paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 καλα καψτε και τον φοιτητη τωρα... Καλα κρασια...
grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Στην υγειά σου. Και καλά μυαλά. ---------- Προσθήκη στις 19:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ----------
kingnick 999 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 αυτο απο μενα.παρε τωρα δυο γιγα μνημη και βαλε ενα σκληρο που ειναι αρκετα γρηγορος και κρατα τους δικους σου για data. ειναι κριμα σε καινουργιο μηχανημα να μπουν οι προ δεκαετιας σκληροι σου . οι οποιοι μαλλον θα ειναι και ide. επιπλεον 2 γιγα βαλε μετα. επισης αν δεν εχει το τροφοδοτικο που σου βαζω βαλε αυτο που εχεις στην προταση σου
jpjp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 +1 στην σύνθεση με τον Core i3 με εξαίρεση την άθλια Intel μητρική. O γραφικός σοκολατένιος φίλος μας ξαναχτύπησε για άλλη μια φόρα, μιας και δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει στην ζωή του πέραν με το να ασχολείται με την AMD. Α! ξέχασα να σας πω ότι θα βλέπω και πορνό που και που. Αυτό που με ενδιαφέρει πάντως είναι να μην αγοράσω σαβούρα.... για αυτό από το να «τσακώνεστε» προτιμώ να παραθέτετε απόψεις που ακόμα και αν είναι αντικρουόμενες να είστε σίγουροι ότι με βοηθάνε. Λοιπόν σε Athlon edition αυτή τη στιγμή έχω προσανατολιστεί εδώ τι λένε οι fans; Edit: o Ενας σκληρός είναι 3-4 ετών και Western Digital δέν θα έχω πρόβλημα. Για Indel edition θα ήθελα και άλλες προτάσεις; σας ευχαριστώ όλους!
grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Από τις ποιο δυνατές στα λεφτά, προτείνετε αλλαγή τροφοδοτικού στο 400αρη. Τα λεφτά η τα βάζεις στην τσέπη η παίρνεις έναν γρήγορο σκληρό δίσκο που θα κάνει διαφορά.
jpjp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 να επιλέξω το 400αρι ή το 500αρι τροφοδοτικό! λέτε να είναι περιττό το μεγαλύτερο; Το παλιό που είχα ήταν 250
grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Στην περίπτωση σου, και το 400αρη είναι περιττό. Αναλογικά στις 2 συνθέσεις. Αν θες την καλύτερη onboard κάρτα, 4 πραγματικούς πυρήνες που βοηθάνε σε multitasking και με upgrade path σε 6πύρηνους Phenom II προτίμησε το AMD σύστημα. Ο 955 της AMD μέχρι τέλος του έτους θα έχει πέσει στα 100 ευρώ, ότι πρέπει για αναβάθμιση CPU, όταν και όποτε την χρειαστείς. Εαν προτιμάς, χαμηλότερες καταναλώσεις σε ρεύμα, εξαιρετική CPU αλλά υποδεέστερα γραφικά σε παιχνιδια, πηγαίνεις στην σύνθεση που πρότεινα με Core i3 της Intel. Ότι και να διαλέξεις από τα 2, είναι μακράν έτη φωτός καλύτερο και ανώτερο από το παλιό σου σύστημα.
nifas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασει ο AMD κανε ενα μικρο search στο forum αν εχεις αμφιβολιες για την αξιοπιστια,οσο για τον τεταρτο πυρηνα που μπορεις να ξεκλειδωσεις δεν εισαι υποχρεωμενος να το κανεις απλα ειναι πανευκολο(εχω κιεγω τη Motherboard asrock που προτεινει ο ColdFusion) οποτε δεν εχεις να χασεις τιποτα αν δοκιμασεις.
jpjp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 οκ βάζω το 400 αυτό ήταν το εύκολο. ναι εκεί έχω καταλήξει και εγώ!!!!! άρα υπάρχει ακόμα το δίλημα που έχω από παλιά. indel: αυτό που ξέρω και εμπιστεύομαι ή athlon: μία κλάση πάνω σε επιδόσεις και καλή τιμή. "δε στειτζ ις μάιν" μέχρι τη Δευτέρα θα επιλέξω!! Ίσως έχουν να πουν και άλλα παιδιά κάποια άποψη που με χαρά θα ακούσω. ---------- Προσθήκη στις 20:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:40 ---------- δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασει ο AMD κανε ενα μικρο search στο forum αν εχεις αμφιβολιες για την αξιοπιστια,οσο για τον τεταρτο πυρηνα που μπορεις να ξεκλειδωσεις δεν εισαι υποχρεωμενος να το κανεις απλα ειναι πανευκολο(εχω κιεγω τη Motherboard asrock που προτεινει ο ColdFusion) οποτε δεν εχεις να χασεις τιποτα αν δοκιμασεις. ο επεξεργαστής που έχω καταλήξει για athlon AMD II X4 620 (sAM3, 2.6GHz, Cache 2MB, Box ) είναι τετραπύρινος οπότε δέ με απασχολεί το ξεκλείδωμα. από ψύξη τι προτείνετε τι θα χρειαστώ στο κουτί μου; αρκεί το ενα extra ανανεμηστηράκι;
benign Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 AMD και θερμοκρασιες?Αυτο για τους γνωστες ειναι ανεκδοτο του Τοτου.Οι amd εχουν κατα πολυ καλυτερες θερμοκρασιες απο τους Intel.Απο το 2005 και μετα.Εχω στησει πολλα μηχανηματα και με intel και με amd και ειναι πολυ πιο ψυχροι. Η προταση του cabdik ειναι η καλυτερη για τα λεφτα που διαθετεις.
jpjp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 AMD και θερμοκρασιες?Αυτο για τους γνωστες ειναι ανεκδοτο του Τοτου.Οι amd εχουν κατα πολυ καλυτερες θερμοκρασιες απο τους Intel.Απο το 2005 και μετα.Εχω στησει πολλα μηχανηματα και με intel και με amd και ειναι πολυ πιο ψυχροι. Η προταση του cabdik ειναι η καλυτερη για τα λεφτα που διαθετεις. χμμμ!! εσυ φαίνεται να ξέρεις πολλά! και σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μήπως δεν ισχύει και οτι οι amd έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση;
lionheart75 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Για δές και αυτή τη σύνθεση. Έβαλα και 500άρη σκληρό για να ειναι γρηγορότερο το σύστημα σου και να έχει άπλετο αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά την asrock μητρική είναι αξιόλογη μητρική και την έχω. Μπορώ να στο πώ με βεβαιοτητα. Παρόλα αυτά αν αγόραζα σήμερα ξανά θα έπαιρνα την msi που σου παραθέτω. 'Eχει την ίδια onboard κάρτα γραφικών πέρα απο το chipset και τα υπόλοιπα...
jpjp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα γιατι να προτιμήσω αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-785GM-E51-AM3-DDR3-VGA-785G-785GM-E51.htm απο αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-M3A785GMH-128M-AM3-DDR.htm υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά;
grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα 128MB Sideport DDR3 μνήμης για την onboard vga, στην Asrock.
jpjp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα 128MB Sideport DDR3 μνήμης για την onboard vga, στην Asrock. και αυτό είναι καλό; δηλαδή ποιά να την προτιμήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.