Mixalis7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το ASUS EEE PC 1005HA κ εχει fullαρει απο ιους κ spams κ κατι αρχεια που δειχνει οτι τρεχουν ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν κ εχει γινει εκνευρηστικα αργος.. αποφασισα να το αφησω χωρις antivirus λογω του οτι δεν εχει κ τις τρελλες δυνατοτητες κ οτι θα μου το γονατιζε.. τι μου προτεινετε να του βαλω για να καθαρισει αλλα κ να του το αφησω μονιμα? κ οσο γινετε να μην αυτο το antivirus βαρενει υπερβολικα το netbook.. ty!
tolis_01 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ή microsoft security essentials ή antivir θα έλεγα (αυτό της microsoft ζητάει validation, αλλά τα windows σου είναι αυθεντικά αφού λογικά τα είχε προεγκατεστημένα το netbook σου).
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Antivirus που να μην βαραίνει το σύστημα δεν θα κάνει και δουλειά. Είχα βάλει ένα αρκετά ελαφρύ στο δικό μου, το pc tools, αλλά ήταν Γ.Τ.Π. Δοκίμασε αυτά που λέει ο tolis ή το Avast (την δωρεάν έκδοση).
vasilisga Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ θα σου πρότεινα το Avast! +1 και απο μενα...
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Για ιους υπάρχουν τα antivirus. Για spyware (και όχι spam) υπάρχουν δυο λύσεις δωρεάν που δεν τις τρέχεις στη μνήμη (άρα δε φορτώνουν το σύστημα) και είναι και δωρεάν. Η μία είναι το spywareblaster και η άλλη είναι το spybot and destroy. Για την πρώτη, το κάνεις εγκατάσταση, κάνεις update, μετά enable all protection και το κλείνεις. Μετά κάθε 15 μέρες πρέπει να κάνεις update και enable all protection. Για τη δεύτερη, είναι και για καθαρισμό αλλά και live protection αλλά αυτά δεν είναι τόσο σημαντικά όσο το Immunization. Φορτώνεις το πρόγραμμα, κάνεις update, μετά immunize το σύστημα σου και τέλος κλείνεις το πρόγραμμα. Αυτό το κάνεις κάθε 15-20 ημέρες. Το spybot ΔΕ χρειάζεται να τρέχει στη μνήμη.
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και αυτό με την κόκκινη ομπρέλα είναι καλό. Και δωρεάν. Όνομα δεν θυμάμαι.
damastes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Και αυτό με την κόκκινη ομπρέλα είναι καλό. Και δωρεάν. Όνομα δεν θυμάμαι. avira antivir +1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322381
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.