξα με τον ατομ που έχω και δεν έχω αξιωθεί εδώ και ένα χρόνο να πάρω κάτι άλλο...
jpjp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει δεν κολλάω στα 13 Ευρα!!!! ευχαριστώ όλους παιδιά!!!
damastes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 δεν είναι μόνο 13 ευρώ, αυτο που προτείνει ο klekor δεν είναι μια απλη μητρική, έχει ενσωματωμένο και τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών.
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 για προχειρη λύση word, excel, surfing είναι μια χαρά... Πλήρες pc με 60-80€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.